A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hatvany András

 
Beosztása: Belső Elhárítási Főosztály Vezetője, Dandártábornok
Nem: Férfi
Életkor: 49 (születésnap: október 20.)
Testalkat: Erős, izmos testalkatú, jó kiállású negyvenes férfi.
Vonások: Borostás arc, fiatalos, már-már csibészes mosoly.
Szem: Sötétbarna haj, ha hagyná megnőni akkor bizony enyhén göndörödne is.
Haj: Acélkék, átható tekintet, amelyben még él a fiatalos tűz.
Általános öltözet
Amióta a Hivatalnál van azóta vagy a gemmárius egyenruhában látható vagy öltönyben. Szabadidejében könnyedebb ruházatra is vált, főleg ha sportolni megy. Ruházati kiegészítői közül az óráit válogatja meg a legjobban, s széles gyűjteménnyel rendelkezik a ketyegők közül.
Első benyomás, kisugárzás
Ő a különc, ha nem tudnád, hogy Hatvany, akkor nem is gondolnád, hogy Családos. Tettre kész, még így negyvenes évei közepén is. Igazi vezető, aki kart, karöltve harcol a társai mellett ha arról van szó. Nem fél senkitől és semmitől, s ő lenne az aki elsőként lépne be a Pokol kapuján,ha arról van szó. A kihívásoktól nem futamodik meg és ami a célja azt eléri. A munkájában pedig nagyon alapos, hisz nem hiába valakinek ellenőriznie kell a kormány portáját is.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás
A Ferfex ösvény igazi farkasa volt, nem hiába került az iskola után a Königre. Ott rubin gemmáriusként végzett.

Egyetemi évei alatt ismerkedett meg a Kyokushin karatével, s mind a mai napig űzi. 2007-ben szerezte meg a harmadik danját.

Az egyetemen után nem helyezkedett el rögtön a hivatalnál, ugyanis fűtötte a kalandvágy. 1991-ben kitört a Délszláv háború, ő pedig ott volt, egészen '95-ig. Erről az időszakról nem sokat lehet tudni és a Családon belül sem tudtak semmit, csak azt, hogy András a háború sújtotta területen tartózkodik.

'91-től '95-ig zsoldosként harcolt, majd '96-ban hazatért. Kortársaihoz képest kiemelkedően nagy tudást szerzet a urbán harcászatban, az épületharcászatban és a városi gerilla harcban, ezért a hivatal tárt karokkal várta. Először a GyROSz-hoz osztották be, mint csoportvezető, a munka mellett párhuzamosan elvégezte a gyémánt gemmárius képzést így már nem csak, mint harcoló egység, hanem mint nyomozó is részt tudott venni bűnüldözésben.

2007-ben átjelentkezett az Eláhrítási Főosztályhoz, 2006-ban ugyanis egy korrupt alosztályhoz került, egy éves nyomozati munka után sikerült őket lelepleznie. Az akkori Főosztályvezető pedig felajánlott egy beosztást neki.

2007 és 2014 között minden munkakörben megfordult, volt Alosztályvezető, Osztályvezető-helyettes, Osztályvezető és Főosztály Vezető-helyettes. 2014-ben a kormány kinevezte Főosztályvezetővé, dandártábornoki rendfokozattal.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.11. 15:11:16

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése