A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hans Werther

 
Beosztása: A 73-as birtok ura
Nem: Férfi
Életkor: 48 (születésnap: január 05.)
Testalkat: Átlagos magasságához szikár alkat társul.
Vonások: Jellegzetes arcberendezéssel bír, mégsem tudnánk semmi furcsát kiemelni. Esetleg néhány ráncot, mely a korral jár. Nem kimondottan jó képű, mégis vannak, akik sármosnak találják.
Szem: Mélyen ülő, világosbarna szempár.
Haj: Rövid, barna. Homloka magas, nehéz eldönteni, hogy eleve ilyen, vagy a kezdeti kopaszodás miatt tetszik ilyennek.

Általános öltözet
Nagyon ritkán látni farmerban, vagy pólóban, általában az öltönyöket, ingeket részesíti előnyben minden körülmények között. Ha nagyon feltűnősködni akar, vannak nagyon régi és nagyon jó állapotban lévő férfi bundái, azokat is előszeretettel ölti magára, bár mostanában a telek sem olyan hidegek, hogy ezt nagyon indokolttá tennék.
Egész öltözködésére jellemző, hogy rajta azért semmi sincs a turiból, ad a minőségre. Egyébként van rajta egy állandó kiegészítő, egy karikagyűrű személyében, amitől állítólag sosem válik meg.

Első benyomás, kisugárzás
Egy régi vágású úriember, annak minden előnyével és természetesen hátrányával. E mellett a női nem nagy rajongója, előszeretettel udvarol, minden hölgynek, viszont ha nem kap hamar pozitív visszajelzést, hajlamos annyiban hagyni. Türelmetlensége sok más téren is megnyilvánul, szereti, ha amibe belefog, azonnal eredményt mutat és másoknál sem igazán díjazza a lassúságot, cselekvésképtelenséget. Ez végül is egyfelől jó, mert ő maga is folyton mozgásban van, mindig csinál valamit, másfelől viszont környezetének rendkívül bosszantó lehet, lévén elég kellemetlen hajcsár tud lenni.
Érdeklődése széleskörű, szinte mindenre kíváncsi, így egy elég intelligens férfi képét mutatja, de nincs olyan dolog, amibe igazán belemélyedne. Aki jobban ismeri, tudhatja, hogy csak egy igen felszínes polihisztorral állunk szemben.
Elég válogatós az élet minden területén, de azért alapvetően a reális kereteken belül tud mozogni. Amit pedig megszerez, az csak és kizárólag az övé. Ilyen téren elég énközpontú, előszeretettel gondol először mindig arra, hogy neki, hogy lehetne jobb, csak aztán a környezetére… ha épp kedve tartja.
Ha nem érezné rajta szinte mindenki, hogy vámpír, akkor is elég feltűnő lenne, hiszen elég magamutogató fajta. Ő az, aki gyakran csak azért vigyorog, hogy tudatosítsa a másik félben, mi is ő.
Egyébként elsőre is szembeötlő kifinomult mozgáskultúrája, olyan, mint egy nagymacska, az ember már csak azt várná, hogy mikor kezd dorombolni, vagy púpozni a hátát. Szinte már nem is emberi.


Leírás

Egy régi vágású úriember, annak minden előnyével és természetesen hátrányával. E mellett a női nem nagy rajongója, előszeretettel udvarol, minden hölgynek, viszont ha nem kap hamar pozitív visszajelzést, hajlamos annyiban hagyni.
Érdeklődése széleskörű, szinte mindenre kíváncsi, így egy elég intelligens férfi képét mutatja, de nincs olyan dolog, amibe igazán belemélyedne. Aki jobban ismeri, tudhatja, hogy csak egy igen felszínes polihisztorral állunk szemben.
Ha nem érezné rajta szinte mindenki, hogy vámpír, akkor is elég feltűnő lenne, hiszen elég magamutogató fajta. Ő az, aki gyakran csak azért vigyorog, hogy tudatosítsa a másik félben, mi is ő. Egyébként elsőre is szembeötlő kifinomult mozgáskultúrája, olyan, mint egy nagymacska, az ember már csak azt várná, hogy mikor kezd dorombolni, vagy púpozni a hátát. Szinte már nem is emberi.

Jelenleg Cegléden él, a 73-as számú birtok ura. Elég régi bútordarabnak minősül, így a saját birtokán mindenki ismeri őt, viszont a megfelelő körökben Budapesten is szinte biztos, hogy hallottak már róla, lévén relatíve gyakran tesz látogatást a fővárosban.
A Herceghez fűződő viszonya tökéletesen semleges, még ha nem is ért egyet minden döntésével. Nem firtatja nyilvánosan. Az eddigi összes herceghez így viszonyult, így igazán nem érheti szó a ház elejét. Viszont pletykák mindig vannak, így egyesek úgy vélik, hogy Werther úr kimondottan nem szívleli a jelenlegi, de még az előző hercegeket sem, ugyanis abban reménykedett, hogy őt kérik majd fel annak idején, honfitársa sajnálatos halálakor.
Sosincs egyedül, általában mindig társaságban lehet őt látni, bárhova is megy. Vagy szerez, vagy állandó partnere kíséri el. Előszeretettel megy el pesti látogatásainak alkalmával különböző szórakozóhelyekre, de sosem marad huzamosabb ideig a városban.
Esetleg a Martion történelmében is rá lehet bukkanni, a 19. században egy ideig ő maga is tanára volt az iskolának. Mai napig támogatja egy-egy kisebb összeggel az intézményt, annak ellenére, hogy ő maga nem mágus.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.02. 13:15:32


Ez a karakter rendelkezik egy Éjfél nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése