A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Harday Katalin

 
Beosztása: Rúna- és Keletimágiatan tanár, Karpena ösvényének Mentora
Nem:
Életkor: 57 (születésnap: február 12.)
Testalkat: Vékony, magas, deszka. Olyan, mint egy ruhafogas, amire köpenyt terítettek.
Vonások: Egyébként kellemes arcát a jobb oldalon csúf, és hosszú égésnyom csúfítja el. Ezt a heget egy életen keresztül viselni fogja.
Szem: Acélszín, akár a viharraváró, novemberi égbolt.
Haj: Hosszú, barna, kissé göndörödő, vastag szálú. Kellemes látványú hajkorona. Legtöbbször kiengedve viseli, hogy enyhítsen valamennyit az arca látványán.
Általános öltözet
Legtöbbször köpenyt hord, ha az iskolában tartózkodik. Az intézményen kívül többnyire vászonnadrágot, és atlétaszabású pólói egyikét viseli. Ilyenkor copfba fogja a haját, így az arcát rútító égésnyom csak még inkább látszik.
Első benyomás, kisugárzás
Valami megmagyarázhatatlan hűvösség veszi körül, olyan, mintha sohasem lehetne mosolyogni a jelenlétében. Ám aki elsőre ítél, téved: bajban nagyszerű segítőtárs, minden problémára azonnal a megoldást keresi. A tiszteletet, a magázást a kollégáitól is megköveteli, engedményt ritkán tesz. Látható merevsége ellenére azonban érti a viccet, s bizonyos keretek között műveli is.

Leírás

A rúnamágia professzora és a befolyásolómágiák szakértője.


"Minden tekintetben végiggondoltad, hogy hozzám akarsz jönni fakultációra? Nos rendben. Először is azt akarom, hogy legyél tisztában vele, hogy nálam nincs lazsálás. Van időd ezzel foglalkozni? Mert ha nincs, jobb ha más faktot választasz magadnak. Ha nálam csinálod, szíved-lelked tedd bele, különben mit sem ér az egész. Na mi van? Maradsz? Nagyszerű, reméltem, hogy így lesz."

Az etika tantárgy tanára és örök pedagógus.


"Piszok tehetséges vagy? Kit érdekel? Tényleg negyed óra alatt megtanulsz két oldalt? Erre olyan nagy a képed? Felesleges. Láttam, hogy beszéltél Maróton azzal az eladóval. Mint egy kiskirály, aki elé még nem tették oda a felrúnázott iPhone-ját. Mit képzelsz magadról? Az az eladó ugyanolyan ember, mint te vagy. A tehetség nem elég. Senkit nem fog érdekelni, hogy ki vagy, mit tudsz, ha úgy beszélsz az emberekkel, mint ahogy a kutyáddal sem. Az élethez szükség van egy cseppnyi jó időben és helyen alkalmazott diplomáciára. Mondhatnék neked csodálatos közhelyeket a mosdóról és törölközőről, de a legigazabb mondás mégis inkább az, hogy bánj úgy másokkal, ahogy azt akarod, hogy veled bánjanak."

Több száz gyermek anyja, családjának elkötelezett híve.


"Lehet, hogy odakozmál a rántottám, és képtelen vagyok kikeverni egy palacsintatésztát, de a tanítványaim mind olyanok, mintha a lányaim, a fiaim volnának. Képtelen vagyok másképp gondolkodni még így is, hogy férjem van, saját gyermekem van és örökbe fogadtam az unokahúgom. Miért is tennék másképpen? Egy bentlakásos iskola hatalmas buli, és egyben szörnyű csapda is. A család, a támasz messze van, még ha a mágia képes is közel hozni. Kihez forduljanak, kitől kérjenek tanácsot, ha nem tőlem? Aki ezt a szakmát választja, az számoljon azzal, hogy hirtelen százszorosára duzzad a családja, és nem csak gyermekei lesznek, hanem testvérei is: a tanári kar többi tagja, akik másik száz gyermekért vállaltak felelősséget."//User mail: cygnea@alomvilag.hu - kommunikációhoz ezt a csatornát használd, a belső üzenetet nagyon ritkán nézem. Köszönöm!//
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Öltözet:
Vékony farmernadrág, könnyű, bő póló, tornacipő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.02.28. 12:33:23

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése