A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hédervári Hedvig

 
Beosztása: A Szentágothai Dominik Szerpentáriusképző hallgatója
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Korához képest nem tűnik alacsonynak, de enyhe teltsége valahogy nem segíti abban, hogy túlságosan magasnak tűnjön.
Vonások: Mosolygós, mindig vidám.
Szem: Eredetileg kék, de kontaktlencsét hord, így előszeretettel használja ki az ebben rejlő lehetőségeket.
Haj: Láttál már szivárványt? Leginkább ahhoz hasonlítható. A sok szín gyönyörűen mutatkozik meg hosszú, hullámos hajában.
Általános öltözet
Feltűnő, mégis laza. Szoknyákat csak nagyon ritkán visel, inkább farmerekkel, vászonnadrágokkal vannak tele a szekrény megfelelő polcai. Felsők terén pedig csak egyetlen feltétele van: legyen minél színesebb.
Első benyomás, kisugárzás
Megjelenése feltűnő, mély nyomokat hagy mindenkiben - főleg azokban, akik szóba elegyednek vele. Viselkedése ugyanis nehezen emészthető, sokak szerint neveletlen, szemtelen. Ráadásul úgy tűnik, hogy ezt nem mostanában fogja kinőni, mivel kifejezetten élvezi ezt. Ennek ellenére, aki elég kitartónak bizonyul, és megpróbálja megismerni rendesen, szembesülhet azzal, hogy nem minden percében jellemző ez rá. Sőt, a hozzá közel állókkal kifejezetten kedves.

Leírás

1994-ben született - az év első napján - Budapesten. Édesanyja nevelte három éves koráig a családi fészekben, ahonnan aztán tovaröppent a Mirarxos nevelők keze alá. Viselkedése már ekkor sem volt mindennapi, a szülők azonban ezt ráfogták arra, hogy a leányzó alig volt két éves, amikor mágikus képességei felszínre törtek. Ekkor vált világossá az is, hogy nem egy átlagos máguscsemetéről van szó, ő ugyanis az egyik elemet sokkal közelebb érzi magához, mint bármelyik másikat. Ez az elem pedig nem más, mint a víz.

Ezt a képességét egyébként nagy valószínűséggel édesapjának köszönheti, a családfa legalábbis több hydromágusról árulkodik ezen az ágon. Persze részben édesanyja „érdeme” is, hiszen az ő génjei is szükségesek voltak ehhez. A Mirarxos előképzést követően természetesen ő is a Martionba került, ahol pedig a Lortonosok táborát gazdagította páratlan jellemével. A beilleszkedés számára nem okozott gondot, könnyen barátkozik, azt azonban már kicsit nehezebben viselte, hogy távol került a családi fészektől. Talán ennek köszönhető, hogy tanárainál többször is sikerült kihúznia a gyufát, ezek többségét azonban mindenki ráfogta arra, hogy még gyerek. Később azonban világosság vált, hogy a kisasszony nem óhajtja kinőni ezt a fajta viselkedésformát, idővel már diáktársaira is rászállt, ehhez pedig társasága is akadt, Reitner Mása személyében. Másodikos volt, amikor megismerte az akkor még Karpenás lányt, barátságuk azonban nagyon erősnek bizonyult már a kezdetek kezdetén is. A „Pletykakirálynők” cím volt a védjegyük, valósággal sportot űztek abból, hogy kitalált történeteket terjesszenek az iskolai falain belül mindenkiről. Előfordult, hogy rosszindulatú alapokra helyezkedtek, a legtöbb esetben viszont inkább mások megsegítése volt a cél. Nem egyszer hoztak össze párokat például, még ha némelyik kapcsolat nem is tartott tovább pár hétnél. Ha mást nem is, azt sikerült elérniük, hogy mindenki ismeri a nevüket az érintett évfolyamok tanulói között.

Jegyei egyébként elég változatosak voltak az évek folyamán. A talan tárgyakat például hosszú ideig teljesen feleslegesnek találta, így azokból eleinte meglehetősen gyengén teljesített. Később azonban belátta, hogy ezek nélkül a mai világban már semmi sem lesz belőle, így az utolsó két évben odafigyelt, hogy kijavítsa korábbi hibáit. A mágikus tárgyak ezzel szemben sosem okoztak számára gondot, bár a DOM óra minden követelményét nem tudja teljesíteni – átkok terén ugyanis csapnivalóan teljesít, ahogy egyébként a rúnákkal is meggyűlt a baja, ha azok aktiválására került volna sor.

A jövővel kapcsolatban pedig ezernyi terve és célkitűzése akad. Elvégezni a Kormont, szerpentáriusi végzettséget szerezni, uralni az egész világot, elpusztítani a gonoszt a világbéke érdekében... Ki tudja, talán mindezt véghez is tudja vinni... Egy egész élet a rendelkezésére áll, nemde?


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.07.31. 10:59:43

Ez a karakter a Neon Kanji Karaoke bár céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Jersey nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése