A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jancsó Róbert

 
Beosztása: Autószerelő
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: december 20.)
Testalkat: Nem érem el lábujjhegyre állva az eget, de azért az átlagba beférek (~180 cm). Ami pedig a többit illeti... Rendszeresen járok kondiba, de a genetika sem nálam bakizott.
Vonások: Előfordul, hogy egyszer-kétszer elfelejtek megborotválkozni, de egy kis borostába még senki sem halt bele. (Ugye?) A pókerarcom amúgy csapnivaló, helyette Istenadta tehetséget kaptam a grimaszoláshoz. Éljen!
Szem: Legutoljára még barna volt, amikor néztem, szóval gondolom most is az.
Haj: Előfordul, hogy a kelleténél talán több centiméterben mérhető, ráadásul a fésülködéssel sem vagyok túl jó barátságban, szóval... Ja, ez van. Amúgy szerintem fekete, de mondták már rá azt is, hogy csak nagyon sötét barna.
Általános öltözet
Bár akad öltöny is a szekrényemben, azt csak akkor veszem fel, ha muszáj - a melóban amúgy is csak tönkremenne. Legtöbbször inkább egy itt-ott már megkopott farmert veszek fel valami egyszerű pólóval, esetleg inggel, hozzá meg egy tornacipőt vagy bakancsot az időjárástól függően.
Első benyomás, kisugárzás
Vannak olyanok, akiknél már rögtön rosszul kezdek azzal, hogy... megjelenek. Értem én, rengetegszer megkaptam, hogy le se tagadhatom mi vagyok, de én meg nem győzöm mondogatni, hogy nem önszántamból vállalkoztam erre az "életmódra". Persze, rizikós, de tényleg nem szoktam minden szembejövő torkát átharapni. Mindegy is, én attól még próbálok jófej lenni meg kedves meg ilyenek, hátha.

Leírás

Múlt

Majdnem biztos vagyok benne, hogy esett a hó aznap, amikor megszülettem, de a nagyesküt azért nem tenném le rá. Mondjuk nem mintha ez bárkit is érdekelne, beleértve engem is, de a lényeg, hogy '84 decemberében ért az a szerencse, hogy megszülethettem. Hurrá! Én üvöltöttem, anyámék örültek, a karácsonyt már pont nem a Főnixben töltöttük, szóval minden teljesen rendben volt. Aztán jött a húgom (Detti), egy igazi kis hercegnő harcos amazon.

Mivel az a szerencse ért minket, hogy mágusok gyermekei vagyunk, így várható volt idővel a vadmágiánk megjelenése. Szerencsére még időben sikerült kiviteleznem egy csőtörést otthon (azért az ősöket ezzel rendesen összezavartam, hirtelen nem tudták, hogy sírjanak-e vagy nevessenek), így aztán minden késedelem nélkül, tizenegy évesen meg is kezdtem a tanulmányaimat a Martionban, ahol aztán kikötöttem a Ferfexben.

És most jön a "horror" része a dolgoknak. '97 nyarán éppen táborozni voltunk, ültünk békésen a tábortűznél (Detti, Kornél és én), asszem szalonnát is sütöttünk, amikor egyszercsak a semmiből megjelent egy vérfarkas, és úgy gondolta jó ötlet nekiesni a húgomnak. Mindhármunknak megvan a maga verziója arról, hogy ezután mi történt, de végeredményben csak az számít, hogy élve megúsztuk a dolgot. Azóta persze konkrétan kötelezővé váltak a havi kempingezések, amik már feleannyira sem viccesek, mint kölyökként voltak, de legalább élünk.

Jelen

Nem jellemző, hogy csapnivaló mágus lennék, de azon kívül, hogy egy-két dolgot sokkal egyszerűbben lehet vele megoldani, sosem gondoltam rá, hogy valami ezzel kapcsolatos szakmát válasszak, szóval így lettem végül autószerelő. Anno egy ismerőstől valahogy nálunk ragadt egy ősöreg tragacs, annak a bütykölésével kezdődött el minden. Lényeg a lényeg, nem valószínű, hogy milliomos leszek a közeljövőben, de legalább bátran ki merem jelenteni, hogy a munkám a hobbim és az éhenhalás veszélye sem fenyeget azért.

Kapcsolatok

Jancsó Detti: A húgom. Nem vagyok az a típusú testvér, aki eltöri mindenki kezét, aki csak egy ujjal is hozzányúl (Ó, dehogynem!), de azért csak óvatosan. Amúgy is, nem én vagyok az egyetlen, akitől félni kell.
Hajtó Kornél: Szóval ő a másik, a jóban-rosszban, egészségben-betegségben társa Dettinek. Haverok vagyunk meg minden, de félreértés ne essék, én nem tartozom azok közé, akik azért drukkolnak, hogy összejöjjenek végre. Jó ez így, ahogy most van.
Hajtó Karina: Kornél húga, az én exem. Tudom-tudom, ez nagyon igazságtalanul hangzik, de ez van. Kavartunk már a Martionban is, de végül csak évekkel később jöttünk össze tényleg. Nyolc hónap bőven elég is volt mindkettőnknek egymásból.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.05. 20:24:40

Üzenet küldése