A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Heigel Benjámin

 
Beosztása: Színész, Ének-zene és testnevelés tanár

Nem: férfi
Életkor: 65 (születésnap: augusztus 06.)
Testalkat: Erőteljes testfelépítésű, bár előre is látszik, hogy nem mai úriember, mozgásáról ez csak akkor tűnik fel, ha ő akarja.
Vonások: Kifejezetten jóképű, az a fajta, akit az évek csak vonzóbbá tettek.
Szem: Átható fakókék.
Haj: Mára már őszülő, bár nem ritkás, rövid, ápolt.
Általános öltözet
Az esetek nagy többségében régimódian elegáns: nem enged az öltöny-ing kombinációból. Ha mégis, akkor arra jó oka az, hogy éppen testnevelést oktat, esetleg kedvencének, Grimmnek az alvóhelyét takarítja.
Első benyomás, kisugárzás
Megnyerő, szimpatikus. Azonnal és elsőre. Könnyen találja meg a közös hangot az emberekkel, s bár a legtöbbekben él egy kép arról, milyen volt fiatalon, a nők állítják, hogy jól áll neki a kor, és vonzóbb, mint valaha. Első pillantásra is látszik, hogy okos, intelligens, kellemes beszélgetőpartner. Kicsit talán túlságosan sokat idéz színdarabokból, szerzőktől, de ettől nem lesz különösebben fennhéjázó.

Leírás

(Részlet egy régi „Pesti Est Súgó”-ból, 2009-ből)

„... természetesen gondolom, nekik is megadtad a lehetőséget arra, hogy a te pályádon helyezkedjenek el. Elvégre meglehetősen nagy név vagy a szakmában.
Benjámin: Megadtam nekik a lehetőséget, hogy ne az én pályámat válasszák. (nevet) Nem vagyok az a fajta szülő, aki kijelöli a gyermekei útját, és a feleségem, Manci sem volt az a típus soha. Nagyon hiányzik. Lényegében az egész életemet vele töltöttem eddig.
Riporter: Őszinte részvétem. Nem csak az emberek, de az egész táncszakma őt siratja.
Benjámin: Köszönöm.
Riporter: Beszéljünk a továbbiakról. Mik a terveid, merre indulsz tovább? Leteszed a lantot és a koponyát?
Benjámin: Úgy tervezem, igen. Szükségem volna valamiféle levegőváltozásra, és bár a színpad volt mindig is az életem, az orvosaim tanácsára valami mással kellene foglalkoznom. Még keresem, hogy mi lehet az a homlokegyenest „más”, hiszen sok mindennel foglalkoztam az évek során, de a tanítást nem akarom abbahagyni.
Riporter: Milyen diplomád van, és kik azok a szerencsések, akik nálad tanulhatnak?
Benjámin: Sokáig tanítottam magyart és testnevelést a Lónyai utcai Szent Györgyi Albert 12 évfolyamos gimnáziumban, illetve az Országos Színészegyesület Színészképző Iskolájában hangképzést és éneket. Mára felmondtam ezeket az állásaimat, és inkább több alkalmi szerepet vállalok el (Macskák: Csenbelenn, Producerek: Max), valamint magánórákat adok. Ezen felül bárkinek szívesen segítek akár a kapcsolataim révén is. Az ifjú tehetségeket meg kell mutatni és támogatni kell ebben a mai, elanyagiasodott világban...”

(Részlet egy Benjáminról szóló jelentésből, szintén 2009-ből)

„(...)
Ideje: 2009. 04. 10


Oka: Jelen volt egy vérfarkastámadás alatt, sérülése nem történt. A kikérdezésen nem mutatott különösebb zavart, láthatóan szellemi-, és mentális képességeit nem zavarta meg a mága létezésének felismerése.
Határozat: A személyi igazolványában megjelölésre kerül a suttasága.
(...)”

(Részlet a Heti VarázsVilág cikkjéből, 2011)

„Rendhagyó döntést hozott a Martion Mágustanoda vezetősége: az új mentorok (Herczeg Tünde: Karpena, Mayer András: Lorton) mellett egy sutta tanárt is foglalkoztat az iskolában. Heigel Benjámin (57), aki a testnevelés-, illetve az ének-zene oktatást veszi át különös figura: láthatóan nem zavarja, hogy ő maga képtelen a mana működtetésére, mégis apró sárkányt tart, akit repülni tanít, Maróton lakik, rúnázni tanul. Jókedélyű, vonzó idős úriember, nem csoda, hogy a diáklányok közül sokan kísérik figyelemmel Benjámin útjait akár a faluban, akár az iskolában, vagy amikor a tornaórán a diákok körbefutása alatt hősi eposzokat szaval nagy átéléssel, biztatásul. ”

Aktuális állapot:
Öltöny-nyakkendő együttese elegánssá teszi, tartása még mindig határozott.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.09.19. 21:13:55


Ez a karakter rendelkezik egy Grimm nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése