A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Harday Tamás

 
Beosztása: Gemmárius, A Hírszerzési Főosztály vezetője
Nem: Férfi
Életkor: 58 (születésnap: augusztus 06.)
Testalkat: Magas, de nem cingár, inkább átlagosan megmunkált alkatúnak mondható. Ugyanakkor az is látszik rajta, hogy volt már fittebb formában is, de így is elég gyors és rugalmas.
Vonások: Inkább karakteres, ami előnyére válik, férfiként főleg, mivel ő maga olyan, mint a jó bor: idővel nemesedik. A ráncok ovális arcát erősen átszelik, az orra elbírna egy markánsabb formát is, mint a krumpli, a füle is nagy, az ajka szigorúan vékonyra rajzolt. Ám az összképbe valahogy a részletek nem rondítanak túlzottan bele.
Szem: Többnyire összeszűkített, okos, éles, csillogó. Az rá ható érzelmek többsége itt kiütközik itt, arca többi részével ellentétben.
Haj: A bölcs ember megőszül, a ravasz kopaszodik. Neki láthatóan mindkettőből kijutott.

Általános öltözet
A praktikus elegancia híve, avagy ingek, nadrágok és félcipők teszik ki a megkövetelt zakókon és a gemmáriusi egyenruhán kívül a ruhatára nagy részét. Ha pólót is húz, annak is elengedhetetlen részét képezi a inggallér - az egész lacoste márka rá építhetné az ügyfélbázisát. Nyáron, jó időben sem adja lejjebb a hosszú nadrágnál. Maximum vékonyabb anyagokból készült nadrágokat ölt fel, vászoninggel. Mondhatni öltözetének is a kiegészítője az alkalomadtán előkerülő olvasószemüvege.

Első benyomás, kisugárzás
Érett férfi, aki bizonyára nem csak a szerencséjének köszönheti, hogy ott tart, ahol. Elsőre talán túl komolynak is tűnik, de ha elmosolyodik és a ráncai szétfutnak, akár egy gyerek. A mimikája jellegzetes, amint engedi, hogy szabadon uralja az arcát. Egyszerű, ám következetes embernek vallja és mutatja magát, ám, aki ismeri az tudhatja, hogy több is rejlik a lelkiismeretes átlagember mögött.

Leírás
Ha létezik a világon valóban tiszta és jó gemmárius alkat, akkor ő a megtestesült szobra. Fénykorában, bevetésein a halálba menne úgy általában mindenkiért. Belülről lelkes tűz hajtja, éles helyzetekben ritkán téved - de akkor nagyot, és nehezen is viseli a vele járó kudarcélményt.

Angol, kevert származású háttérrel érkezett Magyarországra húsz évvel ezelőtt, és azóta végigjárta a gemmáriusi ranglétra minden fokát, míg végül a hírszerzésnél vetette meg a lábát. A titkosszolgálatnak teljesített küldetéseiről csupán annyi tudható, hogy ezek során többnyire külügyekben járt közre - Oroszországba és a Balkánra vezérelték ki, míg végül pár éve a fiatalabb nemzedéknek adta át a munkája oroszlánrészét, ő pedig az osztály vezetőjeként van jelen a Gemmáriusi Hivatalban.

Magánéletéről szerényen beszél, de tudvalévő, hogy házas ember, mégpedig nem mással, mint a Martion Karpena ösvényének mentorával Harday Katalinnal.
Kései frigyük gyümölcseként 2011-ben megszületett fiuk, Gordon.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.02. 20:10:12

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése