A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Honfi-Raab Vivien

 
Beosztása: Démonológus
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: január 03.)
Testalkat: Százhatvankét centis kerekded alkatú nő vastagabb combokkal, szélesebb csípővel és vállal.
Vonások: Szívalakú arcforma, erős járomív, kerekded vonalak, amitől nehéz eldönteni, hogy húszas vagy éppen harmincas éveiben jár.
Szem: Halványzöld némi kékes beütéssel, a formáját gyakran emeli ki erős tussal.
Haj: Alapvetően középbarna, de gyakorlatilag mindig a szőkítés különböző pontjait találni hosszú, egyenes hajában.
Általános öltözet
Változatos színében, formájában. Nem veti meg a szoknyát bakanccsal, de a nadrágot magassarkúval sem. Láthatóan reggel nem az első darabot vette fel, ami a kezébe került.
Első benyomás, kisugárzás
Magabiztosság sugárzik a megjelenéséből és a szavaiból is. Ő az örök kritikus, akire időpont szerűen számíthatsz, ami a szarkasztikus kommentet illeti. A munkájában remekel, talán kicsit túlságosan is, és ezt pontosan tudván fel is hívja rá a figyelmet, ha valamit jobban tud. Ez nem jelenti, hogy karó lenne a fenekében vagy ne lenne képes mosolyogni, éppen csak két lábbal áll a földön az életet tekintve.

Leírás

A filmekben a posztapokaliptikus világ - bármilyen félelmetes is, valahogy sosem kapja el azt a gyomorforgató félelmet, ami a túlélőket hatalmába keríti. A vezetőket nem választják, hanem a kényszer szüli. A biológia szakosokból orvosok, az atlétákból felderítők, a rendőrökből vadászok lesznek. Vagy leginkább egy nagy katyvasz, ahol a nagybetűs "Valaki" megpróbál minden egyszerre lenni, mindent kézben tartani, és amikor minden irányítás kihullik a kezéből, egyszerűen túlélő marad, aki újra és újra feláll és továbbmegy, mert valakinek muszáj tartania a fáklyát. A mágia pedig ezen a tényen vajmi keveset változtat, ha egyszer a fenyegetés is mágikus.

Egy ember életében nagyon sok változás következik és következhet be, nincs ez másképp vele sem. Három lány legfiatalabbjaként érkezett a családjába - bár nem ezen a síkon. Szülőhazája kifejezett démonikus aktivitást mutatott, így hát a mágusok is erre építkeztek, a varázsvilág rúnákra és alternatív mágiaformákra szakosodott. A síkok megnyílása, összecsúszása, bárhogy is nevezzük őket az ő világát gyakorlatilag apokalipszisbe sodorta, az entitások a kaotikus helyzetet kihasználva ellepték a síkjukat. Olyan hirtelen történt minden, szinte védekezni sem volt idejük vagy lehetőségük, a bolygó jóformán élhetetlenné vált.

Néhány évig túlélőket gyűjtött a síkon, más síkokra irányítva őket, hogy biztonságban legyenek. Igazi posztapokaliptikus túlélő vált belőle, ennek érdekében viszont igen kemény döntéseket is meg kellett hoznia.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2021.08.11. 19:54:39

Üzenet küldése