A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jeszenszky Péter

 
Beosztása: az erdélyi 3-as birtok ura
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: szeptember 04.)
Testalkat: Az átlagos tizenkilenc éveseknél jobb izomzattal rendelkezik, előszeretettel veszi igénybe a konditerem szolgáltatásait - gondolja a nép.
Vonások: Inkább akard a kisfiús, mosolygós arcát látni, mint a kemény, könyörtelen oldalt.
Szem: Nagyon barna, nagyon élettel teli; épp olyan könnyen tud gyilkos pillantást vetni vele, mint szívet melengetni.
Haj: Sötétbarna, rövidre nyírt, de nem ritka az sem, ha bűbáj segítségével növeszti meg. Ilyenkor göndörödő fürtök lepik el és még fiatalabbnak - no meg veszélytelenebbnek - tűnik.

Általános öltözet
Ha a CLOE eseményein vesz részt vagy hivatalos ügyben jár el, általában öltönyt hord, de mindenképpen valamilyen elegánsabb öltözet mellett teszi le a voksát. Ha viszont otthon van, vagy saját szórakozására járja a világot, akkor szeret a mai trendeknek megfelelő ruházatot ölteni, így még kevésbé lóg ki a mai fiatalság közül.

Első benyomás, kisugárzás
Erősen helyzet- és személyfüggő. Alapjában véve egy megnyerő személyiség, akivel szívesen elegyedik beszélgetésben az ember, ám amilyen megnyerő, olyan hamar kerekedhet felül agresszív énje is.
Ami elsőre szembetűnik, ha...
...talan, sutta, mágus vagy: egyszerű tizenéves srác, pont mint a többiek
...aura- és/vagy mannalátó vagy: határozottan mágus
...ha vér szaga hátránnyal rendelkező éjlény vagy: a látszat ismét csalt, Péter bizony vámpírból van

Leírás

„Fivérem halála után magam neveltem, majd mikor a korai halál érte is eljött volna, beöleltem, hogy tanítványomként velem maradjon. Ezt a döntésem sosem bántam meg. Kiváló tagja a rendnek, megbízható, keménykezű vezetője a 3-as birtoknak és hűséges fiam. Bár mára már egész önálló életet él, még mindig örömmel veszem, ha hazalátogat, és megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat. Örülök neki, hogy másik nevelt fiammal, Domonkossal is jól megértik egymást. A család számomra mindig fontos volt.”
Jeszenszky Lénárd, az erdélyi vámpírok Grófja, a CLOE vezetője

„Tudod, az anyám a szakácsnője, így ismertem meg... úgy tizenöt éve. Szóval jóformán ismerem, mióta az eszemet tudom. Hogy minek egy vámpírnak szakács? Hát ébredj már fel, a kúrián nem csak vámpírok élnek! De Peti amúgy sem az a fajta, akinek baja lenne az emésztésével, ha érted, mire gondolok. Sőt, anyám szerint kifejezetten nagyok az igényei, ha ételről van szó. Jaj, hogy a Petin akadtál fel? Mondom, ismerem, mióta az eszemet tudom, ő tanított meg lovagolni, vívni, okozott baromi nagy fejfájást az első exemnek, de szó szerint, meg ő vitt először külföldre is. Mondhatni, olyan, mintha a bátyám lenne, sz'al ja, Petinek hívom, mert én megtehetem. Sőt, még azt sem veszi zokon, ha amiatt ugratom, hogy mindig 15-30 percre van szüksége, míg elkészül, holott nekem elég tíz perc is. De szerintem te ne próbáld meg, tudod, elég hamar felkapja ám a vizet.”
Borsodi Borka

„Az ifjú Jeszenszky, bár nem veti meg a mai világ örömeit, ha a birtokáról van szó, keménykezű és igazságos. Nincs is ezen mit csodálkozni, mindannyian tudjuk, ki nevelte.”
A 10-es birtok ura

„Elég fura egy alak. Sosem tudom, hogy féljek, vagy megbízzak benne. Például mikor pár éve rajtakaptam a pasim a legjobb barátnőmmel, két napig senki nem vette észre, hogy magam alatt vagyok, ő meg amint belépett a Bloody Mary ajtaján, elég volt egy pillantást vetnie rám, és rögtön küldte a mentált, hogy mi a fene van velem, aztán egy olyan lelki fröccsöt kaptam hátul a raktárban, hogy nővérem meg a legjobb barátnőm együttesen olyat nem adtak még soha. De ugyanakkor volt az az eset is, mikor szerencsétlen srácot úgy letorkolta, csak mert az rálépett a frissen pucolt cipőjére... hát én majdnem becsináltam, csak attól, ahogy ránézett, bele sem merek gondolni, mit érezhetett szegény fiú!”
Nedelka Réka, a Bloody Mary pultosa

„Emlékszel, tavaly nyáron Tusványoson eltűnt az a tizenéves gyermek. Azt rebesgették, a buli hevében leitta magát s úgy beleesett az Oltba. Persze, mi má' akkor tudtunk, hogy nem ez a helyzet. Láttad volna Pétert, mikor kiment a helyszínre s bizonyossá vált, hogy az egyik elvadult vérmedve volt a tettes... Én még annyira dühösnek nem láttam, pedig mellette vagyok ide s tova húsz esztendeje. Szó szerint hajtóvadászatot hirdetett szerencsétlen után. Persze, meg is értem, elvégre, az ő területén történt a vérengzés. Lényeg a lényeg, miután megtalálta, elég keményen elbánt vele. Sosem fogom elfelejteni azt mosolyt, miközben közölte szerencsétlennel, hogy a halott ember. Komolyan, ha nem lett volna hang, csak kép, nincs az az ember, aki nem azt hiszi, hogy éppen nem az új, kedvenc autójáról beszél. Persze, nem előttünk végezte ki, átküldte az Atyjához Brassóba, és ő is ott volt pár napig. De a szerencsétlent azóta sem látta senki, szóval...”
Simon István, bizalmas

„A Péter? Ő aztán tud táncolni! Erőst jól viszi az ipart. Mondjuk, néha használ fura szavakat, de nem igazán szokott zavarni. Meg lovagias is! Mikor legelőször találkoztunk, még a tavaly ősszel, felajánlotta, hogy buli után elkísér a bentlakásig. Hiába csak húsz méter, ragaszkodott hozzá. Azt mondta, sosem lehet tudni, mi mászkál kint. De hát könyörgöm, az AMI klub akkor még ott volt a bentlakás szomszédságában! Így még a teliholdat sem csodálhattam meg, pedig aznap is volt. Jól emlékszem rá, mert megjegyeztem, hogy milyen szépen ragyog és ilyenkor lehet kívánni valamit, erre Péter furcsán elmosolyodott és mondta, hogy siessünk, mert nem szeretné, ha megfáznék. Hát nem aranyos? Kérdem én, hol vannak az ilyen pasik mostanság?”
Laczkó Bettina, Sapientia EMTE csíkszeredai karának hallgatója

„Mióta '46-ba átvette a hargitai birtok vezetését, helyreállt a rend. Persze, nem volt könnyű a Ceau-időkben neki sem, de rendesen helyet állt, ha eleinte voltak is mendemondák, mára már senki sem állítaná, hogy a nagybátyja hátán vitte eddig.”
Szabó Elemér, csíki vámpír

„Komolyan mondom, ha nem látom a saját szememmel, ahogy abból a lika csajból iszik... semmi sápadtság, semmi merevség... könyörgöm, ennek az átkozottnak még az auráján se látszik, hogy nem él!”
Neacşu Roland, a Sapientia EMTE csíkszeredai karának hallgatója

Még néhány név a szociális hálójáról: Demeter Orsolya, Fazekas Dorián, Kővári Barbara, Moldován Zselyke, Moldován Zsolt, Müller Kamilla, Zegredo Kiara

Előnyök
Hátrányok
Auralátó4A jövő hiánya I.
(Állatalak, Játék, Orvoslás,
Orvostudományok,
Kreatív írás, Lopakodás)
4
Harmadik genotípus
(Halál, Mentál,Mentál)
2A jövő hiánya II.
(Abeomágia, Átváltoztatás,
Asztrálmágia, Jóslás)
4
Gondos varázsló2Senki sem segíthet4
Néma varázsló1Elkötelezett
(Jeszenszky Lénárd)
4
Makacs1
Épp, mint a többiek4Sebző4
Érzelmek kiszagolása3Mélyalvó3
Jó emésztés2Sebesült3
Pókerarc1Maximalista3
Agresszió1
Vezető2Ínyenc2
Tekintély1Piperkőc1


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.17. 13:02:47

Ez a karakter a CLOE - Confoederatio Lunae Ordo Equester (Hold Szövetsége Lovagrend) céghez tartozik.

Ez a karakter az Erdélyi Éjlénytársadalom céghez tartozik.

Ez a karakter a [M] Bloody Mary céghez tartozik.

Üzenet küldése