A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jancsó Bernadett

 
Beosztása: Párkapcsolati tanácsadó
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: május 17.)
Testalkat: Nem lógnak ki a bordái, a combjai vastagabbak, mint a felkarja, senkinek nem üti ki a fogát a melleivel, de szép formás a hátsója.
Vonások: Széles, erőteljes állkapocs, hegyes orr, mégis arcán szemei dominálnak.
Szem: Fémes fényű zöld. Mondhatni metálzöld.
Haj: Hosszú, sötétbarna, dús. Előfordulhat benne színező, de nem mindennapos.
Általános öltözet
A teljesen fiús, sportos ruhákat most már sikeresen burkolja nőies köntösbe, elfedve hibáit, és kihangsúlyozva adottságait.
Első benyomás, kisugárzás
Határozott, lendületes, életvidám. Általában elsőre szimpatikus, tipikusan az a lány, akivel el tudnál képzelni egy bulizós estét, de azt is, hogy kempingezni mentek a hegyekbe. Ha egyszer találkoztál vele, nehezen felejted.

Leírás

Sztori:

Na szóval... májusban születtem, bika vagyok, azt mondják, ez látszik is a konok fejemen. Nem minta hinnék az ilyesmiben, de előszeretettel fogom erre makacsságomat. Egész életemben sokat segített, hogy volt a szüleimen kívül még egy ember, akire mindig támaszkodhattam - ő a bátyám, Robi. El is kélt a jelenléte, ugyanis a szüleink sosem voltak azok a... hűséges típusok. Szóval anyu gyakran költözött, apunál félévente biztosan változtak a főzési szokások, mi meg már követni sem tudtuk, de legalább ott voltunk egymásnak. "Kulcsos gyerekek", nyári napköziben, és sok táborban.
1997 nyarán is voltunk fent a Mátrában Robival, meg a legjobb haverommal, Kornéllal (meg egy rakás másik irreleváns gyerekkel, és pár felügyelővel). Na most figyeljetek, mert a srácok mindig rosszul mondják a sztorit, de nálam az igazság! Egyik este kiültünk a tábortűz mellé hármasban - mert az mennyire jó hely már rémsztorikat mesélni, nem? Szóval ott ücsörögtünk, tök misztikus hangulat... egyszercsak észrevettem egy vérfarkast, aki a tábor felé ólálkodott! Gondoltam megmentem a többi gyereket, és már majdnem le is gyűrtem a likantrópot, amikor ez a két pupák odajöttek lábatlankodni. Végül kijöttek a felügyelők, mi meg mentünk a Főnixbe. No, azóta vagyunk mind vérállatok. És ez így történt, ahogy én mondom!
Nekem még volt egy évem a Mirarxban, Kornélt visszatartották a baleset miatt, szóval együtt kezdtünk neki a Martionnak, ahol én ferfexes lettem tesó után, ő meg lortonos az ő húgával. De miután végeztünk, együtt mentünk az ELTÉre asztrálpszichológiát tanulni. El is végeztük az egyetemet, utána hamar lett melónk az Atlantisz Társkereső Irodában. 2009-től vagyunk ott, mint Párkapcsolati tanácsadók - és imádjuk csinálni!


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.05. 20:24:43

Ez a karakter az Atlantisz Társkereső Iroda céghez tartozik.

Üzenet küldése