A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Herczeg András

 
Beosztása:


Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: augusztus 19.)
Testalkat: Korához képest magas, vékony, szálkás.
Vonások: Széparcú, megnyerő, kissé hátulülő szemekkel.
Szem: Zöldeskék
Haj: Fekete, hátközépig érő, enyhén hullámos.
Általános öltözet
Leginkább fekete ruhákban jár. Fekete nadrágjai vannak, más színű nincs is neki. Pólókat szinte soha nem vesz fel, csak olyankor, ha pulcsit is vesz rá. Az inget részesíti előnyben. Mindig saját maga által tervezett egyedi szabású ingeket hord, melyeket a legkitűnőbb szabóval, a Hegyalja úton varrat. Legtöbbjük sötétzöld vagy fekete, de akad köztük néhány gonosz-lila színű darab is. A pulóverei is mind sötétzöldek. Kivétel nélkül. Van azonban egy különösen kedvelt darab, amely ugyanúgy sötétzöld, elől-zsebes és kapucnis, de ezen hátul egy nagy karpis cica található. Szinte minden pulcsiján, és néhány ingén is megtalálható a 2-es szám, amely Andris kedvenc száma, és a Léglabdacsapatban is ezzel a számmal szerepel. Cipőkből sincs hiány nála, de általában egy fekete tornacipőt hord, amelynek a fűzője lila (ez az egyik régi barátjának keze nyoma, és kedves emlék). Intimebb környezetben mamuszban járkál, és ünnepekkor, vagy hivatalos rendezvényeken, esetleg bálokon, vagy hasonló színvonalas eseményeken felvesz félcipőt is. Talárt hangsúlyozottan csak és kizárólag ünnepekkor, vagy ha az illem úgy tartja, hord. Karpis kitűzője állandó kísérője, melyet büszkén visel. Van továbbá egy gyűrűje amely a védelem szimbólumával, a pentagrammal van ellátva, és egy medálja ami úgyszintén egy karpis cicát ábrázol.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre, egy beképzelt, nagyképű, pojáca, egy ficsúr. Fennhordja az orrát. Furcsa kontraszt, hogy a kisugárzása ezzel ellentétben barátságos, az összkép második pillantásra, már nem a ficsúr benyomását, hanem egy igazán jó fej, barátságos srácot mutat. Nagyon intenzív a vidámság kifejezőtára, és ez egy tipikusan mindig vidám, kisugárzást ad neki. Szeret viccelődni, poénkodni mindenkivel, ez egy kicsit a bohóc jellemét hozza elő, a sötét komor ruhákkal kontrasztban, de nem túlozza el, és nem válik nevetségessé.

Leírás

˙°oO Adatai Oo°˙

Teljes név:Herczeg András
Apja neve: Herczeg László
Anyja neve: Eszterházzy Mária
Húga neve: Herczeg Molli
Beszélt Nyelvek: Magyar, Angol
Vér: félvér
Magasság: 187 cm
Testsúly: 72 kg
Pálca:
Seprű: Tűzvillám
Kedvenc tantárgy:

˙°oO Történet Oo°˙

1993-ban született Győrben. Ott járt óvodába, mugli iskolába 11 éves koráig, amikor is felvételt nyert a Martionba. Édesapja ekkor egy elektronikai cégnél dolgozott. Édesanyja(akitől a mágiát örökölte) már ekkor is otthon, háziasszonyként tevékenykedett, mivel férje bőven megkereste a család ellátására szükséges anyagiakat. Andris fiatal gyermekkora békében, és harmóniában telt. Apja azon kótyagos muglik egyike, akik a varázslóktól nemhogy, félnek, hanem egyenesen azt kívánják, bár ők is varázsolhatnának. Így apja és anyja között ellentétek soha nem voltak. Mária sokat aggódott, hogy fia vajon varázsló lesz-e, de egész korán, Andris 3 éves korában, elkezdett mágiára utaló jeleket mutatni, így anyja kételyei, elmúltak. Ezer szerencse hogy Mária boszorkány, mert a kis Andris sok feltűnő jelenséget produkált, gyermekkorában. Andrist, édesanyja nyolcéves kora után sokszor vitte el a Hegyalja útra, s így a kisfiú megismerte, a varázslók világát is. Anyja nem csak, hogy elvitte a varázslók által szabadon, rejtőzködés nélkül járható helyekre, hanem egész korán, 8 és fél évesen, megvette neki a pálcáját, és elkezdte tanítgatni a fiút. 6 éves korától, járt szertornázni, s így a mozgásban, sportban, akrobatikában nagyon otthon van.


˙°oO Tulajdonságok Oo°˙

//Kidolgozás alatt áll a karakterlap.//

˙°oO Külső Oo°˙

Mindig emelt fővel jár, felsőbbrendűségi érzése süt róla. Ha szóba sem elegyedik vele az ember, akkor egy beképzelt ficsúrnak tartja, egy pojácának, de ha alaposabban megnézik, sok árulkodó jele van annak, hogy ez nem igazi beképzeltség, nem az igazi rosszindulatú beképzeltség. Büszkeség van benne, mert büszke arra aki ő, és ez már komoly érzelem, ez látszik is. De a pulcsi alól előkandikáló ingvégek, a hanyagul összefogott, esetleg fésületlen haj, vagy a lógó cipőfűző, mind mind arra utal, hogy nem is metroszexuális, nem is meleg, de még csak nem is egy pojáca, akármennyire annak is tűnik elsőre. Sportos, de nem izmos. Nagyon erősnek nem mondható.

˙°oO Belső Oo°˙

Sziklaszilárd, az elveihez ragaszkodik, de azok határain belül, mindenre képes, hajlandó. Mindent élvez, mindenben benne van, minden szabályt áthág, ha teheti, és szórakoztatónak tartja. Ugyanakkor, nagyon szerető, de kevés emberhez ragaszkodik. Mindenki felé barátságosan nyit, de ha felbosszantják, verbális eszközeivel, és nonverbálisokkal is kész az ellen megalázására. Nagyon jó a beszélőkéje, mindenkinek előadja az eszet, és tényleg intelligens fiú. Mindenhez van hozzáfűzni valója, minden témában jártas, de az iskolai tanulmányai soha sem voltak jók. Nem számít neki milyen jegyeket kap, ha tisztában van azzal, hogy Ő tud.

˙°oO Képességek Oo°˙
//Kidolgozás alatt áll a karakterlap.//

˙°oO Állatai Oo°˙

Volt régebben egy macskája, volt már kutyája is otthon, volt annak idején egy furcsa kis szárnyas tündérkéje, volt egy sárkány-miniatűrje, mindössze 10 cm-es de élő. Ma van egy hollója, aki hűségesen hordozza leveleit. A neve Félix.

˙°oO Hobbik Oo°˙

Egész kis korától kezdve szertornázik, és nagyon szereti. Szeret olvasni.

˙°oO Szobája (a)/az (H)Al(ál)om Oo°˙

˙°oO User elérhetőség Oo°˙

mail:badlord91@gmail.com


˙°oO Még több Userről Oo°˙

Aktuális állapot:
Haja befonva, szövetnadrág, ing, a szokásos.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.02.19. 18:52:45

Üzenet küldése