A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hausleitner Szabolcs

 
Beosztása: Természetfotós
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: március 11.)
Testalkat: Nem üti meg a 180 centit, inkább vékonynak mondaná az ember, mint izmosnak, de azért szorult belé egy kis erő. Valahová...
Vonások: Mindenképpen leszögezhető, hogy szimpatikus. Az orra kissé görbébb, az álla szélesebb és legtöbbször borostás, mégis kellemes az összkép.
Szem: A legtöbb emberből nyugtalanító hatás vált ki. Egészen világoszöld, szinte már üvegszerű, melyet egy fekete karika választ el a fehér résztől.
Haj: Feketébe hajló sötétbarna. Legtöbbször kócolhatóan rövid. Ritkán hagyja hosszabbra.
Általános öltözet
Inkább az olyan sportosabb darabokat részesíti előnyben, amiket nem sajnál, ha esetleg el kell terülni a fűben vagy a homokban. Legtöbbször épp ezért farmer, póló, pulcsi, tornacsuka. Főként sötét színekben. Ha valahol jelenése van természetesen húz elegánsabb öltözetet, de általában kínosan feszeng benne. Szereti a természetes anyagokat (len, vászon, gyapjú), hisz saját maga is némiképp a természethez, az anyaföldhöz tartozik születettsége miatt.
Első benyomás, kisugárzás
Nála mindenképp meghatározó az első benyomás. Vagy egyből szimpatikus, vagy nem. Egészen kedves, kissé talán szófukar, de legtöbbször mosolyog és a szemei érdeklődően csillognak. Nyitott minden újdonságra, az érdeklődési köre rendkívül tág. Ez látszik a viselkedéséből is. Illedelmes, segítőkész. Ritkán gurul el az a bizonyos gyógyszer, de ha megtörténik inkább futás, mert őrült dühkitörései tudnak olyankor lenni. Nem egyszer törött már szék, pálca, tányér. Szerencsére maximum félévente egyszer tör rá ilyesmi. Amúgy alapjáraton nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott.

Leírás


Mágikus Azonosító Kártya

Ismerős a neve? Láttad már megvillanni azokat a zöld szemeket valamelyik mágikus lap hasábjain? Tudod ki Ő...


 Hausleitner Szabolcs néven született Pliscsabán, 1990. mácius 11-én. Ízig- vérig mágus szülők gyermeke. Dédszülei még a második világháború alatt szöktek Magyarországra Németországból. Innen a furcsa hangzású, német családneve és világos szemei. Kisebb korában beszélt németül is, hiszen dédszülei és nagyapja inkább németül kommunikáltak. Mostanra már csaknem teljesen elfelejtette a nyelvet. Annyira tud csak kommunikálni, hogy a német nyelvű területeken tartandó kiállításait meg tudja szervezni. Magyarán alapszinten.

 Édesapja (Hausleitner Gábor) és édesanyja (Hausleitnerné Vígh Ilona) is terromágus, így magától értetődő volt, hogy Szabolcs is az lesz. 10 évesen mutatkozott meg a vadmágiája, amikor az őt piszkáló szomszéd kissrác rendszeresen elbucskázott egy- egy földkupacban vagy megbotlott a lába egy kisebb- nagyobb gödörben. Azóta természetesen fejlesztette képességét, ami a mai napig nagy segítséget nyújt a munkájában.

 12 évesen felvételt nyert a Martionba. Ahogy arra számítottak, a Ferfex ösvényre került a kiskölyök. Édesanyja feléről mindenki oda járt, és nem mellesleg szülei is a Ferfexben ismerkedtek meg. Hatodikos korában elsajátította az abeomágiát és egy gyönyörű szürke farkas bőrébe bújt. Az átalakulás sem bizonyított mást, mint azt, hogy vérbeli Ferfexes.

 Már iskolai évei alatt is nagyon érdeklődött a fotózás iránt. Bár kifejezetten ügyes volt a bűbájokban és az átváltoztatásokban, mégis talan egyetemen folytatta tovább tanulmányait. A MOME-ra kezdett járni, fényképészet szakirányon. Már elsőben felfigyeltek tehetségére, és a harmadik szemeszterben már munkája is volt.

 Az egyetem befejeztével viszont otthagyta az akkori munkahelyét és saját "stúdiót" nyitott. Nagyon gyakran tartózkodik külföldön, épp ezért máguskörökben ott is ismerősen csenghet a neve. Magyarországon gyakran rendeznek kiállításokat a képeiből talanoknak és mágusoknak is egyaránt.

 Képein tökéletesen visszatükröződik az (anya)természet imádata. Az egész lénye benne lakozik a képeiben, látszik, hogy teljes szívből a munkájának él. Mágus kiállításokra szemet gyönyörködtető mozgó fotókat készít, míg talanoknak azokból az egyszerűbb változatot.

 Jelenleg egyedül él Budapesten a VII. kerületben egy kétszobás lakásban. Otthona is tükrözi jellemét, főleg a természetesség és letisztultság jellemzi.

Useres és egyéb infóért katt ide


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.20. 22:49:32

Üzenet küldése