A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jáger Alexandra

 
Beosztása: Pultos
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: június 13.)
Testalkat: Mindössze 164 cm-re mellett igazán husis. Tipikus töltött galamb alkata van, bár általában a tekintet – legyen az férfié vagy nőé – leragad a hatalmas kebleinél.
Vonások: Vastag ecsettel dolgozott a teremtő. Nem csak idomai, ajkai is teltek, van egy szépségpötty az arca bal oldalán.
Szem: Nagy, sötétkék szemeivel kicsit mintha zavarosan tekintene a világra – és benne mindenkire.
Haj: Hosszú, sötétbarna, sörény-szerű. Gyakran kócos, egyrészt mert általában kelés után sietve távozik otthonról, másrészt azért, mert rossz szokása idegességében a hajába túrni.
Általános öltözet
Ha melóban van, kénytelen azt a gusztustalan, sárga/piros egyenruhát viselni. A hétköznapokban viszont igazán egyedi darabokat hord. Ehhez pedig kétség sem fér, hiszen mindegyiket saját kezűleg tervezi és varrja. Egészen extravagáns a stílusa, mégis jó – bár ő ezt nem hiszi el magáról.
Első benyomás, kisugárzás
Sokakat megijeszt elsőre a stílusa. Harsány, és sosem rejti véka alá a véleményét. Túlzottan őszinte, és egyáltalán nem érdekli, ha ezzel megbánt másokat. Viccesnek is mondható, persze csak annak, aki szereti – és érti – a szarkazmust. Mert az biztos, hogyha ő megszólal, nagyon nehéz eldönteni, hogy komolyan beszél-e. Pesszimista, nincsen túl jó véleménye saját magáról, de láthatóan nem is zavarja az élethelyzete – ezt szokta meg, megbékélt vele (azaz magasról tesz rá, mint általában mindenre).Leírás

~12~


Pesten született, apja – aki talan volt – már ezelőtt elhagyta az anyját. Életében egyszer találkozott vele, akkor is pénz kellett volna az öregnek. Hát nem volt szerencséje. Kifejezetten rossz körülmények között nevelkedett, sosem volt pénzük, a segélyeket anyja általában drogokra költötte. A lehető legrosszabb iskolákba járt, ahol természetes volt, hogy csak úgy juthat a tízóraijához, ha vagy megverekszik érte, vagy ellopja a kisebbektől. És mivel viszonyítási alapja nem nagyon volt, számára ez volt a természetes életrend. Egészen tizenhárom éves koráig, amikor sikerült a mágia halovány jeleit produkálnia. Édesanyja meg beíratta a Martionba.

Karpenás lett, de a környezetváltozás nem sokat segített rajta, maximum annyit, hogy már egészségesebben – és rendszeresen – étkezett. Nem sok barátra tett szert, szerinte a legtöbb ide járó gyerek egy elkényeztetett kis nyafogógép. Itt is inkább a „selejttel” lógott. Sosem volt jó tanuló, főleg a varázs-tárgyak mentek neki pocsékul, de valahogy mindig sikerült átkúsznia egy kettessel – ha csak pótvizsgán is. Így is érettségizett le, sosem volt kiemelkedő semmiben, a továbbtanulás meg sem fordult a fejében.

Amint végzett dolgozni ment, beállt pultosnak a Krimóba. Azóta is ott van, ha akad mellette valami meló – akármilyen aljamunka, elvállalja. Mert persze első adandó alkalommal el is költözött az anyjától. Albérletben lakik a Quittner térnek is a leglepukkantabb épületében. Mindig el van maradva a rezsivel, gyakran kikapcsolják az áramot, vagy a vizet a lakásában. De ez neki így természetes, nem is vágyik többre – itt legalább a fűért sem kell messzire mennie, a szomszéd srác árulja úgyis a legolcsóbban.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.10. 19:35:42

Ez a karakter a Krimó céghez tartozik.

Üzenet küldése