A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Illés Erik

 
Beosztása: Ökológus, kutató
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: október 02.)
Testalkat: Sportos. Kifejezetten jó erőben van, amit a tudományok emberétől nem feltétlen várnánk.
Vonások: Magyar szemmel egy pillanatig sem tűnik átlagosnak kreolos bőrével és karakteres szemöldökével.
Szem: Sötétbarna, majdhogynem fekete.
Haj: Fekete.

Általános öltözet
Igyekszik alkalomnak megfelelő ruházatot választani mindig, de alapvetően az póló-farmernadrág/melegítőalsó kombináció közelebb áll hozzá, mint a nyakkendő inggel viselve. Azért próbálkozik.
Egyéb
Arcszőrzete a borostától a szakállig terjed, általában hangulata és ideje szabja meg a dolgot. Látása emberi alakjában nem a legtökéletesebb, szemüveget/kontaktlencsét hord.

Első benyomás, kisugárzás
A sportos alkat és a szemüveges-szakállas tudósprofesszor képe kissé összezavarhatja az embert elsőre, de talán épp ez a kettősség az, ami szimpatikussá teszi Eriket szinte azonnal bárki számára. Nézték már különben zsidónak, arabnak, de indiainak is… Mindezekre ő csupán fejét csóválja egy suta, kifejezetten szeretni való mosollyal és megigazítja szemüvegét az orrnyergén. Nem magyarázza a bizonyítványát feleslegesen, ellenben munkájáról bármikor lelkesen beszél.
Végtelen türelemmel, kitartással és nagy adag „ejjráérünkarramég” habitussal éli az életét. - Nem siet sehová, vendégségben is esélyesen ő az, akit úgy kell végszóra kitessékelnie a kedves házigazdának.

Illés Erik, eredeti nevén Enrique Madrigal (Mexikóváros, 1980. 10. 02. -) ökológus, terepkutató, egyetemi tanár. Nőtlen, az ELTE Természettudományi karának tanára.
Ökológus képesítését is itt szerezte (1998-2003), PhD-sként (2003-2006) a populáció-dinamika szakterületében mélyedve el. Kutatásai során a világ számos területére eljutott – bejárta többek között Indiát, a Távol-Kelet szigetországait és Közép- valamint Dél-Amerika számos országát.
Jelenleg talan munkája mellett az ELTE-EMK hallgatóinak sorát is gyarapítja (2013-).

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.07.26. 20:33:06

Üzenet küldése