A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Horváth Balázs

 
Beosztása: Grafikus
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: szeptember 13.)
Testalkat: Vékony alkatú, ennek ellenére izmos. Látszik, hogy eléggé le van fogyva.
Vonások: Fiatalosan jóképű figura volna, ha nem lenne mindig borostás.
Szem: Tiszta, élénk borostyánszínű.
Haj: Szőkésbarna, általában kócos, rövidre vágott.

Általános öltözet
Többnyire egyszerű farmerben, pólóban, tornacipőben rohangál. Az öltözékén is látszik, hogy nincs túl jó anyagi helyzetben.

Első benyomás, kisugárzás
Először... megijeszt. Vagy a kisugárzásával, vagy a benne lakozó, ki-kilógó szörnyeteggel, ahogy rádmorog, vagy csak mert tiszteletlenül szól vissza. Persze rá is igaz a szabály: ismerd meg, és csak utána ítélj.


Leírás

Tudom, hogy ez a szórólapozás nem az álommeló, meg túlképzett is vagyok, de valamiből csak meg kell venni a sört és a húst...
Tehát, nevem Horváth Balázs, két végzettségem van, egy grafikusi és egy cukrász. Előző munkahelyem a Lukács cukrászda, ahol torta dekorációkon, marcipánfigurákon dolgoztam.
Öööö kirúgtak. Igen. Összeférhetetlenség miatt. Ezért jöttem most ide. Hé, gondolnák, hogyha volna más lehetőségem, akkor most itt ülnék?
Elnézést.
Igen, szóval a fizikai állapotom kielégítő, jól bírom a hideget és a strapát. Ez ilyen... mágikus bolt ugye? Akkor gondolom fizikai állapotnak tekinthető, hogy vérfarkas vagyok, igaz? Feltűnt már, mi? Hát persze, ikszelje csak be a lapomon: likantrópia pozitív. Nem, emellett nem szorulok állandó orvosi kezelésre, bár fix, hogy kilyuggatható a bőröm, ha mindenféle máguskodással támadnak. Nem, azelőtt boldog tudatlanságban élő talan voltam, és mindenkinek jobb lett volna, ha így is marad.
Hol is tartottam? Jah, igen. Szóval különben, ha szórólapok helyett vázákat, vagy ilyesmiket kell egyensúlyozni, az is megy, szall ne fogja vissza magát.
Családi állapotom nőtlen, címem (...). .Nincs jogosítványom, de ha lenne, akkor se volna mit vezetni.
Na? Akar nekem munkát adni, vagy húzzak valahova máshova?

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.01.22. 23:23:00

Üzenet küldése