A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hatvany-Deutsch Sámuel

 
Beosztása: A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: augusztus 12.)
Testalkat: Magas, kicsit talán vékony, de arányosan sportos. Kellemes ránézni.
Vonások: Annak ellenére, hogy az orrával lehetne szántani, az arcvonásai az erőteljességük miatt egy életre megjegyezhetőek. Állát kettészelve divatos szakállka. Kevés nála megnyerőbb huszonévest látni.
Szem: Mélybarna.
Haj: Hosszabbra hagyott, dús, szinte fekete, ráadásul hullámos. Mindig rendezett benyomást kelt a rugók ellenére is.

Általános öltözet
Ha volna mintapéldány a laza eleganciára, hát ő volna az. Ruházatáról messzire rí a minőség, de nem is szokta takargatni a márkajelzéseket. Ennek ellenére nem ripacs, a sötét tónusú öltözékeket keresi, és viseli.

Első benyomás, kisugárzás
Ing, vagy zakó, vékony aranylánc mindemellé, s néha, mintha apró fejfedőt is viselne, de ha nem vagy elég magas, ezt úgysem szúrod ki. Elsőre...? elkényeztetett világfi. Szereti éreztetni, ha több, vagy jobb valamiben. De ebben az sem gátolja meg, ha végeredményben ez apró csúsztatást jelent. Végtelenül kényelmes és nyegle a hétköznapokban, rámenős és ambiciózus minden másban.

Leírás


Hatvany-Deutschéknál keresve sem találnánk hangsúlyosabb nevet a Máguscsaládban... ahogy ugyanennyire megtalálható a név a talan köztudatban is. Arisztokraták, ez tény és mint olyannak megvannak a maguk hóbortjai, üzletei és elképzelései. Id. Hatvany-Deutsch Sámuel adja a család hírnevét. Ma pedig elődeihez mérten követi a hagyományokat: Különböző mágikus technikai berendezéseket gyártó cégek képezik a tulajdonát – nyilvánosan avagy névtelenül, de mérhető az üzletekből a százalékos részesedése.
Sámuel tanulmányait magánúton végezte, amikor épp nem a talan elit iskolákban vegyült a többi csemetével, ám sosem tagadta, hogy a tanuláson kívül minden más jobban érdekli. A Családra jellemző sztenderd ellenére őt fizikálisan nem sújtotta semmilyen hátrány (avagy sosem volt annyira nyeszlett kis giliszta), ám kiderült, hogy neki is megvan a maga hátránya: A mana sokkal inkább csak úgy elvegetál benne, minthogy erőteljesen csillámlana az aurájában, épp ezért mágikus tanulmányai terén mindig is gyengén teljesít. Csupán egyetlen terület van, ami ráadásként még meg is fogta a fiú fantáziáját; az pedig a drágakőmágia és az egyéb varázstárgyakkal való ismerkedés. S annak ellenére, hogy szerényebb nevű édesanyja kifejezetten az ilyen régiségekkel foglalkozik, ő maga ropppant lassan halad ez irányú tanulmányaiban.
Ezen kívül normálisan szocializálódott kamaszkorában is: járt mindenféle alapítványi iskolába, ahol elnézték a lustaságát, és a hiányzásait, sőt, le is érettségizett. Könnyen, és hamar ismerkedett a kortársakkal és sikeresen odázta el a felnőtt létet: jelenleg hosszabb-rövidebb kihagyásokkal, és szülői közbenjárással, de a felsőoktatásban van. Televíziós műsorkészítőnek tanul a Vas utcában... egy ideje. Ám annak ellenére, hogy a saját bejáratú lakása szinte az egyetem fölött van, nem siet mindenáron megjelenni az előadásokon – a gyakorlat sokkalinkább megy neki.
És a sport. Mivel a tóra nem tesz kifejezett utalásokat a versenyszerű gyepálás ellen, ezért is gondolta magát bevetni a boksz világába. Versenyszerűen űzi a sportot a váltósúlyú kategóriában, amikor épp van kedve eljárnia az edző nyüstölése miatt a megmérettetésekre. De ha épp ehhez nem szottyan kedve, azért rendszeres mozgás mindenképp szerves részét képezi az életének. Fellelhető a jobb edzőtermekben néhanapján.
Az életére jellemző a sarkítottság, és a hóbortoknak engedő hozzáállás. Szinte szomjazza az újdonságot, nagyon kevés dolog van, ami mellett hosszútávon kitart. Szerencsére ezt az éhségét a külön bejáratú bankszámlájának hála teljes mértékben ki tudja elégíteni. Gyakran cseréli a ruhatárát, csakis a legújabb kütyük találhatók meg a háztartásában. Minden más terén is a legújabb modelleket keresi... S mivel ő maga képtelen a saját lakása teljes mértékű karbantartására, a fogadott bejárónők is cserélődnek olykor.
Ha valakinek nehezen indul a reggel, akkor ő az. Ha fel is sikerül kelnie időben, annyi bizonyos, hogy az utcára nem lép ki gondos felkészülés és tükör segítsége nélkül. Ha nem is kínosan, de igenis ügyel magára. S bár a szülei igencsak ortodox rend szerint szerették volna nevelni, a maga részéről a zsinagógában a lelki tisztaságának csak a felszínét polírozza – ebbe olyasmi beleesik, mint a tesséklássék kóser konyha a két mosogatógéppel, a szombati munkatilalom, kipá, ima, és a mezuza az ajtófélfán...
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.04.28. 18:33:13

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése