A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jenny Miles

 
Beosztása: Háztartásbeli
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: március 16.)
Testalkat: Vékony, magas
Vonások: Nőies vonások, kedves mosoly, a bal bokáján egy anyajegy látható
Szem: Barna
Haj: Hosszú, hullámos szőke
Általános öltözet
Általában elegánsabb öltözködésű, ritkán hord nadrágot, szoknyás típusú. Állandó kiegészítője a párjától kapott pillangós nyaklánc a hozzáillő fülbevalókkal együtt. Ha a hátát szabadon hagyó ruhát vesz fel, a hátközepénél látható rajta egy szép pillangó formájú tetoválás.
Első benyomás, kisugárzás
A szinte mindig arcán elterülő kedves mosoly egy barátságos ember képét mutatja. Általában könnyen szóba elegyedik másokkal. Sokan mondhatnák elsőre róla, hogy az a tipikusan szőke buta nő, de aki vált vele pár mondatot, az rögtön leszűri, hogy nem az.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1996. március 16-án született meg szülei egyetlen gyermekeként. Édesapja, Matt Miles gemmáriusnak tanult hazájában, Londonban, amikor is megismerkedett az ott élő, szerpentárius ismereteket elsajátító Mariaval. Mivel a nő nagyon szeretett volna visszatérni a hazájába, Romániába, ezért a házasságuk után visszautaztak, így ő már egy kisebb városban látta meg a napvilágot. Úgymond testvér helyett, kisebb korában kapott egy kiskutyát, elválaszthatatlanok voltak egészen addig, amíg az iskolába nem került.
Ahogy megtanult járni, úgy került viccesebbnél viccesebb helyzetekbe. Négyévesen egyszer karácsonykor elvitték őt is vásárolni. Vásároltak, a szülők beszélgettek a többi ott lévő felnőttel, a gyerekek futkorásztak. Édesapjáék úgy döntöttek, hogy beteszik őt is az áruház gyermekmegőrzőjébe. Hiba volt. Valahogy kikerült a vigyázók látóköréből és elkóborolt. Az áruház közepén egy hatalmas fenyő volt feldíszítve. Ezt nagyon izgalmasnak találta, ezért fel is mászott rá. Mikor a felért, akkor vidáman kiáltott és integetett. A reakciókat ki lehet találni.
Hatéves korában kapott a szüleitől egy korcsolyát, úgy gondolták, hogy valamivel le kell kötni a lányuk fölös energiáját. Valószínű, hogy azóta eme döntést már megbánták. Jenny nagyon megörült, rögtön fel is próbálta és ment vele egy-két kört a lakásban. Minő véletlen, beindult a láncreakció. Véletlenül ráment Oxi, a család kiskutyájának a farkára, aki ettől felugrott és eldöntött egy nagy állóvázát, a váza felborult, eldöntött egy lámpát, ami szintén felborult, rá egy szekrényre, amiről a dolgok leestek, majd az is eldőlt.
Hétéves korában vitték el először uszodába. Boldogan játszott a kisebb gyerekmedencében először. Azonban, mikor meglátta a színes labdák kavalkádját, rögtön odarohant a mélyebb vízben játszadozó emberekhez, amíg a szülei nem figyeltek. Hamar megcsúszott, és beleesett a neki bőven mély vízbe. Egy-két percig próbált felmenni a tetejére, de nem sikerült neki, a szülei pedig még nem vették észre az eltűnését. Az egyik ott lévő uszodamester sietett a segítségére, de az a kis idő is elég volt, hogy elkezdjen rettegni a víztől, így azóta kádban nem is igazán fürdött, inkább csak zuhanyzott.

Tizenegy éves korában történt, hogy édesapjával kettesben voltak otthon. Ebéd előtt nem sokkal kért tőle édességet, amit természetesen nem kapott meg, így elkezdett hisztizni. Egy-két perc után annyira felhergelte magát, hogy megjelent az első véletlen mágiakitörése: anyja kedvenc, de hihetetlenül csúnya vázáját robbantotta darabokra. Mind a ketten meglepődtek, bár a szülei azért reménykedtek benne, hogy ő is örökli a mágiára való hajlamot. Az eset után szülei beíratták egy romániai varázslóképző tanodába.
Az iskolában is folytatódtak tovább a bajba keveredések, de egy idő után benőtt a feje lágya. Elsőben ismerkedett meg későbbi párjával, Somával, a barátságból rövid időn belül szerelem szövődött. Az évek során természetesen köztük is akadtak kisebb konfliktusok, egy időre szét is mentek, de rájöttek, hogy egymás mellett van a helyük. 2014-ben megszületett első gyermekük, Manuel. Középiskolai tanulmányait még be tudta fejezni, jelenleg esti tagozaton folytat rúnaismereti tanulmányokat.


A viselkedése sokat változott, mióta párjával összejött, és főleg mióta anya lett. Régen, diákként elég sok csínyben részt vett, tipikusan rosszcsont lélek volt, de felsőbb éves korára ez is megváltozott. Előbb cselekedett sokszor, aztán gondolkodott. Bár akkor sem akart soha senkinek rosszat, tettei néha a visszájára fordultak. A féltékenység zöld szemű szörnyével is jóban volt. Most már csakis párjának és fiának szenteli egész idejét és életét, értük akár azt is feláldozná. Százszor is meggondolja, mit, mikor és hogyan csinál. Ami most sem változott, az az, hogy szereti mindenkivel tartani a szemkontaktust, amit el is vár a beszélgetőtársától. Azért néha még kiütközik a bajba kerülő énje, mely miatt párja aggódhat sokszor. A víziszonya miatt csak nagy ritkán lehet látni part közelében, akkor is inkább napozik.

//Kariképem: Carrie Underwood és Sienna Miller//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.08. 12:33:13

Üzenet küldése