A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Izményi Kitti

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: szeptember 04.)
Testalkat: Megfelel a tizenévesek átlagának, nem magasabb, vagy alacsonyabb annál. Súlyproblémákkal pedig láthatóan nem küszködik.
Vonások: Olyan, mint a képeken. Arcmimikai tárháza nem ismer határokat.
Szem: Kék színű, általában különböző sminkeszközök segítségével kiemelt.
Haj: Hosszú, egyenesszálú szőke. Míg mások a hajvasaló után nyúlnak, hogy hasonlót érjenek el, addig ő a loknis állapot eléréséért és megtartásáért küzd, még ha össze is fogja, ami gyakran előfordul.
Általános öltözet
Gyakran jár saját maga által tervezett ruhákban, de persze szekrénye rengeteg bolti darabot is rejt magában - ezek legtöbbje különböző turikból való, mivel azokat kevésbé sajnálja kedve szerint átalakítani, ízléséhez igazítani.
Első benyomás, kisugárzás
A maga módján kedves lány, de persze ezt könnyedén befolyásolja a hangulata, ami igencsak ingadozó. Lehet, hogy ma azt gondolod róla, hogy egy igazi hárpia, holnap azonban talán még te is elbizonytalanodsz, amikor mosolyogva értetlenkedik, ha ez szóba kerül.

Leírás

Vallásos szülők egyetlen gyermeke, abból is a későn érkező fajta, ugyanis nagyon sokáig az sem volt biztos, hogy lehetséges a gyerekáldás az esetükben. Mindketten mágusok, munkájuk miatt azonban könnyedén gondolhatná őket bárki talanoknak - édesanyja ugyanis varrónő, édesapja pedig építészmérnök.
Ez persze még véletlenül sem jelenti azt, hogy ne örültek volna annak, hogy lányuk hét évesen vadmágiát produkált, ezzel együtt pedig helyet foglalt magának a Mirarx Máguselőképzőben, ahonnan aztán egyenes út vezetett a Martionba.

Fiatal kora ellenére eléggé határozott személyiség, az élettel kapcsolatban hatalmas elvárásai, és konkrét tervei vannak, amik már csak arra várnak, hogy megvalósítsa őket. Mindemellett valamennyit sikerült magára szednie szülei vallásos világnézetéből is, ennek megfelelően például minden vasárnap templomba jár, a hittel kapcsolatban azonban kissé sajátos a felfogása.Tanulmányi eredményeit tekintve közel sem éltanuló, pedig igazán keményen küzd, hogy ez változzon. A gyakorlati órákkal nincs is semmi baj, az elméleti anyag megtanulásához azonban kicsit több időre van szüksége, mint a legtöbb vele egykorú diáknak. Emiatt néha megesik, hogy sírva fakad a könyvei fölött görnyedve, azonban ez egyrészt sosem tart sokáig, másrészt egyre ritkábban fordul elő.Még egészen kicsi volt, amikor kiderült, hogy Istenadta tehetsége van a rajzoláshoz, ezt pedig nem is fél kihasználni. Ne gondoljon senki tájképekre vagy csendéletekre, ennél sokkal hasznosabb formában hagyja kibontakozni magát, ugyanis ruhákat tervez. A megvalósításuk egyelőre édesanyjára marad, de a hibákat például már ő is képes kijavítani egy-egy darabon.Nagyon szerencsés, legjobb barátból ugyanis rögtön kettővel is büszkélkedhet. Még a Mirarxban ismerkedtek meg, azóta pedig szabályosan elválaszthatatlanok. Azt persze hazugság lenne kijelenteni, hogy nem volt "halálosan" szerelmes Csokiba, de ez nem tartott sokáig - talán egy hétig. A következő évben - amikor nyolc évesek voltak - csatlakozott hozzájuk Melitta.
Következő mérföldkövük együtt a Martion volt, ahol - szerencsére - mindhárman Lorton ösvényére kerültek. Melittával persze szobatársak is, így aztán egész nap tudja mondani neki a magáét a lány fogyókúrájával kapcsolatban, egyelőre eredménytelenül. Eleinte a módszerek aggasztották, most pedig az, hogy képtelen vele leállni.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.25. 09:28:25

Üzenet küldése