A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kékessy Vali

 
Beosztása: A Tehetséggondozó tanulója, a Kaolia Varázstárgy Szaküzlet varázstárgykészítője
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: május 23.)
Testalkat: Kissé vékony, de arányos
Vonások: Szép metszésű, kislányos, vékony arc, hegyes áll
Szem: Nagy, világoskék szemek
Haj: Világosszőke, enyhén hullámos
Általános öltözet
Szoknya, farmer, különféle világos pólókkal, kötött pulóverekkel, valamint az időnek megfelelően farmer, vagy szövetkabáttal. Nyáron könnyű topánka, saru, télen inkább csizma. Kezd saját stílusa lenni az öltözkösében, csinoska, formáska, és jól választ ruhát.
Első benyomás, kisugárzás
Elég komoly, ha szétszórtan viselkedik, akkor valami biztosan történt vele. Illedelmes; ha kérdezik, válaszol; ha valaki viccet mond, mosolyog, de nagyon nehezen barátkozik. Nagyobb társaságban visszafogott, meg se mer nyikkanni, de leginkább menekül. Nehezen engedi el magát, de ha csak egy-két ember van körülötte, könnyebben megnyílik, ilyenkor kedves, és őszinte a mosolya.

Ő a Démontáncoltató, aki elérte, hogy az Árnytáncos legyűrje a lelkében lakozókat, és kilépjen a fényre.


Leírás

Kifejezetten félénk, nem tartja magát valami sokra, önbizalomhiánya már-már kóros, mégis sikerült néhány fontos ismeretséget, barátságot kötnie a Martionban. Kívülállók nem nagyon vehetik észre, mert nagy társaságban mindig visszahúzódó, de kialakított néhány igen szoros kapcsolatot is, bár ezek ellenére nem lett nyitottabb, vagy kedvesebb. Nem kedveli a túl hangos, túl hirtelen dolgokat. Ha valaki el akar mondani neki valamit, szinte biztos, hogy meghallgatja, de magától nem nagyon kérdez. Alapvetően kedves, mégis könnyen lehet, hogy érzéketlennek, vagy undoknak találják, hiszen ha kérdeznek valamit tőle, őszintén válaszol, nem fogja udvariasságból azt mondani, amit mások hallani szeretnének. Ritkán érdeklődik más személyes dolgai iránt, és ha mégis megteszi, a kérdései is emiatt tűnhetnek sértőnek, pedig semmi hasonló szándéka sincs.

A Martionban gyorsan kiderült, hogy tudásvágya, megismerni akarása nem elhanyagolható, biztosan sokan tartják strébernek is emiatt, főleg, hogy minden évét Magas szintű eredményekkel zárta. Jövőjét megpecsételte, hogy első évben az akkori RKT tanársegéd szobatársa lett, és a tárgy iránti érdeklődése vette rá, hogy évfolyamot lépjen, így hamarabb elkezdhette tanulni a rúnatant és a keleti mágiákat. Figyelme az utolsó két évben a varázstárgyak és védelmi rúnakombinációk felé fordult, ezért úgy döntött, a Martion után tanulmányait a Kormon Lehel Tehetséggondozóban folytatja.

A Martioni évek alatt néhány ismeretségből barátság lett, és tudja jól, vagy legalábbis hinni szeretné, hogy rájuk bármikor számíthat. Nagyon fontos számára Nádasdy Andris, Twordy Vero és Wass Abigél, de a legkedvesebb mégis Vadalma Csaba, aki még arra is képes volt rávenni, hogy bemerészkedjen a báli tömegbe.

Az édesapján kívül csak Fehér Karinával képes teljesen felszabadultan viselkedni, mint más, normális emberek, ha a legjobb barátjáról kérdezik, gondolkodás nélkül, csakis Carrie jöhet szóba. Igencsak kedveli még Manassé Messalint, Martioni rúnaprofesszorát, és miután túltette magát a kínos szituáción, hogy a tanára a legjobb barátnője férje, azóta képes vele is közvetlenebbül viselkedni, felnéz rá emberként, és példaképe szakemberként.

A Mationban a legnagyobb hatással Riusz László volt rá, a számtalan erkélyen átbeszélgetett este sokat bátorította, és arra sarkallta, hogy újabb és újabb célokat tűzzön ki maga elé. Igencsak megsínylette, mikor a fiú elment az iskolából, és keveset találkoztak. Büszke rá, hogy Riusz képes volt változni, nyitni a világ felé – még ha ezt mások talán nem is így látják –, nem mintha elhinné, hogy ebben neki is része volt.

Adatok

(szerkesztés alatt)


Aktuális állapot:
Világosbarna térdcsizma, fekete harisnya, zöld szoknya, szürke kabát, csinoska.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.02.22. 21:39:15

Ez a karakter a Kaolia Varázstárgy Szaküzlet céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Alkony nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése