A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kárpáthy Péter

 
Beosztása: Mágustörténelem és Dimenziótan tanár
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: augusztus 01.)
Testalkat: Széles vállú, erős csontozatú, sportos alkat.
Vonások: Megkapóak, nemesiek. Szépséghibája, hogy az orra alig észrevehetően kacska - mióta Gergő egy hangos szóváltás közepette eltörte neki.
Szem: Barna, kiismerhetetlen, óvatos tekintet.
Haj: Sötétbarna.

Általános öltözet
Mr. Hanyag Elegancia. - Ezzel a "címkével" lehetne leginkább jellemezni a megjelenését.
Kedveli az ingeket és az elegánsabb darabokat, de ha csak egy egyszerű pólót és farmert vesz fel, akkor is sugárzik róla valamiféle hanyag elegancia, mely manapság nem feltétlen jellemző a fiatalságra.

Első benyomás, kisugárzás
Hogy milyen, amikor először összefutsz vele?
Hmm… Jól szituált fiatalembert látsz magad előtt. Udvarias, tisztelettudó és ezt elvárja azoktól is, akikkel szembe kerül. Előítéletei, mint mindenkinek, neki is vannak, de igyekszik őket leplezni; ha nem is mondja ki, de mindenkiről megvan a maga véleménye.
Barna tekintete meglepően hűvös, nem árulkodik gondolatairól, és ő ezt kihasználva szeret másokat bosszantani. Egyébként sem egy szószátyár alkat... Ellenben mosolya, nevetése csibészes, lehengerlő tud lenni.

Leírás


"Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war." -Donald Trump

Szegeden, 1992. augusztus 1-jén születtem. Édesapám neve Kárpáthy Mátyás, édesanyámé pedig Péter-Szabó Helga. Mindketten máguscsaládból származó kutatók.
Míg apámat letűnt korok mágikus lényei, addig édesanyámat a mágikus komponensek érdeklik. Kettejük közül egyébként az ő kutatásai, felfedezései gyümölcsözőbbek. Jelenleg Dániában dolgoznak és élnek, ahova 1998. tavaszán költöztek ki.
Tisztában voltak szórakozottságukkal, így engem a nagynéném, Kárpáthy Délia Léna – foglalkozását tekintve bírónő – gondjaira bíztak. Igazából neki köszönhetem, hogy a legkevésbé sem hasonlítok jellemben a szüleimre.
2008. októberéig magántanulóként léteztem, majd nyilván néném úgy vélte, rám férne némi szocializálódás, tehát beíratott a Martion Mágustanodában, ahol negyedik évfolyamon kezdtem meg/folytattam tanulmányaimat, Neredin Nóra ösvényének diákjaként.
A 2009-2010.-es tanév első félévét egy dániai mágusiskolában töltöttem Koppenhágában, ösztöndíjjal. Furcsa meglepetés volt újra találkozni a szüleimmel közel 10 év után.
Martioni tanulmányaimat sikeres érettségivel és vizsgával zártam, valamint sikeres felvételivel az ELTE-EMK pedagógia szakára.

Jelenleg tehát tanítani tanulok, mellette magánórákat adok, mert valamiből finanszírozni kell az egyetemi életet. Elköltöztem ugyanis nagynénémtől, s jelenleg egykori ösvény és évfolyamtársammal, Zomory Martinnal bérlek közösen egy lakást a Holló utcában. A zenetanár suttáék melletti, ill. a szexi pszichológus-nővérke kompánia alatti lakást.

Kedvelt dolgok: Mágikus lények, illetve azok ismerete; sportolás, azok közül is foci-úszás-lovaglás hármasa; Veszta, a fekete paripája; történelem, mind mágikus és talan egyaránt; Bigyó, a pele; zongorázás; a barátnője, Kerekes Laura; a barátai, főleg „fogadott öccse” Tomolya Dominik.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.10.31. 22:19:21


Ez a karakter rendelkezik egy Titán nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése