A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gwendolin Maultash

 
Beosztása: Tirol birtokura
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: február 10.)
Testalkat: Közel két méteres magasságával kitűnik az emberek közül. Masszív testfelépítésének köszönhetően a szél sem fújja el, tetőtől-talpig kimunkált izom.
Vonások: Összetéveszthetetlenül germán típus. Határozott vonalakkal bíró orr és száj tulajdonosa, homloka magas, arcéle erőteljes.
Szem: Tiszta árnyalatú kék.
Haj: Rövidre, modernre és fiúsra vágott, szalmaszőke.
Általános öltözet
Öltözete megfelel a mai modern normáknak, stílusa mégis megmarad klasszikusnak. Egyszerű, praktikus ruhadarabokat hord, nő létére viszont kimondottan nadrág párti.


Első benyomás, kisugárzás
Nyugodt, megfontolt, türelmes. Nem kapkod, nem reagál semmire hirtelen, nem kapja fel a vizet, nem lehet kihozni a sodrából, jódarabig. Ezzel a habitussal sokakban kelt már első látásra bizalmat.


Leírás

Észak-Tirol nyugati határának közelében él emberemlékezet óta. Landeck városában járva ugyanúgy megesküszik a nyikhaj kis futár, hogy régóta ismeri látásból, mint a 90 éves bőrmíves. Vannak néhányan, akik olykor még grófnőnek is szólítják.
Lakhelyét a völgyváros legmagasabb pontján, a landecki várban rendezte be, még valamikor a kezdetek kezdetén, onnan igazgatva Tirol éjlény-társadalmát. A területén élők igazságos, de erős kezű birtokúrnak ismerik. Belátható, és megtartható rendelkezéseit elsődleges figyelemben tartva békés és nyugodt életet tudhat magának bárki Tirolban.
Köztudott róla, hogy szeret saját kezüleg is eljárni problémás ügyekben, és nem csupán közvetlen segítői révén.

//Karakterkép: Gwendoline Christie//


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.11. 14:42:15

Üzenet küldése