A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kálovics Dalma

 
Beosztása: ELTE EMK - Mágus módszertan, Átváltoztatástan gyakorló tanár
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: május 04.)
Testalkat: Az egyre feljebb kúszó európai átlaghoz képest egyre kisebbnek számít. Az alulról súrolt százhatvan centiméternek hála a gazella combok számára elérhetetlen messzeségekben nyugszanak. Ellenben örök karcsú marad, mindenféle koplalás és edzés nélkül is.
Vonások: A gyerekkor elhagyását nem csak testtartása és világlátása jelzi, hanem komolyodó arca is. Nem ad többé teret vad vigyoroknak; úgy tűnik megregulázta saját magát. Hogy ez csupán időszakos, vagy végleges, még nem tudni. Változékony időszakban van.
Szem: Sötét barna, hatalmas szemek. Azonnal naiv ártatlanságot kölcsönöz neki, ami sajnos nem csak álca. Még a villamoson ülve is bizonytalannak tetszik, ezért pedig könnyű célponttá képes válni bárki rosszindulatának.
Haj: Egy különös hajvágásból, amit leginkább sírással tudott kommentálni, rajta maradt a rövid haj. Na nem fiúsan, olyan vállig érőig ugranak fel az alapvetően hullámos tincsek. Persze rásegít mágiával, hogy megfelelően „magazinból-léptem-ki” hatás
Általános öltözet
Szolid, feliratos pólók, kötött pulóverek, farmerek. Pinterest matéria.
Első benyomás, kisugárzás
Vagy meg akarod védeni, vagy bele akarod törölni a lábad. Gyakran elemzi a körülötte zajló dolgokat, jó megfigyelő, így ha nem vagy túl magas, eleve megakadhat a szemed rajta: hiszen ritka, azaz ember, aki nem néz félre, ha bámuláson kapják – na, ő ez a fajta. Könnyű vele szóba elegyedni, függetlenül attól, hogy hogyan nézel ki. Szeret a szőnyeg alá nézni, talán ezért kötnek nála ki súlyos vallomások és nehéz sóhajok. Talán ezért válik gyakran az önző emberek áldozatává.


Leírás

„Anya azt mondta nincs szükségünk se apára, se a pénzére.
Azért hozzá tette, hogy tizennyolc éves koromig meg kell majd tanulnom bánni az értékes dolgokkal. A számlámon duzzadó bankók sokasága nem jelentett akkor semmit. Egy nagyon hosszú szám, amit nem tudok kimondani. De anya azt mondta, hogy abból sok kifestőt tudnék venni. Így egy kicsit jobban értettem, de az arányok kérdése egy hét éves fejében nem sokat jelentenek. Azt is mondta, hogy egy kicsit ő kezeli, csak amíg szükséges.”

„Pécs hatalmas volt nekem gyerekként. London pedig monumentális. A nyolcadik emeleti lakásunk ablakában üldögélve figyeltem a masszát, ami egyben nem volt túl izgalmas, de atomjaira szedve feltűnt a vicces táska a tinédzser oldalán, vagy hogy a néninek rózsaszín a haja.”

„Nem szeretem az iskolát. Folyamatosan a „hungry-hungary” viccel fárasztanak. Nincsen túrórudi a boltban, és hiába kérem anyát, hogy hozzon nekem otthonról, nem teszi meg. Csak vele beszélgetek magyarul. Mamáéknak sem tetszik. Azt mondják félnek, hogy elveszítem a gyökereim, vagy elfelejtem az anyanyelvem. Gyakran telefonálok velük. Mondtam nekik, hogy haza akarok menni.”

„A tizenharmadik szülinapom már Budapesten töltöm. Mamóéknál lakok. Ehetek akármit és nem poénkodik senki sem a származásommal. Most már anyával telefonálok sokat, nehogy elfelejtsem az angolt. Igazából ugyanolyan jól beszélem mind a kettőt, nem tudom mitől tart. Azért nem szeretném, hogy csalódjon, úgyhogy filmeket csak angol szinkronnal nézek.”

„Üdv Martion! Üdv Lorton! Egy kicsit túlságosan is szégyenlősnek érzem magam ehhez az ösvényhez. Azt gondoltam, hogy a Neredinben fogok kikötni, ám úgy tűnik az energikus, kíváncsi mókusok közelebb állnak hozzám. Egyelőre nehéz beilleszkedni, mert mindenki elsőtől kezdve ide jár. Én betoppantam negyedikbe, egy jól összeszokott közösségbe. Látom, hogy érdeklem őket, és latolgatják, hogy beleillek a csapatukba, vagy sem.”

„Úgy tűnik jobban kijövök a felsőbb évesekkel. Adriánék bandája azonnal tárt karokkal várt. Mennyi dráma! Mindenki ismer mindenkit, és mindenhol félreértések hada áll. Úgy érzem mindenhova sokadik kerékként érkezem. Olyan emberekbe szeretnek bele, akik másokat szeretnek. Nagyon fura. Drámamargarin mindenhol. Szerencsére, amikor éppen nem történik semmi, baromi jól elvagyok. Adriánnal az élet ezen oldala könnyű és szórakoztató. Kimozdít a komfortzónámból, így folyton beteg vagyok, meg rengeteg a büntetőmunka, de kár lenne az izgi dolgokból kimaradni.”

„Azt hiszem nem sokáig létezhet az ember gondok nélkül. Mármint akkor biztos nem, ha a környezete folyton folyvást azzal foglalkozik, hogy más mit csinál. A csapból is pletykák folynak, amikbe szépen lassan engem is bevonnak. Nem tetszik sok lánynak, hogy a léglabdás fiúk a barátaim. Panna elkérte a füzetem MLI óra után, mert nem tudott jegyzetelni. Mindenféle trágárságokkal tele adta vissza. Megkérdeztem, hogy ő volt-e, azt mondta nem és hogy fogalma sincs mi történt. Mindegy, nem szólok senkinek.”

„Egyre különösebb ez a kamaszkor. Nem értem sem a saját érzéseim, sem másokét. Elballagnak lassan a barátaim, és nem hogy lezáródna a furcsaságok kora, még fokozódik a helyzet. Balu az egyetlen biztos pont az életemben. És titkon remélem, hogy ő is így tekint rám.”

„Ma is Bencével lógtam. Tulajdonképpen mindig vele lógok. Azt hiszem ő az egyetlen normális srác nagyon régóta az életemben. A kedvencem, hogy mind a ketten csököttek vagyunk a tesi órákhoz. :) Átérzi az összes nyomorékságom és nem bántana érte soha. Azt hiszem nagyon, nagyon, nagyon fogok vigyázni erre a kapcsolatra.”

„Ah, hagyjuk már. Én ezennel feladtam ezt az egészet. Talán sokkal jobb lesz, ha mindenkivel békén hagyjuk egymást. Talán túlkésőn vettem észre, hogy nem vagyunk többé gyerekek. Nem ér semmit a kisujj eskü és nem számít hány év van mögöttetek. Nem akarok már barátkozni, nem akarok mély kapcsolatokat. Csak sodródni szeretnék az árral, aztán előbb-utóbb majd a partra vet a dagály.”


Fizikum: Csak hagyd békén, ne emelgesd, ne pakold jobbra-balra, ha pedig fúj a szél, köss rá egy téglát. (6)
Ügyesség: Nyugodtan add a kezébe az ollót, nem vágja meg magát vele. (13)
Észlelés: Leesett a tű. Igen, a másik szobában. (17)
Megjelenés: Most hogy végre utolérte a serdülőkor meg ismeri a sminket, mint olyat, egész jó bőrben van. Állítólag a szerelem amúgyis szépít. (13)
Intelligencia: Nem szereti a reál tárgyakat. Fejszámolással ne is kínozd. (13)
Akaraterő: Már-már meglepően naiv. A kedves, mosolygós arc még annál is átverhetőbb lelket takar, mint amire számít az ember. (8)
Mágia: Bár édesanyja szerint minimum neki kellene lennie a következő Merlinának... nem. (13)

Előnyök:
Kiváló tulajdonságok
Éles érzékek
Anyagi háttér
A jövő ígérete II.
~ abeomágia, áváltoztatástan
Két anyanyelv
~ magyar, angol
Hátrányok:
Fáradékony
Allergia
~ eper
Gyenge találat
Békés
Alacsony fájdalomküszöb

Kapcsolatok

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.08.25. 20:22:14


Ez a karakter rendelkezik egy Klór nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése