A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Holdudvar Irnek

 
Beosztása: a Kormon Lehet tehetséggondozó hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: december 02.)
Testalkat: Sudár, magas ifjú, ennek ellenére vékony, mint egy nyárfa. Hófehér bőre alatt szálkás izmok húzódnak, gyorsaságáról árulkodva.
Vonások: Akár egy festmény, nyugodt és finom vonások jellemzik keskeny orcáját. Hihetetlenül kedves, szép arcú.
Szem: Világos tekintete lágy, színe pedig meghatározhatatlan, hiszen a kéktől a zöld és szürke árnyalataiban is tetszhet a környezettől függően.
Haj: Hosszú, szalmaszőke tincsei vékony keretet szabnak arcának, magasnak tüntetve fel homlokát.
Általános öltözet
Sötét ruházata nem is hangsúlyozhatná ki jobban lehetetlenül világos bőrét és haját, noha öltözetének szerves részét képezik a fémek, láncok, csatok. Le sem tagadhatná, hogy szereti az ezüst csillogását, de nem idegen tőle a vörös sem. Túlzás, hogy a régies öltözködés híve, mi több, akár zenei irányultságát is kifejezhetné kinézete, mégis, a változatos, modernebb darabok érdekes összhatást képesek nyújtani rajta.
Első benyomás, kisugárzás
A fiatal fiút különös, meghitt béke veszi körül, ami talán mimikájában, mozgásában jelenik meg leginkább. Ez és szép metszésű arca egészen biztosan gondoskodik arról, hogy sose felejtse el valaki, ha már látta, beszélt vele. Hangja kellemes tónusú, dallamos, s erdők természetessége köszön benne vissza. Furcsa kontrasztja önmagának, hisz aki kicsit is ért az emberekre, egyből meggyőződhet róla, hogy vámpír.

Leírás

Hogy hol találod meg? Természetközeli helyeken, lágy erdők ölén, kitaposatlan ösvényeken. Nem a magányt keresi, éppen ezért nem is utasítja el a társaságot, szívesen hallgatja mások beszédét, őszinte érdeklődéssel tud kérdezni. Túlzás lenne azonban azt mondani, hogy nagyon is szociális, ha őt kérdezik, többnyire zárkózottan megsimítja vállát, félrenéz, nem szól.
Konfliktuskerülő, nem áll ki sem magáért, sem az igazáért, inkább lehajtja fejét vagy egyszerűen elhagyja a helyszínt. Nem állja azonban, ha az ellenségeskedés tettekben is megnyilvánul, igyekszik megelőzni, hogy bárkinek is baja essen.

Hogy hogyan is lett vámpír? Nem fogod tudni kiszedni belőle. Viszont tény és való, hogy elég furcsán tud viselkedni, és nem csak azért, mert egy tizenhét éves kamasz. A vámpírok ősi hagyományai egyértelműen sokat jelentenek számára.

Karakterlap

//Karakterkép: Тарас Булгаков - Taras Bulgakov//


Aktuális állapot:
Hosszú, fekete nadrágján oldalt egy fémlánc lóg, míg rövidujjú inge gyűrött. Nha öltözete és ő maga is tiszta, pézsma és földillat lengi körbe.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.02. 18:24:12

Üzenet küldése