A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Juhász Noel Alex

 
Beosztása: König Akadémia, Nemzetvédelmi szak
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: március 02.)
Testalkat:
190 cm magas, 70 kg súylú, nem igazán izmos, de nem botsovány . A testmagassághoz képest arányos a testalkata.

Vonások:
Nem mosolyog gyakran. A hangulatát nem igazaán lehet az arcából kiolvasni. Átlagosan jóképű. Arcának formája átmenet az ovális és szögletes között.

Szem:
Nehéz megállapítani pontosan, hogy milyen színű. Első pillantásra zöldnek tűnik, de közelebbről megnézve a szeme közepén barnászöld, attól kifelé haladva pedig sugarasan kék (mintha egy szabálytalan, nagyon sok vékony ágú csillag lenne belül)

Haj:
Fekete, egyenes. oldalt és hátul viszonylag rövid, felül kicsit hosszabb, fel van zselézve enyhén elől.

Általános öltözet

Nyáron egy sima pólót (T-shirt) hord, kedvenc színei ezekből a sötétkék, fekete, szürke. Amennyiben ennél kicsit hidegebb az idő, akkor erre felvesz egy kapucnis pulóvert (általában sötétszürke, világosszürke, néha barna).
Ha ennél is hidegebb van, akkor egy dzsekit vesz fel a pulóver helyére. Ha pedig tél van és mindenki csontig fagy, akkor egy pólót, kapucnis pulóvert, és egy téli kabátot (mindig fekete) hord.
Mindig farmert visel, ami lehet, hogy valaki szerint unalmas, de ő neki tetszik, és szerinte az mutat rajta a legjobban. Cipőnek átlagos útcai cipőket hord (amelyek inkább átmenet a sneaker-ek és a sportcipők között), télen pedig bakancsot.
Ha erős napsütés van, akkor napszemüveget visel. Néha baseball sapkát hord.
Télen szürke vagy barna sálat, fekete kesztyűt, ami a kézre passzol (szövetkesztyű, nem orkán). Sapkát is hord, mivel nem szereti, ha fáznak a fülei (szerinte az felettébb idegesítő).

Első benyomás, kisugárzás

Első pillantásra egy átlagos fiatal férfinek láthatja a szemlélő, aki nyugodt, de magabiztos. Külseje ápolt. Nem túl beszédes, valamennyire zárkózott. Mozgékony, ha olyan körülmények között van éppen, hogy szükséges. Mozgása laza, a tartása egyenes, a léptei határozottak. Udvarias, de idegenekkel szemben tartózkodó (nem fog haverkodni azzal, akit most ismert meg).
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Miskolci Magyar Mennydörgők (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Előtörténet:

A Martionban a Karpena ösvényhez tartozott. Eleinte félénk volt, nehezen illeszkedett be. A 3. évének elejétől viszont már egyáltalán nem volt félénk, csak csendes, és végül sikerült beilleszkednie a többi tanuló közé. Az iskolai munkát mindig egyedül végezte.

2014. nyarára elvégezte a Martiont, és az Oswald König Akadémián tanul gemmáriusnak.

2014 nyarán részt vett a Határtalan játékterem 2451-es termének tesztelésében.

2016 nyarán részt vett a Határtalan egy illúziótermének tesztelésén, amely során átkerült a többi tesztelővel más dimenziókba, de végül visszajutott. A kaland során történtek miatt igyekszik óvatos lenni elemistákkal (ki tudja, mikor robban be egy épp mellette).

Jellemzők:

Sokat olvas, főleg Fantasy regényeket. Szeret kosárlabdázni, kézilabdázni vagy úszni, ha van rá lehetősége, de csak hobbi szinten. Nem jár bulizni. Zenéből mindenevő, akármit hallgat, csak jó legyen.

Szereti a rendet, mert úgy minden könnyebben kezelhető, elérhető. Egyedül csinálja a dolgokat, magányos farkas, ugyanakkor nem antiszociális, csak nem jár olyan sokat társaságba, mint mások.

Jobban szeret egyedül dolgozni, mert úgy nem kell azzal bajlódni, hogy megtalálja közös hangot a társaival. Inkább megoldja egyedül, a többiek pedig dolgozzanak valami máson. Azonban ha a helyzet vagy hivatás megköveteli, szakszerűen és hivatalosan képes ellátni a saját szerepét a csapaton belül (de majd ő tudja, hogyan kell...remélhetőleg).

Bár kevés tapasztalata van éjlényekkel (a mindennapi találkozásokon kívül), alapból unszimpatikusnak tartja a vámpírokat. Nem tudja, hogy igazából miért, hiszen a vérfarkasokat menőnek tartja. Biztos van valami logikus-filozofikus-pszichológiai magyarázat rá, de egyelőre még nem foglalkozott a témával, van fontosabb dolga is. Természetesen vannak kivételek, mivel nem szokott kollektívan véleményt alkotni, de a vámpírok a barátkozásnál negatívban kezdenek.

Nagyon szerencsés, amit nem használ ki túlzottan, nehogy kifogyjon belőle (vagy ki tudja, hogy muködik), inkább megfontoltan cselekszik. Amikor viszont szükség van rá, akkor nem habozik a dolgok sűrűjébe ugrani, a szerencséje majd úgyis kisegíti. Azonban nem szereti ha valaki szerencsétlenkedik, mivel biztos, hogy ő szívja meg, ha mások valamit elcsesznek...Aktuális állapot:
Fekete testhez illő búvárruha az Aquincumi bevetéshez.
Felszerelés:
Fókuszeszköz, karóra (vízálló).

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.11. 14:41:19


Ez a karakter rendelkezik egy Króm nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése