A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hajdú Réka

 
Beosztása: Sportújságíró

Nem:
Életkor: 34 (születésnap: május 30.)
Testalkat: Nőiesen izmos
Vonások: Pisze orr, mosolygós arc, lapos felsőtest. Vékonyságával ellentétben viszonylag erős
Szem: Szürkéskék
Haj: Barna, hullámos, félhosszú
Általános öltözet
Színes ruhák nagy mennyiségben, a jó ízlés határain belül. A farmertől kezdve a hosszú szoknyáig mindent szívesen felvesz, előnyben részesíti a kényelmes holmikat. Talárja alatt többnyire elegánsabban öltözködik, és mivel az ég nem áldotta meg telt felső idomokkal, kedvence a pánt nélküli felső valamilyen alsóval.
Első benyomás, kisugárzás
Vonásain látszik, hogy még nem érett nő. Sokszor pajkos viselkedésével megtéveszti a környezetében élő embereket, de tud komoly is lenni, és megfontolt döntéseket hozni. A fontos dolgokat rá lehet bízni, a feladatait igyekszik erejéhez mérten elvégezni.

Leírás

1983. május 30-án született Dorogon, ahol később is élt családjával. Édesapja talan származású varázsló, aki a Minisztériumban dolgozik a mai napig, édesanyjának kicsiny fűszerboltja van a városkában, ő kevert boszorkány. Nővére, aki hat évvel idősebb nála, a mai napig itt dolgozik gyógyítóként.

Réka kisgyermekkora átlagosan telt: szerzett maradandó sérüléseket, voltak hosszantartó vitái a szülőkkel, de családja mindig is összetartó közösségként maradt meg az emlékezetében, akikről tudja, bármikor fordulhat hozzájuk segítségért.
Már pici korában tudott a varázs világról, hiszen ebben a világban nevelkedett. Óvodás korában érdeklődési köréről is kiderült, hogy igen furcsa: nem a legújabb divat szerinti boszorkánybarbit kérte születésnapjára, hanem játékseprűt, lila léglabda talárt és növényekről szóló könyveket. Délutánonként pitypangszedés helyett inkább boncolgatta a növényeket, semmint édesanyjának adta őket és "bájitalokat" készített belőle - melyek szerencsére nem kerültek kóstolásra.
1993 májusában levelét megkapta a Martionból, ahol kedvenc tantárgya a Repüléstan és a Bájitaltan lett, ám a Gyógynövénytant is igen megszerette. Hogy hogyan függ össze az RPT és a BIT? Ki tudja, de Réka sohasem volt az a kiszámítható típus. Hamar be is válogatták a Karpena léglabda csapatába, ahol hajtó posztot töltött be.

A hét év alatt ugyancsak sokat változott, bár megmaradt hebrencsnek és szétszórtnak. 1996-ban kinevezték bájitaltan tanársegédnek, és 1997-ben háza léglabda csapatába is beválogatták. 2000-ben sikeresen megszerezte diplomáját, és felvételizett vele a Tanárképző főiskolára.

Itt értelemszerűen Bájitaltan és Gyógynövénytan szakot jelölt meg. Dicsérettel végzett, talán ezért is kapott szinte azonnal, 2005-ben állást a Martionban. Túl hamar. Alig tanított itt egy évet, mikor csapot-papot itt hagyva felkerekedett világot látni. Mást sem csinált, mint utazott, pihent és léglabda meccsekre járt. Egyik ilyen alkalommal ismerte meg Zékány Márkot, aki -Réka nem kis örömére- léglabda játékos volt. A két fiatal között szerelem szövődött, és 2007, május 26-án kimondták a boldogító igent. Ám olyan sokat nem lehetnek együtt, mert a férfi mindig utazik a meccsek miatt, és Rékának így kapóra jött a házvezetőségre való felkérés. Bár hetente csak egy-két napot tölthetnek együtt, mégis mindkettő megérti a másik munkája iránti szenvedélyét.

A házvezetői poszt betöltésére kapott felajánlás nagyon meglepte. Fiatal fruskának tartották mindig is, ám ez által bebizonyosodott, annyira mégsem lehet szétszórt, ha rá mernek bízni egy ilyen feladatot. Így örömmel elvállalta a munkát, eldöntötte: állni fogja a sarat.

2008-ban távozott a házvezető posztról, családi okokból kifolyólag: a házassága kezdett rámenni a munkára, melyet sajnos már az sem menthetett meg, hogy Réka hazaköltözött. Így 2009. áprilisában beadta a válókeresetet, májusban pedig egymásra találtak Gáborral, az ex-Ferfex házvezető-helyettessel. 2010. januárjában megszületett kislányuk, Luca. Jelenleg otthon van vele gyesen, de mivel sohasem volt az az otthon ülő típus, így a VarázsVilág sport rovatánál dolgozik, mint léglabda tudósító és mérkőzés utáni sportriporter.Fizikuma épp megfelelő, ami talán a több éve tartó léglabda mániájának köszönhetően nőtt meg. A hol terelő, hol pedig hajtó poszton játszó Réka megerősödött a több órás edzésektől. (12+1)

Szétszórt, és bár hiába összpontosít, gyakori nála az ügyetlen megmozdulás, a tányértörés és egyéb figyelmetlenségre utaló jelek. Nem egy ügyes alkat.(10)

Akaratereje alacsony. Hamar feladja a dolgokat, amelyeket túl nehéznek ítél, vagy nem érzi magát rá képesnek. (8-1)

Magas intelligenciával rendelkezik, hála a rengeteg könyvnek, melyeken átrágta magát a diák évei ideje alatt. A világot nyitott szemmel járta, és fotómemóriájának köszönhetően rengeteg dolgot megjegyzett magának. (12+1)

Megjelenése magas, talán mert jó géneket örökölt. Sohasem kente ki magát vagy festette a haját, természetesség sugárzik belőle. Ruhái sem kirívóak, egyszerűen ízlésesen válogatja össze őket. (13+2)

Észlelése nem éppen magas. Nem szokása rögtön észrevenni a környezettől eltérő dolgokat, néha - néha fel kell rá hívni másnak figyelmét, hogy ő is vegye észre. (10)

Kitűnő tanulmányainak köszönheti talán, hogy minden tárgyból jól teljesített, nyilván ennek is köze van magas mágiájához. (14+2)

Előnyei:

-Kiváló tulajdonságok (4)
-Fotómemória (4)
-Jó hírnév (2)

Hátrányai:

-Allergia (lúdtoll) (2)
-Ínyenc (1)
-Beteges mánia (gumicukor) (2)
-Vakmerő (3)


Aktuális állapot:
Szürke pamut nadrág, fehér póló és nyuszis mamusz. Otthon csak kényelmesen.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.02.15. 09:14:43

Üzenet küldése