A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hefner Viola

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem:
Életkor: 15 (születésnap: május 02.)
Testalkat: Átlagos kislány, noha megkapja olykor a „sószsák” jelzőt - nehezek a csontjai.
Vonások: Kerek arcforma, kíváncsi tekintet, mosolygós ábrázat jellemzi. Az angyalkás pufókság még fellelhető képén, de lassan-lassan eltűnő félben van nála.
Szem: Barna.
Haj: Barna, hosszúra hagyott és alapvetően hullámos, de sokszor vasaltatja ki anyuval.
Általános öltözet
Már egészen kicsi kora óta maga válogatja össze a napi ruházatát reggelente.
Ezt a műveletet kisebb szertartás övezi, rengeteg divatos, korának megfelelő ruhája és tengernyi kislányos csajos kiegészítője lévén.
Első benyomás, kisugárzás
Jön, lát, kééérdez. Véleményt nyilvánít. Állandó viták folynak a feje felett arról, hogy kire is ütött ez a gyerek... Apára vagy anyára? Szeretni való, segítőkész és lelkes - már most az osztály egyik meghatározó egyénisége.

Leírás


"Apukám sokszor mondja nekem, hogy vigyázz, mert kihozol a
sodromból. De mindig későn szól, mert olyankor már kint van."

* Ha valamelyik nagymamám vagy nagypapám jön értem a suliba, olyankor mindig megkérdezik, milyen napom volt, mit csináltunk ma. Nem értem a nagyszülőket… ha ennyire kíváncsiak rá, miért nem járnak ők is iskolába? A papóval – apu apukájával - mindig sétálunk egy kicsit hazafelé és egyszer még azt a kórházat is megmutatta, ahol születtem. Szent Imre Kórház a neve és hatalmas! Mondtam, csodálom, hogy nem veszett el benne egy olyan kicsi gyerek, mint én. Erre papó csak nevetett és a fejét csóválta.

* Amikor anyu jön értem, azok teljesen átlagos napok... haza távoljárunk, ebédelünk, közben telefonál, megkérdezi, mi volt ma – már megint a kérdések! – az iskolában, majd leülünk a hatalmas ebédlő asztal két végére és én leckézek, anyu pedig dolgozik. Már negyedik osztályos vagyok az angol iskolában, szóval nagyon sok házi feladatot szoktunk kapni! // Britannica International School Budapest – A szerk. //

* Apu régebben csak ritkán jött értem, mivel ő nagyon elfoglalt ember. Azért, mert híres. A múltkor a Doma azt mondta, hogy az anyukája azt mondta rá, hogy tenyérbe mászó a képe. Én pedig megmondtam Domának, hogy az anyukája buta, hiszen apu képe nem mászik sehova és amúgy is az én apukám soha nem kiabálna velem olyan hangosan, mint az övé a parkolóban tegnap! Mert az én apukám szeret engem és én is őt. – Még akkor is, ha elkésik és nekem kell rá várnom iskola után. Most vele lakom amúgy, de ezh hoosszú...

* Egyszer Zsolti várt az iskola előtt és Mrs. Fitz nem értette, miért rohanok apu felé hangosan kiabálva, hogy "Zsoltiii!" – Zsolti apa ikertestvére.

* Karesz-t csak egyszer küldték értem, de akkor annyit késett, hogy majdnem Mrs. Fitznek kellett hazavinnie. Azóta van mobiltelefonom, benne a többiek számával.

Aktuális állapot:
Girly_18

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.23. 16:53:35

Üzenet küldése