A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hajdú Lilla Alíz

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: február 11.)
Testalkat: Korával megegyező arányokkal bír. Kb 158 cm-es magasságához vékony, törékeny alkat párosul.
Vonások: Arca kerek, orra kissé hosszúkás, egyenes, ajka telt, rózsás. Összességében arányos, kedves pofija van.
Szem: Szürkés-kék.
Haj: Hosszú, mézszőke, egyenes.
Általános öltözet
Ritka az a holmi, ami ne állna jól neki, ennek ellenére szereti előtérbe helyezni nőies vonásait, ami valljuk meg, 15 éves kora ellenére igen hangsúlyos. Általában divatnak és ízlésének megfelelően öltözködik. Igyekszik az aktuális trendekhez igazodni, de azért nem ment el teljesen az esze, hogy csak azért vegyen fel valamit, mert az menő. Szereti a pasztell színeket, úgy véli ezek állnak hozzá legközelebb.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az a lány, aki biztosan megmarad valamilyen módon az emlékezetedben. Vagy törékenysége, vagy kisugárzása, esetleg állandó mosolya és segítőkészsége az, ami megfog benne, de valahogy biztosan nyomot hagy benned. Semmilyen tudatosság, vagy örökölt képessége nincs az ilyesmire, csupán folytonos pozitív megnyilvánulásai mindenkinek feltűnnek. Kedves és szórakoztató egyént ismerhetsz meg benne.
Leírás

//Bővítés és átalakítás alatt! ^^//


Hősünk Hajdú Lilla Alízként látta meg a napvilágot 1997. február 11-én, délután kettő órakor a Szolnoki kórház szülészetén. Édesanyja első gyermekeként érkezett meg a Hajdú családba, ám azóta már érkezett egy kishúga is 2005-ben, Dorka néven. Édesapja Hajdú Ádám (szerpentárius), édesanyja Keszthelyi Anna (festőművész). Világ életükben hatalmas szeretettel nevelték leányukat, aki igen hamar érkezett közéjük, ám annál nagyobb izgalommal és örömmel várták és fogadták. Soha nem éreztették vele, hogy talán túl korán vállalták nevelését, hisz mindent megadtak neki, amit csak tudtak, s nagyon boldog gyermekként nőtt fel. Amikor betöltötte a bűvös 12-őt, már alig várta, hogy szüleivel felkerekedjen, s beírassák abba az iskolába, ami szíve vágya volt, s ahol családja igen sok tagja tanult annak idején. Nem is lehetett ez más, mint a Martion, ahová szerencsére kérdések nélkül felvették. Amint lehetett, csomagolt, s már indult is a mámorítóan félelmetes, de mégis izgalmas ismeretlen felé. Érkezése után gyorsan kiderült, hogy több gólyatársával együtt a Lorton ösvényt fogja követni, ami számára nagy büszkeség, hisz több családtagja is ezen az úton haladtak.

Aktuális állapot:
Öltözék:
Nagy gesztenye szín sál, mely még az orrát is eltakarja, fél pár vajszín keszkenő, kapucsínóbarna, meleg, prémes kapucnival ellátott kabát, fehér nadrág, barna hótaposó.
Haj:
Copfba fonva, arcába hull néhány tincs a fufrujáb?l
Felszerelés:
pálca, kevés aprópénz, zsebkendő

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.03. 17:19:02


Ez a karakter rendelkezik egy Sárga nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése