A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Horvát Blanka

 
A Lorton ösvény diákja, Ötödik évfolyam
Nem: Kérle
Életkor: 15 (születésnap: február 04.)
Testalkat: Nádszál vékony, korához képest normál átlag magaságú
Vonások: Még nagyon gyerekesek a vonásai. Aranyos, mint minden kislány az ő korában, Kicsiny pisze orrocskájára és aranyos Dumbó fülei mellet nem lehet elmenni.
Szem: Tengerkék, és jó esélyel csilog az örömtől.
Haj: Hosszú barna ártalában két copfba fogva, mindig különböző színű hajgumival.
Általános öltözet
Általában színes talárokat visel. Szeret több színt viselni magán, azonban sosem hord kihívó, vagy kirívó talárokat. Nem szeret túlságosan kitűnni a többiek közül. Az élénk színeket éppen annyira szereti, mint a fakókat.
Első benyomás, kisugárzás
Aranyos, kedves vagy éppen flúgos éppen attól függ milyen hangulatban van. Elsőre minden képen egy barátságos és szórakoztató személyiség, mindig ápolt haja folyton fésült és jó eséllyel ha találkozol vele nagy mosoly van az arcán.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás

Nem 1970 es születésű. Kétezerhárom február negyedikén látta meg a napvilágot Budapesten az ispotályban. Édesanyja és édesapja is mágus, azonban anyukája talan származású és jelenleg egy talan üzletláncnak az egyik első embere ritkán használ mágiát és inkább keresi talanok társaságát mint a mágusokét, de a varázslókkal sincsen különösebb baja. Rengeteg mindent megtanított és tanít jelenleg is a lányának. Édesapja mágus származású több generációra visszavezethető családból származik világ életében Gemmáriusként dolgozott a magyar mágus kormánynak ez most sincs másként ő is otthonosan mozog a talan körökben is. Van egy húga is aki nyolc éves és egy öcsikéje is ő három éve látta meg a napvilágot. Blankát egész életében boszorkánynak nevelték boszorkány óvodába járt, de sok talan barátja is volt. Jó a háttere a szülei már módosoknak is nevezhetnék magukat, mégsem kérkedett vele soha. Nagyon várta már a mágustanodába érkezést hónapokkal korábban készült rá rengeteg mindent bepakolt szinte nem hagyott otthon semmit. Várja már a rengeteg kalandot, amit ez a gyönyörű nagynevű iskola tartogat számár.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.16. 15:48:35

Üzenet küldése