A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jáger Merse Csongor

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: február 29.)
Testalkat: Valamennyivel alacsonyabb a sokévi átlagnál, hiszen alig súrolja a száznyolcvan centit alulról.
Vonások: Kifejezetten jellegzetes az arcéle, mondhatni markánsnak, jóképűnek is, de valamennyit ront az összképen, hogy szinte mindig vörösre trombitált orral látni.
Szem: Kékeszöld, enyhén távol ülő.
Haj: Félhosszú hajában természetes hullámok vannak, amit olykor hátrazseléz, hogy ne zavarja munkájában.
Általános öltözet
Ruházata teljesen helyzettől függő, szereti a kényelmes, egyszínű, lehetőleg sötét dolgokat. Nem áll tőle távol az öltöny-nyakkendő viselése sem. Kisujján köves gyűrűt hord - enélkül nem igen látni.
Első benyomás, kisugárzás
A bajszos férfiakat néhányan taszítónak, ijesztőnek találják, de ő kifejezetten szimpatikus tőle, főleg a huncut borostájával mellé. Alapvetően nem egy kimozduló típus, így ha nem biztonságos otthonában találkoznak vele, joggal tarthatja akárki félénknek.

Leírás

Igen, ismerem Jáger Ferencet, ő az édesapám. Igen, ismerem Jáger Csanádot is, ő a bátyám. Nem, én nem démonokkal foglalkozom.

Ha apja maximalizmusa nem lett volna elég, bátyja is igen magasra tette a mércét. Már az iskolában is mindenki csak Csanádnak hívta, jól lehet testvérére csak alig hasonlít.
Bár kissé félénknek tűnhet olykor, valójában meglehetősen eltökélt férfivá érett, aki tudja, mit vár az élettől, és abban bizony nem szerepel az, hogy apja és bátyja nyomdokaiba lépjen.

Terromágusként tehetséges a nyomolvasásban, így testhez álló feladat számára a smaragd munkakör. Nem kifejezetten ambiciózus típus, bár munkáját nagy odaadással végzi.

Nagyon is beteges típusú, ezért olykor kissé kényszeresen ragaszkodik a higiéniához, és a diétája is elég szigorú. Kollegái gyakran össze is súgnak a háta mögött, mikor a reggeli kávéja mellé hat vitamint is megeszik, és napközben elkortyolgatja a nutridrinket.

//Karakterkép: Luke Evans//


Aktuális állapot:
Grafitszürke öltönyt visel, fehér inggel, nyakkendő nélkül.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.10. 22:39:28

Üzenet küldése