A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jamieson Brodie

 
Beosztása: A Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: február 10.)
Testalkat: Vékony, csontos alkatú.
Vonások: Átlagosan kedves, szeplős arcú.
Szem: Türkizes, nem dönthető el pontosan, hogy kék, vagy zöld.
Haj: Vörös, vállig érő loboncos.
Általános öltözet
Egy átlagos napon farmert, és valamilyen feliratos pólót visel, ami többnyire kicsit agresszívan bizonygatja származását ("Lift up yer kilt", Say YES, Dinna fash Sassenach). Ennél többet tesz az ünnepnapokon, mert olyankor, ha teheti, kiltet visel fehér inggel. Bal alkarján egy tetoválást visel, ami szintén Skócia függetlenségét, és a klánjának jelképét mutatja.
Első benyomás, kisugárzás
Kifejezetten jókedélyű, merészsége néha talán zavarbahozó. Jellegzetes az egész mozgása, az egész fellépése, valószínűleg ha egyszer találkoztál vele, akkor másodjára hátulról is gond nélkül felismered.

Leírás

A Tehetséggondozó egyik nagy játékosa. Láthatóan egyik napról a másikra él, kérdés, hogy miből fizeti ki a borsos tandíjat - de már másfél éve azért masszívan jelen van az iskola életében. A fő tantárgyai a démonológia, a rúnák ismerete, a drágakőismeret és a befolyásolómágiák.

Nagyon sokféle munkakörben találkozhatsz vele: van, amikor egy buliban - egy sötét hajú, tetovált lánnyal együtt - ő a mixer, van, hogy szórólapot oszt, vagy szendvicsemberként sétál, de ami talán a legmeglepőbb: a sznob közönség időnként felismerheti nagynevű zenekarok hátsó pultjaiban, ahogy hegedül. Időnként skót és ír kocsmákban muzsikál hagyományos kelta zenéket - egészen komoly tehetséggel -, vagy óvódásoknak tart zeneismertető foglalkozást. Mikor-miben van pénz.

Budapest szívében lakik lakótársával Ráhellel, és Cica becenevű patkányával.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.03.26. 19:50:39

Üzenet küldése