A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hausleitner Szabolcs

 
Beosztása: Természetfotós
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: március 11.)
Testalkat: Nem üti meg a 180 centit, inkább vékonynak mondaná az ember, mint izmosnak, de azért szorult belé egy kis erő. Valahová...
Vonások: Mindenképpen leszögezhető, hogy szimpatikus. Az orra és az álla szélesebb, arca legtöbbször borostás, mégis kellemes az összkép.
Szem: Mélykék, vesébe látó, mégis kifejezetten kedves szempár.
Haj: Feketébe hajló sötétbarna. Legtöbbször kócolhatóan rövid. Ritkán hagyja hosszabbra.
Általános öltözet
Inkább az olyan sportosabb darabokat részesíti előnyben, amiket nem sajnál, ha esetleg el kell terülni a fűben vagy a homokban. Legtöbbször épp ezért farmer, póló, pulcsi, sportcipő. Főként sötét színekben. Ha valahol jelenése van természetesen húz elegánsabb öltözetet, de általában kínosan feszeng benne. Szereti a természetes anyagokat (len, vászon, gyapjú), hisz saját maga is némiképp a természethez, az anyaföldhöz tartozik születettsége miatt.
Első benyomás, kisugárzás
Nála mindenképp meghatározó az első benyomás. Vagy egyből szimpatikus, vagy nem. Egészen kedves, kissé talán szófukar, de legtöbbször mosolyog és a szemei érdeklődően csillognak. Nyitott minden újdonságra, az érdeklődési köre rendkívül tág. Ez látszik a viselkedéséből is. Illedelmes, segítőkész. Ritkán gurul el az a bizonyos gyógyszer, de ha megtörténik inkább futás, mert őrült dühkitörései tudnak olyankor lenni. Nem egyszer törött már szék, pálca, tányér. Szerencsére maximum félévente egyszer tör rá ilyesmi. Amúgy alapjáraton nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott.

Leírás

Ismerős a neve? Láttad már megvillanni azokat a kék szemeket valamelyik mágikus lap hasábjain? Tudod ki Ő...
Bővebben itt olvashatsz rólaUseres és egyéb infó


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.20. 22:49:32

Üzenet küldése