A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jász Iringó Evetke

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: január 23.)
Testalkat: Alacsony és láthatólag még épp nőiesedik. Egy kicsit teltebb annál, hogy soványnak lehessen nevezni.
Vonások: Szív alakú arcán kissé turcsi orr, távolülő szemek és erős szemöldök. Nem kimondottan szép igazából, de csúnyának sem nevezné senki.
Szem: Kékesszürke.
Haj: Változó a hossza, de alapvetően jobban szereti, ha rövidebb. Egyébként pedig barna és egyenes szálú.
Általános öltözet
Öltözködésén is látszik, hogy nem épp egy habos-babos lányka, bár tény, hogy időnként szereti azért kicsípni magát. Egyébként pedig a hétköznapokban jöhet a farmer, cicanadrág, a különböző pólók vagy épp blúzok. Nem követ semmiféle divatot, inkább komfortosan érezni magát abban, amit visel. Azért befigyelnek a különböző színes karkötők, vagy épp a különböző színű cipőfűzők a tornacipőben. Ha már mindenképp stílust kell rá aggatni, akkor inkább hipster. Igen, szereti mondjuk a cipős lábait fotózni és feltölteni mindenhova.
Első benyomás, kisugárzás
Ránézésre legfeljebb arra lehet felfigyelni, hogy alacsony, meg valahogy már első pillanatra sem szimpatikus. Lehet, hogy egy fiatal lányra erős lenne ezt mondani, de kimondottan mocsok feje van. Valamiért az ember nem számít tőle semmi jóra. Ha az emberrel nincs baja, akkor azért ez egy idő után elmúlik, hiszen egy egész vidáman őrült kiscsaj, nem lehetetlen megkedvelni, ám számolni kell azzal, hogy egy nagyszájú, elkényeztetett fruska, aki zsigerből képes első találkozásra is eldönteni, hogy valakit utál. Akkor azért értelmet nyer az ellenszenves arc.

Leírás


Négy éve, mikor bekerült a Martionba még senkit sem ismert és őt sem ismerte senki. Aztán ez jó ideig nem is változott. Persze az évfolyamtársai mind tudtak a létezéséről, de nagy részüket annyira sem méltatta, hogy foglalkozzon velük. Elsőben egy kisebb botrány miatt mondjuk híre ment az évfolyamán, ugyanis nekiment az egyik srácnak, aki állítása szerint az ő helyén ült a nagyteremben, majd olyan hisztit vágott le, hogy három tanárt is odacsődített vele… és a srác kapott büntetést.
Aki kicsit is ismeri, pontosan tudja, mennyire kétszínű és szemét, azokkal, akiket nem kedvel. Persze a barátaival sem kíméletes. Hiába jó tanuló, szinte sosem segít senkinek a tanulásban. Állítása szerint az embereknek meg kell tanulniuk önállóan érvényesülni.

Mostanra pedig fel is bátorodott, hogy már többen fiatalabbak nála, mint idősebbek. Úgy mászkál a folyosókon, mint valami nagyasszony és bizony eléggé híre ment annak, hogy szereti megalázni, vagy épp csak megsérteni az iskolatársakat. Az elsőben elkövetett stikli óta azonban nem bántott senkit fizikailag. Kétszer volt gyengélkedőn, egyszer mert megátkozták, egyszer pedig egy idősebb lány felpofozta a lány wc-ben, de úgy hogy a fülke ajtaja adta a másikat. Persze minden alkalommal a másik fél kezdte, őőőő soha nem provokálna… (dehogynem). Persze ezek sem tántorították el attól, hogy évfolyamán, de talán az iskolában is az egyik legirritálóbb és legrosszindulatúbb leányzóként tartsák számon a kis Jász Evetkét. Hírhedtségét pedig kimondottan élvezi, ezzel szemben a tanárok csak nagyon ritkán találnak rajta fogást. Végig ült már pár beszélgetést, de mindannyiszor ártatlannak mondta magát. Mindig meg tudja magyarázni, hogy mi baja másokkal, még ha az az indok gyakran tökéletesen alaptalan is és csak egyszerű irigységből fakad.

Szinte már köztudott az is, hogy a Lortonos hármast (Kitti, Melitta és Csoki) az első naptól kezdve gyűlöli. Nekik gyakran nyíltan a nagyteremben is oda-odaszólogat, főleg Melittának, akinél hamar rájött, hogy a legkönnyebb célpont. Igazából senki sem tudja, hogy mi a baja velük. Talán valamelyik rálépett a lábára első nap.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.20. 13:19:03

Üzenet küldése