A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hermész

 
Beosztása: Pszichológus
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: július 09.)
Testalkat: Vékony, karcsú és kortársaihoz képest épp csak pár jelentéktelen centivel alacsonyabb.
Vonások: Mosolygás közben még csekély látszólagos tizenhét événél is fiatalabbnak tűnik. Macskavágású szemek, hosszúkás arcforma, telt ajkak, összességében inkább lányosan szép, mint férfiasan jóképű.
Szem: Feltűnő világoskék.
Haj: Sötétbarna.
Általános öltözet
Mindig rendkívül igényes és ízlésesen összeállított öltözékben jelenik meg, legyen szó egy egyszerű kiruccanástól vagy hivatalos eseményről.
Első benyomás, kisugárzás
Nem ember. Ez az első felismerés, ami mellbe vág, mikor találkozol vele. E ténytől függetlenül viszont egy rendkívül kedves és jóindulatú személy; széles mosolya, könnyed, természetes viselkedése bizalomgerjesztő és szimpátiát ébreszt irányában. Ha a helyzet úgy hozza, rendkívül komoly tud lenni, de alapvetően derűs fiú. Mind e mögött pedig húzódik valami csendes nyugalom és szelíd megingathatatlanság.

Leírás

Auralátóknak: Egyszerű ember… is lehetne, de nyilvánvalóan vámpír.
Mágialátóknak: Van nála egy-két átlagos holmi, de a nyakában függő lánc igen erős varázstárgy.

Mindenki csak Hermész néven ismeri; a barátai, az ismerősei, az alkalmazottai, a páciensei, a kliensei. Mintha soha nem is élt volna más névvel, csak ezzel. Áll ugyan egy semmitmondó vezeték- és keresztnév a személyi igazolványában, ám ez pusztán formaság. Ő Hermész. Se több, se kevesebb.
Pszichológusként magánpraxisában, bár főleg éjlényekkel foglalkozik, de mágusokat és suttákat is szívesen fogad.

Főállásban az Inner Sanctum tulajdonosa és üzemeltetője.


Inner Sanctum

„Életünk hangulatai életünk szépségei: csak aki minden hangulatának teljesen átengedi magát, az él igazán.” – Oscar Wilde

Az Inner Sanctum nem egy bordély. Az Inner Sanctum lehetőség. Lehetőség, hogy megtegyél bármit, amelyről a hétköznapokban épp csak elmerengni mersz. Szereted, de nem lehet a tiéd? Szereted, de nem vagy biztos magadban? Egyszerűen megkívántad? Vagy hiányzik? Mi lenne, ha a tiéd lehetne? Végre… vagy újra. A belső szentély megadja a lehetőséget rá. Több, mint fél évszázada szolgáljuk ki vendégeink igényeit. A felhasznált füstölők és parfümök olyan bájital felhasználásával készültek, amely stimulálja az agyat, az érzékszerveket, ezáltal a kliens által leginkább vágyott személyt ölelheti/személy ölelheti. Kínálatunkban nem kizárólag szexuális szolgáltatások találhatóak, mindez terápiás célra is felhasználható: elfogadni egy családtag, közel álló személy elvesztését stb. A személyiségi jogok tiszteletben tartása prioritást élvez nálunk, látogatása előtt, kérlek, olvasd el alaposan a szerződés részleteit. Dolgozóink egytől egyig megbízható, jól képzett férfiak és nők, személyes adataik védelmére való tekintettel mindegyikük valamely görög mitológiából ismert személy/lény nevén ismerhető. Az Inner Sanctumba való belépés ajánlásos alapon működik; valószínűleg valamelyik egykori vendég ajánlott minket. Rólunk nem fogsz reklámokban hallani, a mi hirdetésünkön nem fog megakadni a szemed az újságokban, exkluzív, ámde az átlagember számára is megfizethető vállalkozás vagyunk. Csakis Neked, csakis Érted. A online jelentkezési kérdőív kitöltése kötelező, kérlek, ezt tartsd szem előtt. Így tudjuk minden igényed kielégíteni, valamint a találkozó díját is ez alapján szabjuk meg.

Remélem, hamarosan találkozunk.Balla D. Károly: Könnyű őszi látszat

Acélok pántján tévelyül a hit
s alakja látszik még a gyérült nyárnak,
amíg a tűnő fényből rádtekint
kevéske sérült hajlamú alázat.

Homályba vesznek csonka hídjaid,
pedig még csalva csal a könnyű látszat.
Vizeknek szennyes habja kél, amint
utolsó mérgét érleli a század.

Talán a kéjes indulat tolong
ma minden ferde, vesztett rándulásban…
De késni folyton nem lehetsz bolond,

ne tudnád, hogy a tért hitekben gyász van?
Legyen tied e gyűrt bohócporond -
s vegyülj az őszes lázba álruhásan.

(1993)


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.06.30. 00:48:01

Ez a karakter az Inner Sanctum céghez tartozik.

Üzenet küldése