A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hajtó Kornél

 
Beosztása: Párkapcsolati tanácsadó
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: február 11.)
Testalkat: Két méteres magasságához vastag, izmos végtagok társulnak, és bizony mind a hat kocka megszámolható hastájékon. Sokat dolgozik vele, de meg is éri.
Vonások: Egy kis távoli indián vér erről az ágról, kicsi ausztrál amarról, és valahogy mind nála talált utat a felszínre.
Szem: Kifejezetten sötét barna, mandula vágású.
Haj: Rövid, fekete.
Általános öltözet
Zakó és póló vagy ing, tökéletesen passzoló nadrág. Nem túl rikító, de nem is színtelen, egyszerűen ízléses, hiszen tulajdonképpen egy két lábon sétáló reklám ő maga is.
Első benyomás, kisugárzás
Jelentős méretei mögött barátságos mosoly köszön vissza. Szimpatikus egyén, habár szinte állandóan rágódik valamin. Szó szerint. Fiatalabbnak tűnik a koránál, és az is biztos, ha egyszer láttad ezt az arcot, többet nem felejted el, kihez tartozik.

Leírás

Idővonal

1986

Nagyon sok érdekeset nem tudok mondani. Felsírtam egy szép februári napon. Egyébként a családomban háromból másodikként érkeztem a bátyám után, de a hugicám, Karolina előtt.

1997

A következő érdekes esemény pillanata. A Mirarx után de még a Martion előtt táboroztunk a nyáron. Detti, Robi meg én hárman ültünk a tábortűznél, mikor egy likantróp megtámadott bennünket. Vagyis elsősorban Dettit. Elég durva helyzet volt, Robival megpróbáltunk tenni valamit ellene, de nem sokra jutottunk. Végső soron igazából szerencsénk volt, bár mindhármunkat bemartak, de életben maradtunk. A Martionos évkezdésnek lőttek, képtelen voltam uralni a Fenevadat, szóval egy évet csúsztam a dolgokkal. Így járhattam Dettivel meg a húgommal egy évfolyamra.

2004-2009

Végeztünk a Martionban, aztán Detti meg én, mint általában, együtt döntöttük el, hogy irány az asztrál pszichológia. Időben végeztünk, utána nem sokkal pedig még a munkahelyi utunk is ugyanoda vezetett, az Atlantisz Társkereső Irodába.

Kapcsolatok

Hajtó Karolina

Imádom a húgom. De tényleg, imádom. Csak épp egy picit imádnám jobban, ha néma volna. És tehetségtelen mentálozás terén. Akaratos, hisztis kis görcs. Amellett, hogy a világ legelbűvölőbb szőke hercegnője.

Jancsó Bernadett
Ismerem, mióta világ a világ, és bármit megtennék érte. Mindenki folyton azzal szekál minket, hogy egymásnak teremtett minket az ég, de őszintén fogalmam sincs, miről beszélnek. A legjobb barátom. Például egy őrjöngő likantróp karmai közé is ugranék, ha úgy hozná a... Hja, hogy been there, done that? Áh.

Jancsó Róbert

Detti bátyja. Egyébként bírom a srácot, azért van köztünk némi egészséges távolságtartás több okból is. Mindenesetre Detti szétrúgná a hátsóm, ha hagynám, hogy baja essen.

Tibay Veronika

Imádom azt a nőt, valami frenetikus, ahogy az ügyfelekkel bánik. Nem véletlen, hogy Detti meg én nála vállaltunk munkát. Kölcsönösen előnyös kapcsolat ez, sok pénzt és ügyfelet hozunk a konyhára, mi pedig azt tehetjük, amihez a legjobban értünk. Tanácsolunk.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.04. 23:22:40

Ez a karakter az Atlantisz Társkereső Iroda céghez tartozik.

Üzenet küldése