A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Győri Kornélia

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó hallgatója
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: október 07.)
Testalkat: Nőies formák jellemzik és jól karbantartott izomzat. Nem lehet ráfogni, hogy elhagyná magát lévén rendszeresen eddz és odafigyel arra, hogy mit eszik. Ínyenc - 4 Mindig előre számolja a kalóriákat mert nem tervez engedni a családi géneknek.
Vonások: Beérte magát most már; vonásai nőiesek és cseppet sem átlagosak. Nem kevés időt tölt a tükör előtt, hogy elfedje az abeomágia átkát; a hegyesedő füleket és a ravaszdi vonásokat. Piperkőc - 4 Mintha a folyamatos rókamosoly már le sem kopna róla.
Szem: Az első átváltozása után már még annyira sem tudod levenni róla a szemed, mint előtte. A szemei valamiért megrekedtek és nem alakultak vissza csokoládébarna formájukba. Állatiasak maradtak; akár egy ravaszdi szempárja meredne rád.
Haj: Hosszú, barna, nagy erőfeszítésekkel zabolázott. Ha ügyesen túrja össze akkor egész sokat dob rajta. Ha rá süt a nap vagy befonja esetleg akkor már szembetűnik a vöröses árnyalat, ami ugyancsak állatias formájának köszönhet. Vendigó - 3
Általános öltözet
Szereti az egyszerű ruhákat amik kiemelik az alakját de mégsem túl közönségesek. Szeret szépen felöltözni, ahogy az egy lánytól talán el is várható de képes túlzásba esni. Megszokta már a koránkelést, mert bizony órákig tud válogatni és készülődni.
Állandó kiegészítőként, mióta megkapta a szüleitől, a nyakában lóg egy érdekes medál: apró kövecske, amiben mintha mindig tűz lobogna. Le nem venné, semmi pénzért. Meg is van bűbájolva, hogy ne hagyja el soha.
Első benyomás, kisugárzás
Harsány, cserfes és nagyképű. A legrosszabb fajta; akivel példálózni lehet ha kamaszokról szóló sztereotípiákról van szó. Bosszantóan kíváncsi, igyekszik felfedezni a dolgokat és mindig előbb cselekszik, mint gondolkodna. Ő az, aki simán gáncsátkot dob egy végzős karpenásra is, hogy aztán futhasson amerre lát; mindezt pedig nevetve meséli el, amíg kifújja magát a lorton társalgó biztonságot nyújtó falai között.
Emellett rendkívül jól pörög az agya, jól bánik a szavakkal és a testével. Szeret és nem mellesleg tud is nőciskedni ha arról van szó.

Leírás


Melegrekordos, októberi napon jött a világra, valahol Itáliában. Nem mintha lenne bármi olasz a vérében, de azért szokott ilyesmire hivatkozni ha a habitusát emlegetik. A szülei késői nyaralásán sikerült nekiindulnia a világnak, pár héttel korábban, mint mikorra várták, így volt nagy meglepetés meg aggodalom is.
Mindezek ellenére normális gyerek lett belőle; már amennyire. Fiatal házasok egyke gyerekeként nem olyan meglepő, hogy elkényeztetett lánnyá cseperedett, kellemetlenkedő és forrófejű attitűddel. Büszkén képviseli az "oda se neki" típus minden apró részletét; fejjel megy a falnak mióta az eszét tudja. Persze vannak az életének olyan szegletei, amikben sikerül némi komolyságot tanúsítania. A mágia a Lia jelenség velejárója; mióta valamikor tizenegy éves korában kiderült, hogy pyromágus, sikerült belenevelni egy kis önuralmat és fegyelmet. Mindig odafigyel magára, hogy ne égessen fel semmit és persze senkit véletlenül.
Másrészt a tanulmányaira is odafigyel, hogy mindig tartsa az erős négyes átlagát. Gyakorlatban remekel, a dolgozatokon átcsusszan, a beadandókat pedig megíratja valakivel, aki okosabb mint ő, de nem annyira, hogy az feltűnő legyen. A talpon maradáshoz meg van az esze.
Persze kérdéses, hogy az iskola meddig tűri még meg. Elsősként még lelkesen koptatta a padokat, mint kismókus, azóta viszont sikerült az iskola egyik legnagyobb bajkeverőjévé avanzsálnia. Nyilván mondjuk, ez nem az ő hibája, hanem a humortalan környezetéé. Mert mi rossz van abban ha tűzmadárrá változtatja a dolgozatát? Oké, hogy óra közben, de az már amúgy is az övé maradt volna. Na meg ha sikító frászt kaptak a kis lortonosok az ajtóba idézett, vérengző mókusok miatt? Nem is voltak igaziak! Szóval kérdéses, hogy mikor unja majd meg, hogy büntetőmunka fejében engedheti el a fantáziáját és mágiáját. Ötödikben már azért jobban odafigyel magára. Túl van pár pályaorientációs előadáson és tudja, hogy hol és mivel akar foglalkozni. Az évek alatt a mágiája rohamosan fejlődött és imád kísérletezgetni. Feszegeti a saját határait és arra törekszik, hogy felfedezzen minden lehetőséget, amit a mágia nyújtani tud. Tradícióhasználat terén, no meg abeomágiában egyértelműen az iskola ászának tartja magát. Senki nem kezeli olyan határozottan és magától értetődően a lángokat, mint ő! Na meg, ravaszdi alakjában is fantasztikusan kezeli a testét; biztos benne, hogy ez valami veleszületett tehetség.

DW-értékek:
Fizikum 10 - Pont annyira jó, hogy a testén ne legyen kifogásolnivaló. Sportol, de csak magában; nem csapatjátékosként. Odafigyel magára és szinte soha nem beteg.
Ügyesség 10 - Boldogul. Nem ő lesz a legprecízebb talán, de bizonyára sikerül amit akar. Minden mást könnyedén elfed némi furfanggal.
Észlelés 10 - Átlagos, vagyis inkább olyan mintha csak azt venné észre amit akar. Ez talán nem is teszi túl egyedivé.
Megjelenés 13 - Nőies formák, vonzó kisugárzás és valami olyasmi aura, ami rögtön az ujjai köré csavar akárhogy ellenkezel is magaddal. Nem csupán szépség ez és egyértelműen évekig fejlesztette magát.
Intelligencia 13 - Mindentől elvonatkoztatva egyébként imád tanulni. Szeret új dolgokat megtapasztalni, odafigyel a környezetére és a világra. Soha nem lesz belőle zseni de nagyon is vág az esze.
Akaraterő 15 - Nem kérdés számára, hogy amit igazán akar azt megkapja. Ez mindig is így volt, hacsak a világ elakarja kerülni a csalódottságának rombolását.
Mágia 17 - Élete legfontosabb szeglete, az ami a legjobban meghatározza, amitől tisztán látja a körvonalakat. Mindig ott bizsereg az ujjai hegyén, körbefutja az alakját és megpihen a tudatán.

Előny, érték
Kiváló tulajdonságok 4
A jövő ígérete II - 1 1 (Tradíció, Abeomágia)
Gyakorlatias 3
Hátrányos 1
Gének ereje - 1 1

Hátrány érték
Gének gyengesége - 4 4 (vízmágiák)
Vendigó - 3 3 (Haj, szem, fül - fentebb leírtak)
Piperkőc - 4 4
Fóbia - 4 4 (Éjlények)
Alacsony fájdalomküszöb - 4 4
Vakmerő 2

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.08.01. 23:21:16

Üzenet küldése