A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Incze Lóránd

 
Beosztása: Rúnaszakértő
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: június 06.)
Testalkat: Magasságával (189 cm) könnyen kitűnik a tömegből, amihez a rendszeres edzésnek köszönhetően sportos testalkat társul.
Vonások: Férfiasan jóképű. Markáns vonások, valaki szerint valami északi nép leszármazottja lehet.
Szem: Első ránézésre világosbarna, de közelebbről megnézve inkább zöldes árnyalatú.
Haj: Világosbarna, rövid, amivel nem kell sokat foglalkoznia.
Általános öltözet
Csak kiveszi azt a ruhadarabot, ami legfelül van a szekrényben. Legyen egyszerű, kényelmes és nem feltűnő. Általában farmert visel, pólóval és sportcipővel. Hidegebb időben magára kap egy bőrkabátot is. Szigorúbb dress code esetén talán egy inget és zakót is láthatsz rajta, de a sportosan elegáns opciónál ne számíts különlegesebbre.
Első benyomás, kisugárzás
Szeret a háttérbe húzódni, és onnan megfigyelni a körülötte lévőket. Nem túl bőbeszédű, inkább csendben analizál mindent. Elsőre távolságtartónak tűnhet. Végtelenül racionális személyiség, aki mindig félreteszi az érzelmeit és logikusan átgondolja minden döntését. Könnyen kritizál, szarkasztikus megjegyzései miatt pedig az érzékenyebb emberek inkább kerülik őt. Nincs türelme a döntésképtelenséghez.

Leírás

(+12)


A szüleim azt mondják, hogy ellentmondásos személyiség vagyok. Mindig is kíváncsi gyerek voltam, de egyben zárkózott is. Mindent tudni akartam, de gyakran üldögéltem egyedül egy könyvbe temetkezve. Anyuék sokszor aggódtak, hogy túlságosan magányos vagyok, de az unokatesóimmal mindig is jól kijöttem. A mai napig, ha sikerül éppen azonos országban tartózkodnunk, a kedvenc elfoglaltságom velük összeülni egy sörözésre. Apa mindig azt mondta, a család a legfontosabb az életben, és ehhez tartom is magam.

A tanáraim azt mondták a Coxton-ban, hogy nyughatatlan vagyok, szerintük sikerre vagyok ítélve. Logikusan végiggondolva már akkor tudtam, hogy rúnákkal szeretnék foglalkozni, ehhez afféle istenadta tehetségem van. Átlátni, rendszerezni, összefüggéseket keresni - ez mind egyszerű.

A főiskola után próbáltam elhelyezkedni alkalmazottként, de általában az őrületbe kergettem a főnökeimet. Szerintük nem tisztelem a szabályokat és a hagyományokat. Szerintem meg ezek csak korlátok. Szerintük egyfolytában ellentmondok és kötekedem. Szerintem meg fontos, hogy néha újraértékeljünk mindent. Akár lehettek volna hálásak is nekem, de inkább hamar elváltak az útjaink. Hát, ők is idegesítettek engem, úgyhogy talán mindenkinek jobb, hogy szabadúszó lettem.

Aztán találkoztam Jeszenszky Péterrel, akivel végre jól megértjük egymást. A hatékonyság mindenek felett, a többi meg le van szarva. A karrierem azóta szárnyal, a család is büszke, úgyhogy részemről minden a legnagyobb rendben van a világban.

Anyu is elég boldog, de folyamatosan nyaggat, hogy egyedül fogok megöregedni. A nagyobb probléma, hogy annak ellenére, mennyire fontos a család számomra, sajnos a barátnőim is általában a főnökeim sorsára jutnak. A csajok szerint távolságtartó vagyok, mindent megtervezek és érzelmileg nem kötődöm hozzájuk. Szerintem meg egyszerűen kiidegelnek a felesleges női játszmáikkal, úgyhogy az érzelmeket inkább ne is keverjük bele a dologba.

Karakterkép: Joel Kinnaman


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.10.03. 20:37:15

Üzenet küldése