A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ira Vasilya

 
Beosztása: Terra Nota tulajdonosa
Nem:
Életkor: 34 (születésnap: október 01.)
Testalkat: Magas, karcsú nő, ám izmai erősek, tartása büszke.
Vonások: Hosszúkás arc, erős járomcsont.
Szem: Halványzöld, és valami vad tűz ég benne.
Haj: Hosszú, vörös lobonc, amit általában kibontva hagy.
Általános öltözet
Szeret valami divatos holmiban feszíteni, ha lehetősége adódik, ám gyakran visel nadrágot vagy olyan dresszt, ami nem akadályozza a mozgásban.
Első benyomás, kisugárzás
Mintha Xenaval, a harcos hercegnővel sodort volna össze a sors. Határozott, akaratos, makacs, és mindenek előtt uralkodni, dominálni akar feletted. Csupán egyetlen férfit ismer el uraként, amíg le nem győzöd őt közelharcban, ne is számíts a tiszteletére.

Leírás"Komolyan kezdek hinni az állatok magasabbrendűségében. Nem az a fontos, hogy egy fajta a kultúra milyen fokán áll, hanem az, hogy benne az egyed mint érzi magát. S hogy az állat elégedettebb, mint az ember, az csaknem bizonyos. Nem nyomja a holnap gondja, nincsenek olyan rafinált szükségletei, melyek kielégítéséről gondoskodnia kell, s nincsenek elemi igényei sem: ruha, lakás, élelem, ezt mind a természettől kapja. Nincs öntudata (?), milyen szerencse! Nem foglalkoztatják a lét és nemlét kérdései, s nem unatkozik! S szerelmi élete mily remek! Nincs morálja, kötelességérzete, csak ösztönei; nincs házasság, csak szerelem... csak érzékei a természet színeinek és hangjainak felvételére. Nincs pénze! S nem is kell neki! Társas életének sincsenek olyan bonyolult, s mégis buta törvényei. Egyszerűbb, tisztább az élete."
Lengyel Menyhért

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.29. 20:19:01

Üzenet küldése