A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Halász Emma

 
Beosztása: Temetkezési vállalkozó
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: december 21.)
Testalkat: Magas, arányosan formás. Kellemes látvány a szemnek, a maga egyszerű módján igazi szépségideál.
Vonások: Szelíd vonásaitól bájos és kedves az arca. A testvéreit illető adagot is ő örökölte meg ebből.
Szem: Selymes szürkék, szépen ívelt szemöldökkel keretezve.
Haj: Barna és enyhén hullámos, összhangban az arc pasztellszíneivel.


Általános öltözet
Szoknyák, mellények, ingek alkotják ruhatárának jelentős részét. Egyre jobban magáénak vallott hivatása végett gyakran látni kosztümben, elegánsabb öltözetben, még a hétköznapok során is. Számos színű és stílusú darabbal rendelkezik ebből a fajta ruhatípusból. Szabadidejében persze inkább az egyszerű farmer-póló együttest választja. Egyedül annyi bizonyos, hogy bármit is viseljen, a legtöbb minden jól áll rajta.


Első benyomás, kisugárzás
Kedvessége és udvariassága már első pillantásra szembetűnik. Csendesebb fajta, harsányság nélkül. Csendes, de nem húzódik háttérbe. Bármit is akarj, meghallgat, hagy érvényesülni, kibontakozni, de nem elnyomni magát. Nem kell vele beszédbe sem elegyedni, hogy közvetlensége érezhető legyen a közelében, a puszta kisugárzása, jelenléte is megnyugtató, kényelmes belesüllyedni a komfortba mellette. Az a fajta személy, akinek egyszerűen csak jó a társaságában lenni.


Leírás

Generációk óta a fővárosban élő, hagyománytisztelő család tagja. Életére már születése óta rányomta bélyegét, hogy otthonuk nem csupán családi fészek, hanem egyfajta közösségi hely is. Még nagyapja alapozta meg vállalkozásukat, ami a mai napig biztos lábakon áll. Otthonuk hagyományos „Funeral Home”, hogy pedig nem nyomták el a nagy cégek - ahol hideg közönnyel követik egymást a temetések, és az elhunyt nem más, mint egy darab halott hús -, csodaszámba megy. A mindennapok részét képezi a halál, a tiszteletadás, és a csendes áhítat. Komfortosan megfér egymás mellett az alagsori preparáló helyiség, a földszinti rendezvény-terem, és a családi otthon az emeleten.

A család minden egyes tagja mélyen elkötelezett a hivatás iránt. Mindenkinek megvan a maga helye és feladata. Egyszerre szükséges megértő pszichológusnak, bizalmat kiérdemlő barátnak, és gyakorlatiasan gondolkodó üzletembernek lenni, e három dolog között megtalálni a finom egyensúlyt pedig nem egyszerű. A halottak közelsége nem idegen a számára, természetességgel kezeli a halált, még ha az erőszakosan is következett be. Értelemszerűen talán mondani sem kell, hogy a vallásosság beleszövődött a mindennapjaiba. A család egyes tagjai szkeptikusak, más tagjai kevésbé. Ő éppenséggel gyakorolja a hitét.

Ezeken túlmenően pedig ő is csak egy mai modern fiatal, csak épp nem viszi túlzásba a dolgokat. Nem lát sátánizmust a rockzenében, ha hangulata van hozzá, még hallgatja is. Tudja, hogy a google és a wikipédia a barátja, az internetet könnyedén használja, ahogy az élet más területein is praktikus, gyakorlatias.


//Karakterkép: Dakota Johnson//


Aktuális állapot:

Pénz: 2 tallér 0 dukát 0 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.02.17. 11:09:46

Ez a karakter a Halász Temetkezési Vállalkozás céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Orleans nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése