A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jurai Cirill

 
Beosztása: Idegenvezető
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: május 23.)
Testalkat: Magas, alapvetően vékony termet jellemzi, melyhez finom mozgáskultúra társul. Az utóbbi években egészséges izomzatot szedett magára, főként külső befolyás hatására.
Vonások: Kedvesek és szimmetrikusak. A mosoly meg odagyógyult a képére. Tiszta cukorfalat. Ezt ellensúlyozza némileg, hogy mostanság ráérzett a borosta ízére is.
Szem: Olívazöldek.
Haj: A napsütéses órák éves átlagának függvényében mozog a szőke palettáján. És teljesen rövid. És kesze-kusza.


Általános öltözet
A mai fiatalokra jellemző ruhatárral rendelkezik, ami magában foglalja a farmert, a vászonnadrágot, ujjatlan trikók és pólók sorát. Többnyire lazán és kényelmesen ruházkodik, kerülve az otromba darabok viselését. Szereti a finom és puha anyagokat, amiket jól esik viselni.


Első benyomás, kisugárzás
Az ifjú, helyesebben ifjabbkori fokozott testi aktivitást kinővén immáron kifejezetten higgadt társaság. Noha az őrültségekből most sem marad ki, van, ami nem változik meg. Nem vált ki ellenszenvet, barátságos és közvetlen a modora. Tisztában van a képességeivel és a határaival, ám azokon a területeken, melyeken otthon érzi magát, hajlamos arroganciát mutatni.
Szociális, szereti a társaságot, mi több, kimondottan keresi azt. Örömmel van benne a mókázásban, egymás ugratásában, de a komolyabb hangvételű elfoglaltságok sincsenek az ellenére.
Mégis valamely szórakozóhelyen van a legnagyobb esély összefutni vele.


Leírás

Szombathelyen született, pontosabban eredetileg egy, a megyeszékhelyhez közeli településen, mely időközben a városhatárok kitolódása miatt annak részévé vált. A kertvárosi környezetben szabadabb és nyugodtabb az élet, mint belvárosban, nem is féltették túlzottan. Egyszerűen élnek, a szülőházhoz tartozó kertet maximálisan kihasználva, televíziótól, wii-től, felesleges műszaki ketyeréktől mentes környezetben. Ehhez szokott, ez számára a normális, így nem is függ ezektől a kütyüktől. A szabadidőt annyival hasznosabban is el lehet tölteni.

Ő maga a család középső gyermeke, egy bátyja, valamint egy húga van. Mágikus képességeinek megmutatkozásáig teljességgel talan életet élt, mind oktatását, mind otthoni nevelését illetően. 11 évesen még teljességgel fomálhatóan, formálódóan, nem meglepő módon kiforratlan személyiséggel került át egy teljesen másféle közegbe. Odahaza kialakult szemléletmódját természetesen magával hozva, és megtartva könnyedén ment az alkalmazkodás.

Mostanra érdeklődésének hangsúlyos pontjai véglegesülni látszanak, legyen szó akár szabadidős tevékenységről, akár a tanulmányokról. Világába észrevétlenül beleolvadtak a virággyermekek nézeteinek elemei, azonban holmi szerencsés szintézis eredményeként szolidan, velük nem terrorizálva a környezetében élők békességét. Ezeket szem előtt tartva éli mindennapjait, múlatja az időt kedvenc elfoglaltságainak valamelyikével, folytatja tanulmányait. Gyakran látni gitárt pengetni, könyvet lapozgatni a parkban, a kanapén kuporogva, de épp úgy focizni is. És persze, ha parti van, valahol a közepén kell őt keresni, ahogy az egy a felsőoktatásból nemrégiben kikerült ifjú titánnál dívik.

Merthogy immáron végzettséget igazoló papír és munkahely is van a kezében. Alapdiplomáját turizmus-vendéglátás szakon szerezte, valamint az utolsó félév során lehetősége nyílt elvégezni a Cornell egyetem online képzését is, mely a világ egyik vezető szállodai menedzsment egyeteme. Mindemellett mágikus okleveles képzésben is kénytelen volt részt venni, hiszen választott (idegenvezetői) hivatásának bőven akadnak mágikus aspektusai is. Tanulmányai viszont ezeken túlmenően is folyamatban vannak turizmus-menedzsment mesterszakon (a Corvinus egyetemen lévén sajnálatos módon ez a szakirány nem létezik a Mrázon). Hogy pedig az élet ne legyen könnyebb, sikerült alapdiplomájával elhelyezkednie, így legalább egy kis mellékes is áll a házhoz. Egy utazási iroda alkalmazotti körét gyarapítja idegenvezetőként. Szereti a munkáját, amire ha úgy vesszük egész életében készült (már tájrajz tanársegédként kitűnt az utazás iránti szenvedélye). Az illanást is már-már neki találták ki, szinte művészetté fejlesztette és ebben is rejlik egyik legnagyobb erénye. Szempillantás alatt a világ bármely pontján fel tud tűnni, szóval vészhelyzetben beugrós helyettesnek sem esik nehezére lenni. Az élet jelenleg pörög körülötte, hol az egyetemen koptatja még mindig a padokat, hol munkáját végzi, hol pedig bulizik a leglehetetlenebb helyeken, ő pedig tagadhatatlanul élvezi mindezt.

Meglepi eyecandy


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.04.19. 12:05:04


Ez a karakter rendelkezik egy Alkony nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése