A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hoshiko Ria Ayane

 
Beosztása: Gemmárius
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: július 01.)
Testalkat: Alacsony, apró, törékeny nőcske, még ahhoz képest is, hogy ázsiai.
Vonások: Kerekded orcája mosolygós, puha, gödröcskés.
Szem: Mandulavágású, csokoládébarna, többnyire nevetős.
Haj: Hosszú, egyenes, fekete. Nincs rajta mit tárgyalni.
Általános öltözet
Kedvenc színe a fehér és a piros, így többnyire ezeket vegyíti a szürke és a kék árnyalatival. Mégsem tűnik ki különösebben a tömegből, mintha egyszerűen el akarna bújni az emberek között.
Első benyomás, kisugárzás
Szinte teljesen elvész a tömegben, még ha nem is azokkal a jellegzetes kaukázusi vonásokkal rendelkezik. Többnyire hosszú haja mögé bújik, vagy csak felhúzza vállát, és pislog, mint az ominózus, miskolci kocsonya.

Leírás

2008
Hoshiko Ria Ayane röviden csak Ai vagy Ayi.
88 márciusában látta meg a napvilágot Japánban, szülei harmadik gyermekeként. Három fivére van, és mindhárman pyromágusok, akárcsak édesapja. Az egész család lendületes, élettől duzzadó, és hihetetlenül aktív. Ezzel szemben Ayi inkább csendes, magának való, és egy kicsit önbizalomhiányos is. Nem véletlen, hogy szívesebben üldögél a szobájában, és olvasgat. Sajnos azonban nem sikerült a felvételije a katasztrófavédelmi egyetemre Japánban, ahova szeretett volna bejutni, így aztán szülei unszolására beleegyezett abba, hogy eljöjjön az egyik rokonukhoz Magyarországra. Nála tanult, neki segédkezett, amúgy misszionáriusként tevékenykedett, ahol önkéntesekre volt szükség.

2006-ban részt vett (mint tesztalany) a likantrópia ellenszerének kutatásában Japánban, azonban a hibás prevenciós oltóanyag miatt megkapta a fertőzést.

Csendes, zárkózott kislány, szinte sosem fejti ki véleményét mások előtt, ezért aztán könnyen hihető róla, hogy nincs is. Pedig amellett, hogy fontos dolgokban kifejezetten bátor, igazságérzete is hatalmas. Nem olyan könnyű meggyőzni bármiben is, de ha az érvet magáénak vallja, akkor a világ végére is elmegy. Mindenbe természetesen nem száll be forró fejjel, amiből nem lát kiutat, noha ilyen helyzetből nincs túl sok, hisz kissé optimista - pont ezért aztán kifejezetten bájos.
Küllemét tekintve elég alacsony, csupán 160 centi, bár ez otthon inkább normális. Ázsiainak nagyon átlagos a külleme - pici, közelülő, barna szemek, sötétbarna, hosszú haj, és arcélből alig kidomborodó nózi. Nem mintha nem így nézne ki a japánok 99%-a.

A likantrópiát nagy tiszteletben tartja, de azért mégse szeret annyira az lenni. Minden hivatalos helyen be van jelentve, rendszeresen issza a kirendelt Holdkontrollt, és nagyon segítőkész az újoncokkal szemben is. Teleholdanként vagy a Kormány vendégszeretét élvezi a Mátrakörnyéki rezervátumban ritkábban a falkát kíséri. Átalakult alakja egy hatalmas termetű farkas.

Sokadik oldalági rokona Bogdányi Ella, viszont a világ egyéb helyén szinte seholsincs rokon, így ez is megfelel. Gyakorlatilag a szűk családi körén, Ella férjén, és két gyerekén kívül... hát, ismeri a boltost. Rosszabb, hogy egyáltalán nem beszél magyarul, csak ezernyelvvel. Ország helyzetéről csak annyit tud, amennyit "otthon" hall, azaz az újságcikkeket, és a hozzájuk fűzött kommenteket. Mivel azonban a kedves férj úgy talan, ahogy van, így rögtön eggyel kevesebb információforrása van. Egyébként, cikkekből, mindenből nem olyan rossz a kormánytól, hogy el szeretné szeparálni az éj lényeit a többiektől, s kifejeztten örül neki, hogy legalább keresik a gyógymódokat.
A világ helyzetéről.. tökéletesen tisztában van vele, hogy külső megfigyelő, és sosem fog beleszólni abba, hogy mi folyik a nagyhatalmakban. Azt is tudja, hogy nincs tisztában minden körülménnyel, ahogy igazából senki sincs. Így aztán megvan a maga kis pacifista, centralista nézete, de nem adja át másnak.

2010
2009-ben megszületett Elláék harmadik lánya, ám fél év segédkezés után 2010 februárjában inkább elment egy önkéntes segélyszervhez. Már elég jól tud magyarul, ráadásul a környező országok nyelvét is beszéli valamelyest. Itt a gyakorlatilag a szállásért és élelemért cserébe dolgozik. Kecskeméttől nem messze egy tanyán szállásolták el. Egy sutta család közvetlen közelében lakik, és magának termeszt néhány zöldséget. Ő maga viszont ezzel tökéletesen elégedett, hiszen bármi amire szüksége lehet otthon is előállítható (a technikai hütyüket többnyire otthonról, szüleitől szerzi be, ahol fillérekért lehet hozzájutni). Mindig is jó volt átváltoztatásokból, ezért elkezdett tanulni abeomágiát. Átalakulva egy méretes panda.
Ezév szeptemberében kezdte a König Akadémiát, ahol nemzetvédelmi, pontosabban katasztrófaelhárítási tanulmányokat folytat a mai napig. Októberben részt vett Devecser evakuálásának segítésében.

2014-ben, kis csúszással befejezte a képzést, és beállt katasztrófavédelmisnek.

//Karakterkép: Satsuki Hayashi//


Aktuális állapot:
Kinyúlt, szürke pólót alatta pedig fehér leggingset visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.02. 21:59:45

Üzenet küldése