A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jalsovszky Álmos

 
Beosztása: Pizzafutár, a Leviatán felszolgálója
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: augusztus 30.)
Testalkat: Átlagos magasságú, arányosan sovány alkatú. Genetikailag ilyen, ha elkezdene gyúrni se változna.
Vonások: Mellőzi a kemény, férfias egyeneseket, az éles szögeket, mégis valahogy mutatósan maszkulin. Minimális borosta nélkül egy tíz évet le tudna tagadni.
Szem: Világosbarnák, egész kicsiknek tűnnek a fölé hajló szemöldökvonal miatt.
Haj: Sötétbarna, szinte már fekete. Mindig áll valahogy. Vagy felzselézve, vagy elaludva, vagy lelapulva furcsán, bukósisak alakban.
Általános öltözet
A Leviatánban általában az egyenruhájában mutatkozik, konszolidált fejű, nem hagy maga után semmi kivetnivalót.
Ha valahol meg kell jelennie, akkor van két fekete öltönye, amiket váltogat. Nem igazán márkás darabok, de nem is a sarki turiból kukázta őket össze. Már az ember épp meg is szokná, hogy milyen fess...
A hétköznapokban viszont csak egy teljesen átlagos fazon, a koptatott/szakadt farmerével, különböző színű tornacsukákkal, láncos övvel, trikókkal, ingekkel, feliratos pólókkal, pulcsikkal... Semmi kirívó, leszámítva, hogy képes nagyon csövesnek is kinézni néhanapján. Láthatólag, őt a legkevésbé sem izgatja, ha megnézik, vagy éppen kinézik, viszont egyértelművé válik, hogy kizárólag a munka, ami ráveszi, hogy valahogy kinézzen.
Jellemző ruhadarab még egy bőrdzseki, mivel alapvetően vagy robogóval, vagy motorral közlekedik, ezt általában csak akkor hordja... tehát mindig.
Öltözködése szerves részét képezik még a tetoválások, amiket szinte már számon sem tart. A nyári időszakban nem is szereti takarni őket a felsőtestén, mondván ezek a rajzok öltöztetnek.
Első benyomás, kisugárzás
Egyáltalán semmi különös nincs benne. Egy átlagos fazon. Ő a szomszéd srác, csak egy kicsit talán jobban néz ki és kinőtt abból, hogy így nevezzék. Szinte bárkivel képes megtalálni a közös hangot és elbeszélgetni, még akkor is ha éppen rohannia kéne valahova. Márpedig ő aztán tényleg non-stop be van táblázva a két munkahely és egyéb, alap elfoglaltságok miatt.
Egy felszabadult, vidám, csupaszív fazon, akivel szemben lehet közömbösen érezni, akit lehet szeretni, de valahogy elképzelhetetlen, hogy valaki utálja. Van benne egyfajta naivnak tűnő jóindulat és egy adag megkapó hétköznapiság, ami ezt elképzelhetetlenné teszi.

LeírásSalem, avagy a Sabrina a tiniboszorkány fekete, beszélő macskája. Ha nem erre gondoltál, akkor hamar meg kell reformálnod a világszemléleted. Tessék pop-kulturálisan gondolkodni, az emberünk is pontosan így tesz, akinek történetesen szintén Salem a beceneve. Nincs igazán problémája az Álmos névvel sem, de már úgy megszokta, hogy átkeresztelték a barátai, hogy gyakran, maga is inkább ezt használja.

Egyébként egy teljesen átlagos fazon, a belvárosban egy apró garzont bérel, hajnalig a gép előtt ül és MMORPG-ket gyűr, nappal sosincs otthon, gyakran csak késő éjszaka érkezik meg, motorral, vagy robogóval közlekedik, a bevásárlószatyra alapján kizárólag a kávé, energiaital és a temérdek cigi tartja életben.

Nem titok, hogy mágus, erről az aurája is tanúskodik, még ha nem is éppen a legjobbak közül való. Nincs egyébként semmiféle varázstárgy nála, gyakran pálca sem.
Két állásban dolgozik, mindkettő viszonylag frissnek nevezhető. A pizzafutárság az apja egyik ismerősének köszönhető, aki egy talan pizzériát vezet és kimondottan kedvező munkarendet tudtak neki kialakítani, ami mellett a Leviatános felszolgálás is tökéletesen megfér. Szerencsére mindenhol rendes főnököket sikerült kifognia.
Az a kérdés viszont felmerülhet, hogy az a nem olyan csekély pénz, amit azért ezzel a két állással keres, hova is folyik...


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.15. 00:06:01

Ez a karakter a Leviatán céghez tartozik.

Üzenet küldése