A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jónási Írisz

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: október 14.)
Testalkat: 155cm magas, sportos, könnyed alakja van. Hosszú, vékony lábaival egészen olyan, mintha egy divatmagazin címlapjából lépett volna ki.
Vonások: Arcíve hosszúkás, vonásai tiszták és egyenesek. Épp tinédzser korának legjavát éli, mégsem található arcán semmilyen pattanás, még mitesszer sem. Ezen még nem esett át, de majd idővel...
Szem: A barna szempár mély, melegséget kölcsönöz épp ezért, aki belenéz gyöngédséget érezhet, bár a szemkontaktust kerüli, s csak ritkán enged betekintést szeme világába.
Haj: Sötétbarna, kissé már feketébe hajló, hosszú hajzuhataggal rendelkezik.
Általános öltözet
Öltözéke kedvétől függően változik. Nincsen olyan ruhadarab, amit kimondottan szeret. Nőként szívesen vesz fel kirívó ruhadarabokat. Szeret szexin öltözni és az sem különösebben zavarja, ha megbámulják érte. Úgy van vele, hogy amíg magának és közvetlen közegének tetszik, addig nem fog változtatni öltözködési szokásain.
Első benyomás, kisugárzás
Csöndes, zárkózott, másokkal szemben kicsit gyanakvó. Nehezen és lassan nyílik meg. Olykor modora ellenszenves, bár nem mondható támadónak. A tiszteletet mindenkinek megadja, de ha valaki otromba ő sem kegyelmez. Nagyon tanult és művelt. Nemes családi múlttal rendelkezik, mire igen büszke. Ennek ellenére senkit nem néz le vagy vet meg. Hogyha jobban megismered egy nagyon jó barátot találsz benne, csak legyen elég türelmed hozzá és jól álld a megpróbáltatásokat, melyeket Írisz határoz meg. Noh nem direkt, egyszerűen csak a természete kívánja így.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

"Csukd be a szemed, ha velem vagy..."Egy nagyon jómódú, mágus család egyetlen sarja. Nincsenek testvérei. Egyetlen élő rokona az édesapja(mágus), akivel sosem ápolt jó viszonyt. Anyja(mágus) belehalt a szülésbe, amiért apját hibáztatja, mivel nem volt ott a szülésnél, hogy segíthessen. Persze ezért nem az apa a felelős, de Írisz ezt nem tudta soha sem feldolgozni.
Neveltetése, taníttatása nagyon nehezen indult, makacs természetéhez híven bármiről volt szó, direkt az ellenkezőjét csinálta. Kevés igaz barátja volt, általában inkább csak haveri szinten tartotta őket és, ha épp úgy tartotta kedve a sárban is bele lökte barátait.
Akárhol volt a baj, Írisz keze biztos, hogy benne volt. Soha nem tagadta; szereti maga ellen kihívni a sorsot. Meglehet, ezzel lázadt apja ellen. Csöpp kis szeretetét, ami épp belé szorult, azt is inkább tini csínyeiben mutatta ki. Mentségére váljon, mindig felvállalta tettét. Nagyon nehéz volt, de hamar kiderült, hogy viselkedése mellett nagyon okos és intelligens.
Megtehette, hogy az iskolát messze elkerüli, apja ugyanis nem akarta, ha lánya az iskolában is ugyan olyan flegmatikus és bosszúálló legyen. Magántanulói státuszát hamar megkezdte. Megtanulta a mentálmágia egyik formáját, ami a gondolati kommunikáció egyik formáját rejti magában. Ez az egyetlen olyan dolog, amit szinte majdnem tökéletesen tud alkalmazni bármilyen helyzetben. Elgondolása szerint neki ez előny, míg apja szerint hátrány és egy nemesi családból származó lány nem viselkedik ilyen megalázó és nevetséges módon. Mint mindenben, ebben sem értettek egyet. Többek közt azért nem, mert így minden más mágiában gyengébb volt kortársaihoz képest.
Az évek során megkomolyodott, engedett lázadó magatartásából, persze még így is sok probléma volt vele. Barátait is megválogatta, olykor-olykor közelebb engedte magához, de amint érezte, hogy elárasztja a "boldogság" inkább meghátrált. Sosem mondta ki, de maga is tudta, hogy nem tudja elfogadni az olyan embereket, akiknek van anyjuk. Különcnek érezte magát. Nem akarta, hogy sajnálják, vagy másként kezeljék ezért.
Másodsorban tudta, hogy mágus származása még komoly gondot fog okozni, mivel közelített az idő, hogy rendes iskolába járjon. Érezte, hogy apja arra készül, hogy magántanulói éveit felfüggessze és elküldje egy olyan iskolába, ahol hozzá hasonló diákok vannak. Apja azt hitte nagyon nehéz lesz a kezdet, de meglepetésére kiderült, hogy lánya titokban sokat foglalkozott és olvasott a varázsvilágról még úgy is, hogy egyébként nagyon ellenkezett. Nem mutatta ki, de büszke volt lányára. A sokévi háborúskodás meghozta gyümölcsét.
Az utolsó napon, még mielőtt elváltak volna útjuk megköszönte lányának és bocsánatot kért a múltért. Innentől kezdve kapcsolatuk napról-napra lett jobb, még úgy is, hogy ritkán látták egymást.
Így történt hát, hogy Írisz Negyedik évfolyamát a Martion Mágustanodába kezdte meg, egyedül, távol a múlttól. Lehetősége nyílt arra, hogy megváltoztassa saját magáról alkotott véleményét.

Martioni élet
Elég későn került a kastély falai közé már a legelső nap, mert úgy gondolta nem siet sehova és a délutáni érkezését megfejeli Maróton egy kis iszogatással, mint amolyan „utoljára vagyok szabad” érzéssel. Apjának nagyon sikerült beadni, hogy várja már a sulit, persze ez korántsem volt így. Hogyha nem tudta volna, hogy tudnak érkezéséről, még visszafordulhatott volna, így viszont esélye se volt a menekülésre. Pufogott magában, mert mi az, hogy neki suliba kell járnia…
Akkor persze még sejtelme sem volt, hogy késő esti érkezését két ismerkedéssel fogja tetézni, mely akkor nem jött neki éppen jó, mert fáradt volt már a bájcsevejhez. Hédery Dáviddal és Selmáczi Adriánnal ismerkedett meg.

Akik közel állnak hozzá:

Hédery Dávid (Szerelme)


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.05. 23:31:32


Ez a karakter rendelkezik egy Fullánk nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése