A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hankovszky Ágnes Laura

 
Beosztása: Egyetemista, Díjlovagló
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: április 10.)
Testalkat: A sok sportnak hála izmos testalkattal rendelkezik, most van abban a korban, mikor kezd nőiesedni, s így a fiúk figyelmét is kezdi felkelteni.
Vonások: Ártatlan, kerekded arca, pisze orra van. Játékos, avagy éppenséggel gúnyos mosolya állandó hozzátartozója arcának.
Szem: Mogyoróbarna szemét az apjától örökölte, hosszú szempillák és szépen ívelt világosbarna szemöldök keretezi.
Haj: Hátközépig érő, puha tapintású, a végén enyhén hullámos szőkésbarna dús hajzuhatag.
Általános öltözet
Átlagos kamasz lányok ruhatárával rendelkezik, azzal a pici különbséggel, hogy a legtöbb cucca márkás darab. Kedvenc színe a bordó, a lila és a rózsaszín.
Első benyomás, kisugárzás
Hankovszky? Az alma nem esett messze a fájától, olyan mint a többi: elkényeztetett, akaratos és makacs kis fruska. Ennek ellenére okos, céltudatos leányzó, aki miatt pár év múlva valószínűleg sokat fog fájni az idősebb családtagok feje.

Leírás

// FELÚJÍTÁS ALATT!! //


Ugyan, mégis mit mondhatnék el, amit még nem tudsz? De legyen, elfogadom a kihívást. Budapesten születtem, ahogy a testvéreim is. A nevem biztosan ismerős, Hankovszky. Igen, igen, miénk az ügyvédi iroda. Az apám vezeti, a többiek ott dolgoznak. Még a nagyapám alapította. Igen, családi vállalkozásnak is mondható. Mi? Nem! Miért hiszi mindenki azt, hogy ügyvéd leszek én is? Abból már van éppen elég a családban. Persze, nem mondom, hogy nem leszek az, de az én képességeimmel bűn lenne nem elgondolkodni a matek, a mérnöki vagy az átváltoztatástan mellett.

Csakhogy leesett! Igen, én vagyok az a Hankovszky, aki már évek óta, zsinórba nyeri a különféle versenyeket. Még mielőtt azt hinnéd, hogy csak a reál tárgyaknál, elárulom, mekkorát tévedsz! Középosztály szintű díjlovagló vagyok. Ez azt jelenti, hogy pár sikeres verseny és a legjobbak között versenyezhetek. Remélem, a következő olimpián már indulhatok is, én és a lovam mindent megteszünk ennek érdekében. Persze, hogy van saját lovam, mégis mit képzeltél, kölcsön lóval gyakorlok? Van elég pénzünk, hogy sajátot tarthassak. Cauchy már kiscsikó kora óta nálam van, összeszokott páros vagyunk. Igen, jól hallottad, egy matematikusról kapta a nevét. Bajod van vele? Ajánlom is, nem hinném, hogy túl jól állna az a szarv, amit a füleidből varázsolnék. Hidd el, simán megtenném. Már akkor harmadéves átváltoztatásokat gyakoroltam, mikor te csak a pálcával ismerkedtél. Most mit vagy úgy oda? Anyám ÁTV tanárnő. Másnak babát varrt az anyja, az enyém mindenfélét átváltoztatott babává. Á, szóval a családomról szeretnél még tudni. Helyben vagyunk.

Akkor kezdjük is rögtön az anyámmal. Hankovszkyné Benegeszery Ágnes. Igen, jól sejted, matek-kémia és átváltoztatástan szakos tanárnő. Remélem, most már nem csodálkozol, hogy penge vagyok ezekben a tárgyakban. Jóformán az anyatejjel szívtam magamba a tudást. Persze anyámnak sosem volt szüksége arra, hogy dolgozzon, Martion után jött a házasság, egyetem után pedig mi. Szóval végül csak rajtunk élte ki minden tanári adottságát. Jelenleg ideje nagy részét Családos partik szervezésével, aukciók felkeresésével, értékes és antik tárgyak vásárlásával tölti. De ennyi elég is az anyámról. Az apámról, Dr. Hankovszky Péterről már tudod a legfontosabb dolgot, miszerint nem csak a család, hanem az ügyvédi iroda feje is. Ha engem kérdezel, túl sok időt tölt bent az irodában. Értem én, hogy ő a nagyfőnök meg minden, de közben elfelejtette, hogy a családjának is szüksége van rá. Akkor meg ne csodálkozzon, hogy olyanok vagyunk, amilyenek. Azt hiszem, ezzel apám is túltárgyalva.

Jöhetnek a tesóim. Kettő is van belőlük. Rebeka az idősebbik. Sosem értettem, miért nem ő kapta anyám nevét. Mindegy is. Mint már bizonyára tudod, pár napja hozzáment Garai Rúbenhez, Garainé lett belőle. Ezzel nincs is semmi baj, bírom a sógorom, komolyan. Egy egész ékszerészláncnak a tulajdonosa. De ha nem bánod, az ő testvéreit már nem mutatnám be, félő, mindegyikről nem lennék jó véleménnyel, viszont most már a családi békére is gondolni kell. Érted. Na szóval Rebi. Nem tudom, még mit mondhatnék róla? Nem vagyunk túl jóban. Nem azért, mert nem bírnánk egymást, szeretem őt, és biztos vagyok benne, hogy a maga módján ezzel ő is pontosan így van. Egyszerűen csak túl nagy köztünk a kórkülönbség. Az egyetlen közös témánk a divat. Azzal viszont órákig elvagyunk.

A másik testvérem Ádám. Lassan kikerül az ő neve elé is a Dr. Nem mintha látszana rajta. Ugyanolyan gyerekes és hülye, mint eddig volt. Ne tévesszenek meg a szavak, bírom őt, de egy igazi testvér a másik szemébe mondja, ha bunkó. Ádi pedig rendszerint az. Kristófnak főhet is érte eleget a feje. Igen, ő az egyik nagybátyám. Apám fiatalabbik öccse. Csak azért nem mondom, hogy a kedvenc nagybácsim, mert hazudnék. Ugyanis két kedvencem van. Ő és Ricsi. Nem tartom valószínűnek, hogy Dr. Hankovszky Richárd néven jobban ismered, utálja a Richárdot. Nem volt nehéz kitalálni, mindketten az Irodánál dolgoznak, ahogy Rebeka és Ádám is. És igen, rendszerint hozzájuk szaladunk mindhárman, ha valami oltári baromságot csináltunk. Bár talán nem kéne többes számban beszélnem, az oltári baromságok eddig csak a testvéreimre voltak jellemzőek. Viszont rájuk halmozottan, kitették az én adagomat is.

Hát persze, hogy dolgozik ott más is, van pár alkalmazottja az apámnak, de most az iroda érdekel vagy én?! Na csak azért. Szóval akkor lapozzunk.

Ahogy sejtetted, Martionos vagyok. Melyik ösvényre tippelnél? Áh, nem. Bár meg kell hagyni, szerintem nagyon jól megtaláltam volna a helyem Karpena ösvényén is, a Tükör mégis úgy látta jobbnak, ha anyámhoz hasonlóan, engem is a Ferfex ösvényre oszt. Nem, nem tanít az iskolában az anyám,de ezt már mondtam az előbb, ahogy azt is, hogy otthon elég sokat gyakorlunk együtt. Ha minden jól megy, már negyedév közepére sikerül odáig fejlődnöm, hogy abeo alakot vegyek fel. DM plecsni? Megvesztél?! Úgy nézek én ki, mint aki diákmentorkodik?! Na ne nevetess. Attól, hogy valaki színjeles tanuló még nem kell rögtön stréberkednie is. Jó, azt elismerem, hogy nagyban megkönnyítené az éjszakai életem, ha nem kellene folyton járőröző diákokat és tanárokat kutatni, de kizárt dolog, hogy beálljak pesztonkának.

Idő van. Mondtam, hogy tíz perc alatt mindent elmondok, ami fontos. Jegyezd meg jól, sose fogadj ellenem! Ne, ne fáradj a saját sztoriddal, mennem kell. Azért kösz a mambit, bár igazán lehetett volna annyi vér a pucádban, hogy valami gyengébb alkoholt rendelj. Legközelebb? Talán lesz olyan, talán nem.

User és karakterei

Aktuális állapot:
A szoknya kb 5cm-el hosszabb.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.06.12. 13:51:49

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése