A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hollósy Dávid

 
Beosztása: Sárkánykutató
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: január 18.)
Testalkat: Sportos láthatóan erős izomzatú fiatalember. 178 cm magas.
Vonások: Hasán és mellkasán egy sárkánytetoválás virít

Szem: Zöldes, barnás

Haj: Szőkésbarna, sűrű, rövidre nyírt

Általános öltözet
Előszeretettel hord nagy oldalzsebű farmerokat. Egyszerű pólókat, kapucnis pulóvereket és hosszú bőrkabátot.

Huskyként: Bundája sűrű, és még nyáron is kicsit hosszú. Pofája, álla, nyaka, hasa és lábai hófehérek. Ezzel ellentétben buksija és háta, valamint a farka is koromfekete. Szemszíne is változik, így kék.

Első benyomás, kisugárzás
Első pillantásra talán izomzata kiállása és tetoválása miatt agresszívnak tűnhet. Pedig legkevésbé sem. Amint megszólal hangjából kedvesség és barátságosság hallható ki. Magabiztosnak és határozottnak tűnik.
Természete: Empatikus, társaságkedvelő személy. Ha teheti, eljár barátaival és ismerőseivel beszélgetni. Munkájában célratörő és enyhén makacs személyiséget mutat. Bár rendkívül segítőkész a segítséget ő maga nem tudja elfogadni. Minden problémáját saját maga szeretné megoldani. Vészhelyzetekben vakmerő, nem egyszer keverte még nagyobb bajba magát ezzel a tulajdonságával. De túlélő típus révén, komolyabb vészhelyzeteiből is mindig ép bőrrel került ki.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Pécsi Pálinkás Pingvinek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


Előtörténet:
1987 januárjában látta meg Dávid a napvilágot a Satu Mare nevezetű városban, Erdélyben. Varázslószülők egy szem gyermeke. Édesapja (Hollósy Atilla) madarász, édesanyja (Hollósyné Ildikó) ápolónő. Dávid kisgyerekként is már nagy rajongója volt a különböző mágikus lényeknek. Az iskola évei alatt se változott meg, és elszánt rajongója volt az MLI óráknak (Mágikus Lények és Idomításuk). Emellett remek volt Átváltoztatástanból is. Végzősként rengeteg tanulással és munkával sikerült Abeomágussá válnia. Ezáltal át tud alakulni szibériai huskyvá.

MLI tanulmányai során rendkívül lekötötték a sárkányokról szóló fejezetek. Rengeteget olvasott életkörülményeikről és tenyésztésükről. Az iskola befejeztével a híres Romániai Sárkány Rezervátumban helyezkedett el. A ranglétrán gyorsan haladt felfelé, belekóstolt a gondozók és a tenyésztők munkájába is. Ezeken túl sok alkalommal járt külföldön is vad sárkányok befogásánál és szállításánál segédkezve.

A rezervátumot elhagyva jelenleg a Magyarországon fellelhető kisméretű sárkányokat kutatja. Esetleg még ismeretlen fajok után kutat, illetve a már ismertekkel barátkozik. Ezekkel kapcsolatban az életüket és a varázslókkal való kapcsolatukat figyeli meg. Kutatásait folyamatosan feljegyzi, hogy később akár könyvet is publikálhasson. Néha külföldi túrákat tesz, hogy utánajárjon esetleges nagytestű vadon élő sárkányoknak. Ezeket a túrákat a rezervátumból ismert barátaival, kollégáival szervezi és bonyolítja le évente akár több alkalommal is.

Ha magánéletét nézzük elég unalmas. Bár alapvetően szeret a hölgyek kedvében járni, mégis amolyan örök agglegény típus. Ha valaki meg szeretné találni az varázslóknak szóló helyeken keresse, vagy biliárd szalonokban. De a legkönnyebben a Főnix Ispotályban érhető el, mivel gyakorta szenved sérüléseket munkája során. Sajna szabadidejéből is gyakran rabolják el munka miatt, mivel ez nem egy állandó munkaidőhöz kapcsolódó állás.

Képek:
Munka közben
Forró nyomon

Pálcája: Kőris pálca vándordám-agancs maggal ellátva.

DW adatok:
Fizikum: 13 Ügyesség: 13
Akaraterő: 11 Inteligencia: 11
Megjelenés: 11 Észlelés: 11
Mágia: 11

Előnyök:
Alkalmazkodó-képes, Éles érzékek (+D6 Észl);
Nyelvérzék, Túlélő;

Hátrányok:
A Jövő hiánya II. (Távoljárás,Jóslás, Idézés);
Vakmerő, Botfülű;
Senki sem segíthet, Gyakorlati elme;

Kezdeményezés: 2
Reflex:3
Igézés: 9 Bűbáj: 9
Átok: 8 Átváltoztatás: 10

//Nos és akkor egy kis user info: 22 éves Veresegyházi srác ami nincs mesze Újpesttől. Szívesen ismerkedik msnen : gumimaci2@hotmail.com //

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.03.19. 19:48:35

Ez a karakter a Romániai Sárkányrezervátum és látogatóközpont céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Fahéj nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése