A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Halász Imre

 
Beosztása: Temetkezési vállalkozó
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: február 04.)
Testalkat: Hagy némi kivetnivalót maga után az a százhetvenhárom centiméter, de kárpótlásul nem hajlandó elfújni a szél. Kategorikusan nem. Dolgoztak már azok az izmok.
Vonások: A határozottnál kicsivel erősebb áll, és oldalvonalai is hasonlóak. Az orrát is valaki jóízléssel eltúlozta, de csak nem lett belőle Depardieu. A perverz ajkakról ne is essék szó. Mégsem csak úgy hanyagul összedobált az egész, hanem fölényesen menő.
Szem: Kifejezetten kifejező, kereken kék.
Haj: Szőke, jól áll.
Általános öltözet
Nem lehetne semmilyen tekintetben azt mondani, hogy nem illeszkedne a társadalom normáihoz. Tudja, mikor mit kell felvenni - vagy ha nem is, akkor mindig akad valaki, aki lelkiismeretesen kiigazítja. Tökéletesen átlagos ízléssel bír, néha lekajált pólóban császkál otthon, meg mackónadrágban, de amikor az utcára kell menni, a tükröt is próbálja használni, sikeresen. Amúgy a világosabb színek híve, meg láthatóan szereti a kockákat és a csíkokat is, néha indokolatlanul halmozva. Tudja... mert jól belenevelték, hogy mikor kell a funkció helyett az esztétikumot előtérbe helyezni. Már csak a szakmájából kifolyólag is kénytelen néha öltönybe bújni és akkor sem feszeng vagy fest úgy, mintha egy tehénre aggattak volna Blaskovits cuccokat.
Első benyomás, kisugárzás
Ne szépítsük... nem az eszéért szereti, aki szereti. Mind ismerjük azt a tagot a csapatban, akinek utolsónak esik le a poén, aki a leghangosabban nevet vagy elfelejti becsukni a száját, amikor rágózik - ez ő. Az egyszerű suttyó. Tisztában van a korlátaival, de nem nagyon zavarják ezek az értelmes emberi kapcsolatteremtésben vagy a beszédben és a humorban. Persze, van saját szájze, ráadásul bosszantóan makacs, ahogy a humorában is van egy kifejezetten morbid él, ami esetenként sok, ráadásul előfordul, hogy direkt téged piszkál vele (néha szó szerint is böködve). Amennyire szeretnivaló egyeseknek, annyira ütnivaló másoknak, és igen könnyedén billenthet el a mérleg nyelve. Az egyszerű, közvetlen közlékenysége ellenére nem okoz számára gondot az egyedüllét. Igazából igényli is a nagy, szabad teret maga körül, ahová visszavonulhat, amit magáénak tudhat. Ugyanez a globális szabadságérzet az élet más területén is igencsak fontos számára. Tudja, mi a közösség, a család vagy a párkapcsolat, de bizony a testvérén kívül van egy távolság, amit szeret megtartani, főként az érzelmek szintjén.

Leírás

1983. február 4-én megszületett Halász Lajos és Imre, nekromanta ikerpár. A család tagjai generációk óta temetkezési vállalkozók. Otthonuk hagyományos „Funeral Home”, nem hagyták elnyomni magukat a terjeszkedő nagyobb cégek által, ahol futószalagon intézik a temetéseket. A mindennapok részét képezi a halál, a tiszteletadás, és a csendes áhítat.

A Mirarx elvégzése után tanulmányaikat a Martion Mágustanodában folytatták, a karpena ösvényen. Imre tanulmányi eredményei a keleti mágiákat leszámítva alig érték el az Á-s eredményt, míg bátyja, Lajos közepes és jó eredményekkel végzett. Szociális kapcsolataik kielégítőek voltak. Martionba kerülésükkor megszületett húguk, Emma.

A Martion elvégzését követően az idősebb testvér talan pályát választott magának, a Budapest Kommunikációs és Üzleti főiskola kereskedelem és marketing szakát, mert ezt érezte magához a legközelebb és idegenkedett a családi vállalkozástól. Nyilvánvalóan ennek köszönhető az is, hogy otthonról kollégiumba költözött. Ezzel szemben öccse a biztosnak látszó családi vállalkozásban lelte meg a számítását és az ehhez kellő temetésszolgáltatási munkatárs képesítést szerezte meg.

Lajos a diploma megszerzését követően Magyarország egyik vezető telekommunikációs szolgáltatójánál, a ***-nál kapott junior marketing asszisztensi állást és immár egy belvárosi lakást bérelt. Mindeközben Imre a temetkezési vállalkozásuknál édesapja mellett végezte a hallottakon a preparatív munkálatokat. Emma pedig megkezdte tanulmányait a Martionban, a karpena ösvényén.

A testvérpár idősebb tagja öt év munkaviszony után kénytelen volt otthagyni állását és ezzel egy időben haza is költözött. A vállalkozás eközben Imrének köszönhetően profilbővítésen ment át. A temetkezésen túl a sírok mágikus levédésével és az elhunyt emlékeiből mágikus mentális nekrológ készítésével is foglalkoznak.

Lajos átlépve saját ellenérzésein, csatlakozott a családi vállalkozáshoz ezzel nagy terhet levéve az édesanyja válláról. Részt vesz a cég vezetésében, a kapcsolattartásban a hozzátartozókkal. Ezt hivatalossá téve 2012-ben elkezdte Emmával egy időben a temetkezési szolgáltató képzést. Imre is egyre több mentállal kapcsolatos feladatot vett át az édesapjától és mivel ehhez a mágiaághoz kifejezetten értett, ezért nem volt nagy áldozat a család részéről, hogy egy erre épülő képzést is finanszírozzon számára a Tehetséggondozóban.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.04.08. 23:05:45

Ez a karakter a Halász Temetkezési Vállalkozás céghez tartozik.

Üzenet küldése