A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Incze Tódor

 
Beosztása: Komponenstan tanár , a Tulassay Kutatóintézet alkalmazottja
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: június 23.)
Testalkat: 183 centijéhez az átlagosnál valamivel izmosabb testalkat tartozik, köszönhető ez a rendszeres sportnak.
Vonások: Hosszúkás arcát markáns vonások keretezik, általában rövid borostyát is hagy, mely még jobban kiemeli álla és arcéle vonalát. Az a fajta arc, melyet nem lehet könnyen elfelejteni.
Szem: Mélyen ülő, világosbarnába hajló zöld szempár.
Haj: Sötétbarna, már-már fekete. Mindig a legújabb divat szerint nyírva és fésülve.
Általános öltözet
Szereti a divatos, fiatalos ruhadarabokat. Emellett kirándulni vagy az üvegházakhoz szabadidőruhát választ, munkában pedig sosem marad el a fehér köpeny sem.
Első benyomás, kisugárzás
Első látásra egy megnyerő fiatalember, ám ha valaki jobban megismeri, rájöhet, hogy elég szeszélyes természettel lett megáldva, gyakran vannak hangulatingadozásai, emellett aggódó, gondoskodó, kissé szentimentális. A család mindennél többet jelent a számára. Gyakran ítél első látásra, hagyja, hogy az első megérzése vezesse.

Leírás

Csíksomlyón született egy magyar máguscsalád negyedik gyermekeként. Két bátyja és egy nővére van. Mivel két testvére is életmágus, várható volt, hogy Tódor is az lesz. Az elemi jel már születése óta halványan kivehető volt bal csuklóján, de először csak hétéves korában jelentkezett a vitae mágiája, mégpedig a nagymamája temetésén. Mikor megpillantotta a holttestet békésen feküdni a koporsóban, rohama lett: elkezdett rázkódni, teljesen elfehéredett és pár pillanatra eszméletét is vesztette.

Az eset után előkészítőbe, majd a Coxton Varázslóképzőbe került. Érettségi után felvételizett a Babeş-Bolyai Tudományegyetem kolozsvári Komponens- és Bájitaltan szakára, komponenstan főprofillal.

2007-ben, egyik professzorának köszönhetően, lehetősége nyílt szakmai gyakorlaton részt venni a magyarországi Tulassay Kutatóintézetben. A gyakorlat lejárta után, kiváló tanulmányi eredményeinek és a megfelelő munkavégzésének köszönhetően, felajánlottak neki egy állást az Intézetben, melyet el is fogadott. Az első évben csak részmunkaidőben dolgozott, 2009-2012 között viszont teljes állást kapott.

2012 Tódor életébe gyökeres változásokat hozott, egy csapásra a fiatal, gondatlan fiúból felelősségteljes apává kellett válnia. Minden a nyári spontán teliholddal kezdődött. A nővére és annak családja rosszkor volt rossz helyen, megtámadták őket. A sógora és annak szülei még a helyszínen életüket vesztették, a nővére és az unokahúga életéért napokig folyt a harc. Végül csak a kislány élte túl. Szerettei elvesztése hatalmas megrázkódtatás volt, de nem maradt sok ideje a gyászra, ugyanis nővére és sógora végrendelkezése alapján Anna ideiglenes gyámságát ő kapta meg, és rögtön meg is kezdődött az örökbefogadási procedúra. Hogy a lehető legtöbb időt tölthesse unokahúgával, azóta csak részmunkaidőben dolgozik az Intézetben.

Annát hatalmas sokk érte, nem csak szülei elvesztését kellett feldolgoznia, hanem a tényt is, hogy likantrópiával fertőződött. Szerencsére Tódor két bátyja is felköltözött Budapestre, így azóta jóformán hárman nevelik a kislányt, aki bár azóta sem beszél, mégis fokozatosan nyeri vissza régi, életvidám énjét, egyre többet mosolyog, sőt, most már új barátokra is szert tett a Miraxban.

2013 januárjában ért véget egy három és fél éves kapcsolata, mert a lány nem tudta elfogadni, hogy mint szülő, neki most már unokahúga áll az első helyen. Komoly párkapcsolata azóta sem volt, szívét egyelőre csak egy lány birtokolja, ő pedig nem más, mint Anna.

Mivel a Miraxnak és testvéreinek köszönhetően rengeteg ideje szabadult fel, úgy döntött, megragadja a lehetőséget, hogy egyik gyermekkori álmát megvalósítsa. Mindig is tanár szeretett volna lenni, így megpályázta a Martion Mágustanoda egyik komponenstan tanári posztját, abban a reményben, a tanév kezdetétől betöltheti azt.

//Karakterképem Aarón Díaz//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.17. 09:32:45

Ez a karakter a Tulassay Kutatóintézet és Sirona Mentális Egészség Centrum céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik kereséssel a karakterkeresőben:
  • 2019.10.06 22:07:18: Inczéék (Családtag, rokon)

Üzenet küldése