A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hefner Zsolt

 
Beosztása: Ingatlanügynök
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: július 16.)
Testalkat: Átlagos testalkatú, látszik rajta, hogy könnyen puhásodik.
Vonások: Kerekded, helyeske, de valahogy nem kirívó.
Szem: Világoskék.
Haj: Szőkésbarna, amiben nyaranta a szőke tincsek dominálnak - hála a napnak.
Általános öltözet
Mindig az adott helyzetnek megfelelően öltözik: munkában öltönyt visel, otthon maradnak a kifakult együtteses pólók és melegítők.
Első benyomás, kisugárzás
Már... láttad valahol. Amikor beszélsz vele az új, megveendő házadról, akkor nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy olyan ismerős. Gyakran ezért nem is figyelsz arra, amit mond. Egyébként jelentéktelen figura, olyan, akiről nem tudsz határozott, azonnali véleményt formálni - mert mintha nem volna miről.

LeírásHefnerék kevésbé tehetséges és népszerű fele, az egyik legszürkébb egérke a családban. Nem hangoskodik, nem hirtelenkedik. Nem rohan látványosan nők után, és általában nincs is szerencséje velük.

Még emlékezhetnek rá a Martionból azok, akik vele egyidősek. Akkoriban mintha valahogy több élet lett volna benne, és még a gondnok is úgy emlékszik rá, hogy "nem volt ez mindig ilyen nyavalyás". Az is köztudott, hogy a Königre felvételizett, de úgy szól a fáma, hogy kibukott. Valami egyszerűbbre és kevésbé mágikusra adta a fejét: ingatlanközvetítő lett.

Mára időnként a nyomába szegődik egy-egy reménykedő újságíró, hogy írjon róla valami olyan sztorit, ami megmozgatja Zsombor rajongótáborát: elfeledett családi történetek helycserékről, kettős randikról és hasonlókról... de mindegyikőjüknek csalódniuk kell: udvariasan hárít ugyan, de nem beszél a családjáról.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.12. 23:30:14

Üzenet küldése