A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gyufássy Szavéta

 
Beosztása: Előadóművész (A szakállas nő)
Nem:
Életkor: 54 (születésnap: május 07.)
Testalkat: Nem éppen vékony, bőven van rajta mit fogni. Imád enni, s ez meglátszik rajta.
Vonások: Ovális arcú, orra markáns, homloka magas.
Szem: Zöldesbarna.
Haj: Világosbarna, nagyon sűrű, nagyon göndör afrofrizura.
Általános öltözet
Nehéz behatárolni az öltözködését, mindenféle ruhát szívesen visel. Molett testalkatát egyáltalán nem szégyelli, gyakran kilóg a hasa vagy épp mélyebb a dekoltázsa.
Első benyomás, kisugárzás
Kellemes, melegszívű beszélgetőtárs. Szívesen ismerkedik és nagyon őszinte, számára nincsenek tabuk. Néha kicsit bántóan hangos, kirí a tömegből.

Leírás


Szavéta egy nyíregyházi máguscsalád legidősebb gyermeke. Édesapja jogász, édesanyja általános iskolai tanítónő volt, mára azonban már egyikük sem él.

Vadmágiája a szokásosnál korábban megmutatkozott, ahogyan az is, hogy ő Vitaemágus. Kiskora óta imádja a természetet és az állatok közelségét. A Martiont Karpena ösvényén járta végig majd utána megkezdte a szerpentáriusi képzést. Két szemeszter után rájött hogy nem bírja a beteg emberek látványát, a műtéteket és valami (számára legalábbis) könnyebbe vágta a fejszéjét. Pszichológiát kezdett hallgatni Debrecenben és itt le is diplomázott szexuálpszichológiára szakosodva.

Talán született mágiája miatt, talán nem, de mindig is jobban érdekelte a testiség. A szexualitása számára nagyon fontos, jellemzően több szeretője is volt egy-egy stabil társ helyett (vagy mellett). A praktizálásra viszont szintén hamar ráunt, bármennyire is érdekelte a téma, munka után egyszerűen nem tudta magát eltávolítani mások problémáitól és lélekben "hazavitte" a munkát. Egy kiégés és depresszió után úgy döntött, hogy ez a pálya sem neki való, s bár már majdnem 15 éve nem dolgozik pszichológusként, a mai napig szed antidepresszánst nap mint nap.

Életmágiáját kezdte fejleszteni és nagyon könnyen túljutott a Martionban beállt holtponton. Saját magát is megijesztette először mekkora mágia lakozik benne. Specialitása a haj és arcszőrzet növesztése akár többszáz méter hosszúra. Így mutat be különböző tornamutatványokat és akrobatikus elemeket, sőt akár bábozni is képes a saját hajával megszemélyesítve a különböző szereplőket. Rájött, hogy imádja a rivaldafényt, a népszerűséget.

Néhány évet egy külföldi Cirkusz társulatánál töltött de amint eljutott hozzá a nyíregyházi színház híre, hazaköltözött és azóta is itt lép fel. Nagyobb szerencse nem is érhette volna, hisz így azt csinálhatja amit imád és a családja is a közelben van.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.05. 23:26:19

Ez a karakter a Nyíregyházi Porondszínház céghez tartozik.

Üzenet küldése