A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Györkis Arnold

 
Beosztása: Képregényszerkesztő


Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: február 10.)
Testalkat: Magas, erős...nek néz ki. Annyira azért nem az, de nem szakad össze ha megveregetik a vállát.
Vonások: Markáns, éles vonásai vannak, amiken gyakran játszik sanda vigyor. Manapság még szőrös is, ha már nincs bicepsze, tricepsze meg semmilyen más epsze.
Szem: Szürke, olykor kék. Vagy inkább seszínű.
Haj: Rövid, világosbarna. Nem sokat foglalkozik vele csak pár órácskát reggelente, így általában kócosan meredezik szanaszét.
Általános öltözet
Egyszerű, férfias. Legtöbbször fekete, sötétkék, vagy a szürke sötétebb árnyalatai fedezhetők fel rajta, de nem diszkriminál semmit a szekrényéből. Persze az is igaz, hogy évek óta hordja ugyanazokat a pólókat, de mázlijára közben már divatba jöttek a koptatott cuccok.
Első benyomás, kisugárzás
Ó, hát ő az a tenyérbemászó figura, aki lesmúzol bárkit a parkettről ha arról van szó. Ha arra vetemedsz, hogy vitatkozol vele akkor előre is vegyél be pár szem nyugtatót, mert az a helyzet, hogy nem lehet elbírni a reakcióit. Mert ilyen nincs! Senki nem képes ilyen játszi könnyedséggel csűrni-csavarni a szavakat, hogy aztán hülyének érezd magad és szégyenkezve somfordálj odébb.
Képes a leglehetetlenebb helyzetekből is poént facsarni; főleg csak magának, mert nem mindenki érti ezt az intelligens humort, amit ő képvisel. Aztán meg lehet, hogy pont rajtad fog elszórakozni, ki tudja? Véletlenül sem sértésnek szánja... az esetek nagy többségében. Na meg ha megakar sérteni, akkor észre fogod venni. Könnyedén tör ki az ember lelkéből egyetlen kis darabot, amit aztán megtép, megtapos és bezúzva visszaszolgáltat egy "szívesen" kíséretében.
Na de, hogy ne csak a rossz jusson szóhoz: mindemellett is remek társaság. Szórakoztató, könnyed és nem erőszakos. Elhallgatja a fecsegést órákig, olykor képes perceken át oda is figyelni rá. Komolyan valami kivételes hím lehet.

Belegondolni, hogy már huszonegy éve elkezdődött az, amit mások az életének neveznek, ő maga viszont szívesebben hívja szimpla létezésnek?! Az első jó pár évet biztosan. Elmúlt már tizenhat is, mire valóban élni kezdett: formálni a létezését, alakítani a maga világát. Még a mágiával sem tudott soha mit kezdeni. Örült neki, eleinte. Úgy érezte bármire képes általa de, ahogy sok mást sem, hát remek képességeket sem örökölt.
Gyenge mágus volt a kezdetektől mostanáig; ennek köszönheti, hogy megtanult egysmást a boldogulásról. Mágusok közt közönségesnek lenni igazán fárasztó dolog ergo muszáj volt kitalálni valamit, amivel kiemelkedhetett. Ebből a puszta elhatározásból lett ő az iskola egyik legnépszerűbb sráca. Persze kissé sötét ügyletekkel érte el a nagy sikereket, de biztos a csinos külsejének is volt hozzá valami köze.
Évek kellettek ahhoz, hogy megtanuljon a gyengeségeiből előnyt kovácsolni vagy szimplán letagadni. Ma már képes összehazudni azt is, hogy ő a világ második Merlinje és nem kell neked bizonyítania semmit, csupán hidd el amit mond.
És te elhiszed.
Mert valami magával ragad, talán az őt körbelengő titokzatosság vagy, hogy azt hiszed, hogy egy megmentésre szoruló rosszfiú. Ó, dehogy. Nem az! És megmentette saját magát.
Minden taktika és titok nélkül megszerezte magának a nőt, aki nem adta magát ki senkinek és aki annyira elbűvölte, hogy az már fáj. Akit annyit bántott mégis vele maradt.
Mi kellene még neki szerinted?
A rajongásod, esetleg. A csodálatod! Hogy látod micsoda tökéletes példány ő és ezt el is ismered. Vagy magadban féltékenykedsz rá! Felismeri azt is könnyedén. Annyiszor látta már azokon a hatalmas és gazdag mágus kölykökön a Martionba. Hogy féltékenyek rá!
A srácra akinek az apja sitten, az anyja meg egy lepukkant környék, leglepukkantabb házában szülte meg, hogy aztán a szüleivel neveltesse fel mert neki nem kellett.
Mégsincs megállás. A célok csak jönnek, az élet pörög, ő egyre jobb és jobb és már csak Dorisz az, akit állandónak tart és nem ereszt.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.04. 23:42:42

Üzenet küldése