A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jackie Miller

 
Beosztása: Magánnyomozó
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: szeptember 11.)
Testalkat: Legtöbb nőtársához képest magasnak számít a maga 185 centijével. Vékony, talán túlságosan, lehetne kerekebb elöl is-hátul is. Ettől függetlenül nem csont és bőr, inkább inas a sok testmozgás miatt.
Vonások: Kissé maszkulin, de ez teszi egyedivé és a maga nemében mutatósabbnak mondható az átlagnál, még ha nem is sokkal, főleg akkor nem, mikor a kialvatlanság sötét árkokat rajzol a szeme alá. Hegyes állával, telt ajkával és ovális fejformájával inkább karizmatikus, mintsem gyönyörű. Két véglet van – nem sminkel, vagy ha mégis, akkor nagyon erősen, élénk színű rúzst használva, vastag feketével kihúzva a szemét.
Szem: Metsző világoskék.
Haj: Rövidre vágott, fekete, gyakran fiúsan zselével tartja kordában. Saját bevallása szerint a hosszú haj csak zavarja, a szemébe lóg, sok vele a macera.

Általános öltözet
Kényelem és praktikum: ami ennek a két jellemzőnek eleget tesz, megtalálható a ruhatárában. Előszeretettel dolgozik rá a már alkatával, vonásaival és hajával meghatározott maszkulin vonalra öltözködésével is. Ingek, mellények, trikók, farmerek, bőrdzsekik és bakancsok. Hol merészen túl sokat mutat, hol kinyúlt, kopott pulcsiban flangál.

Első benyomás, kisugárzás
Rendkívül hangulatfüggő, mit gondolsz róla. A szélsőségek embere, ha rossz kedve van, azt a pesszimizmus és lekezelés minden lendületével adja a világ tudtára, ellenkező esetben viszont épp olyan közlékeny tud lenni. Ám még ekkor is van egyfajta kritikus él a hangjában, mimikájában, és flegma gesztusai és fintorai, nyers modora, odamondásai sem teszik szimpatikusabbá vagy megnyerőbbé mások szemében. Amolyan amcsi proli, csak a fogpiszkáló vagy a félig leégett cigaretta hiányzik a szájából, sőt, sokszor azok sem.

Leírás

Elég egy pillantást vetnem az ölemben heverő zacskó tartalmára, hogy frusztráltan felsóhajtsak, de azért dögöljek meg, ha nem veszem elő és eszem meg. Duplasajtosat kértem és simát kaptam. Megint. Vajon az ezernyelv varázstárgyam selejtes, hogy rosszul fordítja? Lényegtelen. Éjszaka van és túl késő ahhoz, hogy normális ember egy bérelt autóban ücsörögve figyeljen egy külvárosi lakóházat, főleg nem többedmagával. Rágyújtanék, konstans viszketnek érte az ujjaim a legutóbbi „szünet” óta, helyette kénytelen vagyok mással szennyezni magam. Nem mintha sok esély lenne arra, hogy betegség visz el. Előbb képzelnék el a tüdőmben egy golyót, mint egy rákot: a büdös életben nem voltam beteg és már nem is valószínű, hogy leszek. Jobb híján elnyúlok a hátsó ülésen, lábamat felrakom a vezetőülés támlájára, meztelen talpam (merthogy korábban levettem a cipőt a kényelem végett) Red feje mellé kerül, biztos nagyon örül neki, nyilván. Kiemelem a gyorskajáldás kávét, ócska és jellegtelen, de elég koffein van benne, vagyis, fogjuk rá. Próbálok a munkára koncentrálni, ki az emberünk; csak egy paraszt a szó pejoratív és metaforikus értelmében is. Nem a nagy fogás, csak elvezet ahhoz, ha szerencsénk van. Elkapom a jelenlétét a házban, megtalálom, érzem, ahogy átfordul az ágyban az egyik oldaláról a másikra. Nyugodtan alszik, nem is tudja, hogy szél ellen pisál, aztán majd úgyis ő marad majd szarban. Persze ez már nem a mi dolgunk, nem gondolok arra, hogy van egy kislánya, nem gondolok arra, hogy ha itt végzünk, ez a fószer a sitten köt ki és nem gondolok arra sem, honnan ismerős ez a történet annyira, hogy félretoljam az elízetlenedő műanyagszemetet. Nem, Bob, nincs itt semmilyen légy, kuss már, faszom, csak úgy kicsúszik a számon, oda se figyelek, cigizni akarok és visszamászni a szállásra. Botrányosan hevenyészett társaság vagyunk itt, hátul, elöl meg a jól megszokott fegyelem és lélekjelenlét, azért tartjuk őket, ők meg nem tudom, miért tartanak minket, csak úgy jól vagyunk így. Négyen. A katona, a kölyök, a kurafi és a kislány, jól vagyunk így, mondom magamnak, magamban, és beleharapok a hamburgerbe.


Allocate your sentiment, and stick it in a box.
I've never been an extrovert, but i'm still breathing.
[video]

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.22. 00:13:33

Üzenet küldése