A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ihász Angéla

 
Beosztása: Csontváry, Tánc és Mozgáskultúra Szak dékánja
Nem:
Életkor: 37 (születésnap: július 27.)
Testalkat: Magas, vékony, de erős csontú. És nem is gyenge.
Vonások: Karakteres arca van, határozott orral, és némileg elálló fülekkel - amit a hajával igyekszik leplezni.
Szem: Csillogó kristálykék. Rettentő fagyosan képes vele nézni, amikor nem tetszik neki valami vagy valaki. És ez nagyon gyakran előfordul.
Haj: Dús, göndör lobonc. Eredetileg sötétszőke, de világosítja.
Általános öltözet
Van érzéke a divathoz, és ezt kamatoztatni is szokta. Szereti a finom anyagokat, a szoknyákat, a csinos, nőies darabokat. Ritka dolog farmerben látni.
Első benyomás, kisugárzás
A Csontvárysoknak - akkor is, ha már végeztek - a hideg futkos a hátukon, ha meghallják a nevét. Hát még ha meglátják... mindenki félreugrik az útjából. Csak nehogy felidegesítsék valamivel - például túl hangos lélegzéssel! Még ha nem is ismerős, van valami hideg távolságtartás benne, valami őrültség a tekintetében... Hangos és impulzív, egy buliban akár még jó társaság is lehet, de nem érdemes felhúzni - válogatott módon tudja bárki méltóságát a földbe tiporni.

LeírásBudapesti máguscsaládban nevelkedett elkényeztetett egykeként. A Martionban Karpena ösvényét koptatta, és már alig várta, hogy végezzen, és megvalósíthassa az álmait - hogy nagy sztár lehessen a Broadwayn.

Egészen szépen is haladt efelé - a Csontváryn kezdte meg a tanulmányait, de már másodéves korában Amerikában folytatta. Már ekkor kapott kisebb mellékszerepeket musicalekben, ígéretes tehetségnek tartották. Egyedül a természetével voltak már akkor is problémák - nehezen tűrik a sztárallűröket olyanoktól, akik még nem futottak be.

Miután végzett, egy évet töltött még az Egyesült Államokban. Még csak nem is attitűdje vetett véget a karrierjének - egy sajnálatos sérülés miatt több hónapot kellett kihagynia. Ebben a szakmában pedig ennyi pont elég is ahhoz, hogy elfelejtsenek.

Megcsappant büszkeséggel tért haza Magyarországra, ahol inkább a tanítást választotta. Mára már a Csontváry Tánc és Mozgáskultúra szakán dékán. Célja felkészíteni a diákokat a szakma viszontagságaira, és a nagybetűs Élet kegyetlenségeire... A diákok rettegik válogatott, megszégyenítő módszereit - gyakran lesznek rosszul az óráin, vagy szaladnak ki sírva (még a fiúk is), és sokan vannak, akik feladják idő előtt. Viszont az is köztudott, hogy aki nála jó eredményeket ér el, nagy valószínűséggel megvalósítja álmait.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.04.07. 17:05:48

Ez a karakter a [M] Csontváry Kosztka Tivadar Mágikus Képző- és Színművészeti Főiskola céghez tartozik.

Üzenet küldése